header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


U.S. Octrooibureau verleent aanvullend octrooi voor Skyworks Aeronautics\’ precisie-airropsysteem

Nov 24, 2023 11:41 AM ET

De Skyworks Aeronautics PAS maakt een nauwkeurige levering van humanitaire hulp en rampen mogelijk.

CHICAGO, IL, U.S.A., 21 november 2023 – Skyworks Aeronautics Corp. is zojuist in kennis gesteld van de afgifte van een aanvullend octrooi door het Amerikaanse octrooibureau voor haar Precision Airdrop System (de “PAS”). Het PAS bestaat uit een luchtvoertuig dat in staat is om een nuttige last af te leveren op een precieze locatie nadat het gelanceerd is vanuit een basisvliegtuig op enige afstand.

Zachte en nauwkeurige aflevering van de lading

In essentie is de PAS een transportvoertuig dat transformeert van een opgeborgen configuratie naar een onbemand, vastvleugelig zweefvliegtuig nadat het uit een moedervliegtuig is gedropt. Wanneer het doelgebied is bereikt, worden de vaste vleugels ingeklapt of losgelaten en worden de onbemande rotorbladen uitgeklapt, waardoor de PAS in de eindfase van de vlucht verandert in een zweefrotorvliegtuig. Het zorgt voor een zachte, precieze aflevering van de lading binnen een straal van 3 meter of minder. De grootte van de levering is uiterst flexibel en kan worden geschaald voor kleine, middelgrote of grote ladingen.

De PAS is ideaal voor verschillende missies, maar is vooral geschikt voor humanitaire hulp. In veel rampscenario\’s is er een dringende behoefte aan hulpgoederen, maar is er weinig tot geen infrastructuur beschikbaar om de levering van vliegtuigvracht te ondersteunen. Hulpgoederen die aan een parachute worden afgeleverd, kunnen sterk door de wind afdrijven en lange afstanden van het beoogde doel worden geblazen. In tegenstelling tot vliegtuigvracht en parachutes heeft de PAS geen infrastructuur nodig en maakt hij gebruik van de windsnelheid en -richting om de vlucht in realtime aan te passen en zo een nauwkeurige landing te garanderen.

Risico verminderen

De PAS heeft als bijkomend voordeel dat het risico vermindert bij het afleveren van voorraden in vijandige of omstreden omgevingen. Normaal gesproken moet een vliegtuig dat voorraden dropt vanuit een vliegtuig zich direct boven het doelgebied bevinden. Bij de PAS wordt een zweefvliegtuig met vaste vleugels betrokken bij de levering, waardoor een aanzienlijke afstand kan worden afgelegd. Met andere woorden, het kan een grote afstand zweven voordat het zichzelf effectief laat vallen door de rotor te lanceren die als parachute fungeert, wat het risico vermindert zonder de nauwkeurigheid van de vrachtlevering te verminderen.

Dit is vooral belangrijk in gebieden waar noodhulp nodig is en die onder luchtruimbeperkingen vallen. Soms mag een vliegtuig niet over een bepaalde locatie vliegen of door het luchtruim van een land waar het hulpgoederen moet afleveren. In deze gevallen, als ze onze PAS hadden, kon het vliegtuig tot aan de grens van het beperkte luchtruim vliegen en de PAS vanaf grote hoogte droppen. Vervolgens zou de PAS de rest van de weg afleggen met ons zweefvliegtuig met vaste vleugels en recht voor het huis landen waar de hulp moest worden afgeleverd.

Efficiente oplossingen

De PAS ondersteunt ook efficientere vrachtleveringen aan plattelandsgebieden zonder de noodzaak van de hub-and-spoke multi-airport logistieke aanpak, die normaal gesproken wordt toegepast in de vrachtleveringen van vandaag. De grote vrachtvliegtuigen kunnen niet voor elk pakket landen bij het magazijn van bestemming en moeten in plaats daarvan naar een hub op een grote luchthaven vliegen voor aflevering. Met de PAS hoeft een groot vrachtvliegtuig niet te landen om pakketten af te leveren bij de magazijnen van bestemming. Dit maakt point-to-point levering mogelijk, wat veel efficienter is dan de traditionele hub-and-spoke benadering.

De PAS-voordelen van Skyworks

Samengevat biedt ons Precision Airdrop System de volgende voordelen ten opzichte van de huidige technologie:

  • Een glijvlucht naar het doel
  • Auto-rotatie voor een nauwkeurige landing
  • In staat tot afstandsafleveringen
  • Lichtgewicht systeem
  • Variabele lanceerhoogtes
  • Vrachtlevering van punt naar punt


“In een wereld waarin toegankelijkheid, nauwkeurigheid en betaalbaarheid de munten van het rijk zijn, staat het Precisie Airdrop Systeem (PAS) van Skyworks als een baken van innovatie en biedt het een eenvoudige en effectieve oplossing voor diegenen die de kloof tussen planningsambities en efficiente uitvoering willen overbruggen”, aldus medeoprichter en CEO van Skyworks Aeronautics, Brig.Gen. (Ret) John Michel.

“Het precisielandingssysteem biedt nauwkeurige landingen met een aanzienlijk afstandsbereik in gevallen waarin de tussenliggende afstand moeilijk te overbruggen is”, voegt Jack Carter, directeur van Skyworks Aeronautics, toe.

Over Skyworks Aeronautics

Skyworks Aeronautics is wereldleider in de wetenschap en technologie van gyronautica en richt zich op het ontwerp en de ontwikkeling van hoogwaardige gyrovliegtuigen. Skyworks gyrovliegtuigen bieden meer betaalbare, veiligere en beter presterende alternatieven voor baanonafhankelijke vliegtuigen.

Skyworks heeft meer dan 45 patenten en er zijn er nog verschillende in de maak, allemaal verkregen in een poging om niet alleen de manier waarop gyroplanes worden waargenomen radicaal te veranderen, maar ook de manier waarop ze worden gebruikt. Van massavervoer van personeel, landbouw, defensie, politie en grensbewaking tot het veranderen van de economieen van ontwikkelingslanden, het doel van Skyworks is om de aard van verticaal vliegen te veranderen. Ga voor meer informatie over het bedrijf, de producten en de individuele leden van het Skyworks-team naar www.skyworks-aero.com.

Skyworks Aeronautics Corp.

1 312-809-1076
e-mail ons hier
Bezoek ons op sociale media:
Facebook
Twitter
LinkedIn


iCrowdNewswire