header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


SEDA Experts breidt haar expertisepraktijk op het gebied van tegenpartijrisico en LIBOR-overgang uit

Nov 24, 2023 10:29 AM ET

New York, NY, 15 november 2023 – SEDA Experts LLC, een toonaangevend expertisebureau dat financiele expertisediensten van wereldklasse levert, kondigde vandaag aan dat Bradley Ziff zich bij het bedrijf heeft aangesloten als Managing Director.

“Het is mij een groot genoegen om Bradley aan boord te verwelkomen. Zijn expertise op het gebied van tegenpartijrisico en de overgang naar LIBOR zal bijdragen aan onze voortdurende inzet om onze klanten te voorzien van het hoogste niveau van expertise in de financiele sector,” aldus Damiano Colnago, Managing Partner van SEDA Experts.

Bradley Ziff is een expert van wereldklasse op het gebied van tegenpartij- en kredietrisico, de LIBOR-overgang en kwesties rondom centrale clearing als risicobeperker. In de afgelopen dertig jaar heeft Brad meerdere wereldwijde benchmarkingprojecten geleid die zich richtten op verschillende aspecten van kapitaal- en financiele markten. Meest recentelijk, van 2019-2021, leidde Brad meerdere benchmarkrapporten over de overgang van LIBOR/IBORS naar alternatieve referentiepercentages. In 2022 voltooide Brad het werk aan de RFI van het Department of Treasury over Post Trade Transparency on Treasury Securities. In maart en oktober van 2023 was Brad verantwoordelijk voor twee zeer invloedrijke rapporten over Central Clearing als reactie op een voorstel voor regelgeving van de SEC, die werden gedeeld door de hele sector en door tal van regelgevende instanties.

De praktijkervaring van de heer Ziff omvatte onder meer vijf jaar als CEO van ISDA, waarin belangrijke regelgevende, juridische en operationele verbeteringen werden doorgevoerd, waaronder de erkenning van swaps onder de Bankruptcy Code Amendments van 1991; de aanname van de Futures Trading and Practices-wetgeving en substantiele uitbreidingen van de ISDA Master Agreement.

Daarna werkte de heer Ziff zeven jaar bij Arthur Andersen als hoofd strategie voor derivaten en leidde hij belangrijke studies en rapporten over het beheer van tegenpartijrisico\’s en wereldwijde best practices voor de sector.

Van 2001 tot 2013 was de heer Ziff Partner bij Oliver Wyman Financial Services in hun Finance and Risk en Corporate and Institutional Banking Practices. Hij leidde de inspanningen van het kantoor op het gebied van alternatieve en institutionele beleggerspraktijken met tientallen opdrachten op het gebied van strategie, prime finance/prime brokerage en risicostrategieen. Brad heeft namens alle top 25 wereldwijde banken gewerkt aan het verbeteren van hun verkoop-, distributie-, operationele en bedrijfsstrategieen bij het uitbouwen van hun bredere bedrijfsinitiatieven op het gebied van financiering, balans, aandelen en vastrentende prime finance-aanbiedingen. Deze projecten omvatten meerdere aanvullende benchmarking- en best practice-initiatieven op het gebied van juridisch en kredietrisico, beleid en procedures, controles en het ontwikkelen van prime-financieringsstrategieen voor tal van nichespelers voor deelnemers in Noord-Amerika, Europa/Verenigd Koninkrijk, APAC, Australie en opkomende markten. De heer Ziff verschafte wereldwijd inzicht in kritieke risicomanagementkwesties waarmee deelnemers in financiele markten en bedrijfsontwikkelingsinspanningen worden geconfronteerd. Hij besprak ook best practices in de markt, onderwerpen met betrekking tot Basel en Solvency II, Dodd Frank, Volcker Rule, European Market Infrastructure Regulation en talrijke uitdagingen op het gebied van beleggers en andere regelgeving.

De heer Ziff was ook Senior Risk Advisor bij Misys Global (nu Finastra) en vergaderde met honderden klanten wereldwijd over belangrijke risico- en kapitaalmarktkwesties waarmee de sector te maken heeft. Bradley is momenteel Senior Policy Adviser bij de Regulatory Intelligence Group.

Over SEDA Experts LLC

SEDA is een toonaangevend expertisebureau gespecialiseerd in financiele dienstverlening. Wij ondersteunen internationale advocatenkantoren door het aanbieden van het hoogste niveau van expertise in de financiele sector en het bieden van toegang tot de meest invloedrijke leiders in de financiele dienstverlening. Wij bieden superieur onafhankelijk advies, gegevensanalyses, waardebepaling en elite expertiserapporten en getuigenisdiensten aan advocatenkantoren, toezichthouders en toonaangevende financiele instellingen.


iCrowdNewswire