header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Miles Mediation & Arbitrage Opening nieuw kantoor in Tampa

Nov 24, 2023 10:57 AM ET

TAMPA, FL/November 16, 2023 – Miles Mediation & Arbitration, de grootste aanbieder van alternatieve geschillenbeslechting (ADR) in het zuidoosten, is verheugd te kunnen aankondigen dat het een nieuw kantoor opent in Tampa, Florida. Het kantoor zal nu kantoren hebben in Atlanta, Charlotte, Columbia, Jacksonville, Nashville, Savannah en Tampa.

We wilden al een tijdje uitbreiden naar Tampa. Tampa is een unieke submarkt in Florida omdat er geen gevestigd ADR-bedrijf op de markt is, en we waren al aanwezig in Jacksonville, dus het was heel logisch voor ons om naar het zuiden te verhuizen, naar Tampa,” zegt Jake Miles, financieel directeur van Miles. “Hoe meer we ernaar keken, hoe meer kansen we daar zagen. Er is daar veel letselschadewerk, maar ook veel zakelijk/commercieel werk, werk op het gebied van werkgelegenheid en werk in de bouw, gebieden waar we ervaren bemiddelaars en arbiters hebben en die we willen blijven uitbreiden. Bij Miles hebben we praktijkgroepen voor arbeidsrecht en bouwrecht en we willen ook andere praktijkgroepen ontwikkelen.”

Het kantoor van het bedrijf in Tampa bevindt zich in het Lincoln Center, een modern, mooi gebouw aan Kennedy Boulevard in Westshore. De locatie werd gekozen vanwege het gemak voor advocaten. “Veel advocatenkantoren en bedrijven beginnen hun kantoren uit het centrum van Tampa naar dit gebied te verplaatsen – het is veel handiger om in en uit te stappen en er is gratis en voldoende parkeergelegenheid,” zegt Jake. Het kantoor beschikt over zes grote vergaderzalen, waaronder twee speciale Zoom-zalen, en het Miles-personeel zal er hetzelfde niveau van klantenondersteuning bieden en de heerlijke maaltijden, drankjes en snacks waar Miles bekend om staat.

Miles blijft zijn panel van bemiddelaars en arbiters uitbreiden en een fysieke locatie zal niet alleen het huidige panel en hun klanten ten goede komen, maar ook nieuwe, in Tampa gevestigde bemiddelaars en arbiters aantrekken. Hoewel sommige zaken virtueel bemiddeld kunnen worden door gebruik te maken van een platform zoals ADR On-Demand, hebben bepaalde zaken, zoals complexe zaken of rechtszaken waarbij meerdere partijen betrokken zijn, een fysieke ruimte nodig.

“Als je dan geen fysiek kantoor hebt, is je enige optie het huren van een ruimte, waar je geen controle hebt over de omgeving, of naar een van de kantoren van de advocaten gaan, wat ook niet ideaal is,” zegt Jake. “Het bieden van een professionele, comfortabele omgeving is een grote aantrekkingskracht voor mediators en arbiters in de omgeving van Tampa. We richten ons altijd op wat onze clienten willen en we hebben gemerkt dat ons panel en hun clienten persoonlijke opties willen.”

Jake is enthousiast over de uitbreiding naar Tampa en over het aantrekken van lokale mediators en arbiters bij Miles. “Bij Miles investeren we niet alleen in onze fysieke kantoren, maar ook in onze mensen,” zegt Jake. “We hebben een staf van meer dan drie dozijn mensen die als missie hebben om klanten te ondersteunen van het hoogste kaliber. Onze bemiddelaars en arbiters weten dat zij, hun clienten en de betrokken partijen welkom zijn en met respect en medeleven zullen worden behandeld wanneer ze naar Miles komen.” Het Miles-personeel biedt ondersteuning op het gebied van marketing, facturering en incasso, waardoor bemiddelaars en arbiters zich kunnen concentreren op het bemiddelen en arbitreren van zaken in plaats van op het runnen van hun ADR-bedrijf.

“Een andere grote troef van deel uitmaken van de Miles-familie is dat onze bemiddelaars en arbiters kunnen netwerken en ideeen kunnen uitwisselen met hun collega\’s, waardoor ze hun bedrijf sneller kunnen laten groeien,” voegt hij eraan toe. “De collegialiteit en het familiegevoel van ons bedrijf is een van de redenen waarom we zo snel gegroeid zijn en we kijken ernaar uit om verder uit te breiden, niet alleen in Florida maar ook in het hele land.”

Het adres van Miles\’ kantoor in Tampa is 5401 West Kennedy Boulevard, Suite 170, Tampa, Florida, 33609.

OVER MILES MEDIATION & ARBITRAGE

Miles Mediation & Arbitration geeft vorm aan de sector van alternatieve geschillenbeslechting (ADR) met ons uitgebreide professionele dienstenmodel dat de expertise van ons hoogopgeleid, divers panel van neutralen combineert met een ongeevenaard niveau van klantenondersteuning om partijen te begeleiden en in staat te stellen een eerlijke, tijdige en kosteneffectieve oplossing te vinden, ongeacht de omvang, specialisatie of complexiteit van de zaak. Voor meer informatie kunt u bellen naar 888-305-3553 of een e-mail sturen naar [email protected].


iCrowdNewswire