header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Pre-Suit schikking voor $1,25M lost zaak motorongeluk op

Nov 24, 2023 11:00 AM ET

Screen Shot 2023-11-15 at 11.52.05 AM

[Duluth, GA] – [15/11/2023] – Peter Jaraysi en zijn team van Slam Dunk Attorney | Injury Lawyers hebben een motorongeluk met succes opgelost voor een bedrag van $ 1,25 miljoen, waarmee ze hun expertise en toewijding aan het welzijn van hun clienten hebben aangetoond. Indrukwekkend genoeg werd deze substantiele schikking bereikt zonder dat er een rechtszaak aan te pas kwam, wat een bewijs is van de uitzonderlijke onderhandelingsvaardigheden en het strategisch inzicht van het bedrijf.

De zaak betrof een jonge client die ernstig letsel had opgelopen bij een motorongeluk. Dankzij de ijverige en meelevende juridische vertegenwoordiging door Mr. Jaraysi en zijn team, herstelde de client niet alleen wonderbaarlijk, maar is hij nu ook financieel verzekerd voor de toekomst. Deze schikking is een bewijs van de toewijding van Slam Dunk Attorney | Injury Lawyers om de best mogelijke resultaten voor hun clienten te bereiken.

Peter Jaraysi, de hoofdadvocaat in deze zaak, zei: “De veerkracht en kracht van onze client in deze uitdagende tijd waren echt inspirerend. We zijn blij dat we een rol hebben kunnen spelen in het veiligstellen van een toekomst vol mogelijkheden voor hem. Deze zaak benadrukt de toewijding van ons kantoor aan gerechtigheid en ons vermogen om substantiele resultaten te behalen voor onze clienten, zelfs zonder de ontberingen van een rechtszaak.”

Dit resultaat versterkt de positie van Slam Dunk Attorney | Injury Lawyers als toonaangevend bedrijf op het gebied van letselschade, met name bij motorongelukken. Het kantoor benadert elke zaak op maat, zodat elke client een persoonlijke en effectieve juridische vertegenwoordiging krijgt.

Neem voor meer informatie over Slam Dunk Attorney | Injury Lawyers en hun diensten contact op met 404-951-3513.

**Over Slam Dunk Attorney | Letselschade Advocaten:**
Slam Dunk Attorney | Injury Lawyers is een vooraanstaand advocatenkantoor gespecialiseerd in letselschadezaken, waaronder motorongelukken, auto-ongelukken, uitglijden en vallen, en meer. Met een team van ervaren advocaten onder leiding van Peter Jaraysi, is het kantoor toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke juridische vertegenwoordiging en het bereiken van belangrijke resultaten voor hun clienten.


iCrowdNewswire