header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Good2bSocial kondigt resultaten aan van de 2023 Social Law Firm Index

Dec 1, 2023 1:51 PM ET

30 november 2023 – Good2bSocial heeft de 2023 Social Law Firm Index gepubliceerd, waarin wordt onderzocht hoe Am Law 200-kantoren digitale marketing gebruiken en toepassen in termen van merkopbouw, betrokkenheid en bedrijfsontwikkeling.

De Social Law Firm Index analyseert de aanwezigheid van elk kantoor op het internet en via sociale media. Het evalueert ook het gebruik van sociale media om thought leadership uit te breiden en in contact te komen met klanten en kiezers. Deze factoren worden teruggebracht tot numerieke metingen, gewogen en opgenomen in een algoritme om de rang van elk kantoor op de Index te ontwikkelen.

Good2BSocial gebruikt eigen onderzoek om bereik, betrokkenheid en marketingprestaties te meten op platforms zoals Twitter, LinkedIn, Facebook, Instagram, YouTube, SEO, thought leadership en podcastproductie.

“Dit jaar zagen we dat veel bedrijven zich meer richtten op specifieke campagnes en ook begonnen te investeren in marketingtechnologie”, zegt Guy Alvarez, Executive VP of Strategy bij Good2bSocial. “Bedrijven zijn ook meer aandacht gaan besteden aan de analyses om te begrijpen welke campagnes succesvol zijn geweest en om hun volgende acties te sturen.”

De belangrijkste bevindingen van dit jaar zijn onder andere:

AI-trends

We kunnen het niet over 2023 hebben zonder het eerst en vooral over AI te hebben. Deze dynamische technologie heeft zijn sporen nagelaten in verschillende sectoren, en juridische marketing is daarop geen uitzondering. Met markten die voorspellen dat de wereldwijde AI-markt tegen het einde van 2027 meer dan $400 miljard zal bedragen, is het duidelijk dat generatieve AI een onmisbaar hulpmiddel wordt voor bedrijven over de hele wereld.

De ondergang van Twitter/X?

In het jaar dat Elon Musk X/Twitter heeft overgenomen, kun je wel zeggen dat hij voor meer chaos heeft gezorgd, en de cijfers laten dat zien. In november 2022 had Twitter bijna 260 miljoen dagelijks actieve gebruikers, maar vanaf september 2023 is dat aantal met ongeveer 15 miljoen gedaald. In september 2022 had Twitter bijna 100 procent van de maandelijkse gebruikersmarkt voor microblogs in handen, maar in september 2023 is het marktaandeel van Twitter gedaald tot minder dan 82 procent.

YouTube-sorts

Met de voortdurende opkomst van TikTok en Instagram Reels domineert korte videocontent de sociale media. Het maken van korte videocontent voor je advocatenkantoor en persoonlijke merk is een geweldige manier om je zichtbaarheid te vergroten en meer betrokkenheid te genereren. YouTube heeft nu een eenvoudig toe te passen functie genaamd YouTube Shorts. Met een maximale lengte van 60 seconden dwingen deze video\’s je om het onderwerp strak te houden en kunnen ze je helpen om de aandacht te trekken van mensen met een korte aandachtsspanne.

Sociaal luisteren

Social listening vertelt je alles wat je altijd al wilde weten over je doelgroep, maar niet durfde te vragen. Het monitort de sociale mediakanalen van je merk op feedback en DM\’s over je merk of discussies over specifieke trefwoorden, concurrenten of bedrijfstakken. Met de tools kun je een goed inzicht krijgen in wat klanten en potentiele klanten precies over je denken door te analyseren wat ze zeggen op sociale kanalen.

De 2023 Social Law Firm Index Best Performing Firms:

De algemene top vijf van kantoren toonde de grootste uitgebreide adoptie, integratie en gebruik van digitale marketing, sociale media en thought leadership content om hun praktijk op de markt te brengen en te laten groeien. De bedrijven die de lijst aanvoeren zijn onder andere:

  1. Latham & Watkins
  2. Mayer Brown
  3. Greenberg Traurig
  4. DLA Piper
  5. K&L Gates

De 2023 Social Law Firm Index ranglijsten zijn gebaseerd op een eigen ontwikkelde methodologie om de effectiviteit van het gebruik van sociale media en digitale marketing door elk kantoor te beoordelen. Het volledige rapport, inclusief algemene en individuele kanaalranglijsten, samen met verhalen over de best gerangschikte kantoren in elke categorie, kan hier worden gedownload.

Over Good2bSocial

Good2bSocial\’s missie is om advocaten te helpen begrijpen en gebruik te maken van de kracht van digitale marketing, content en sociale media, met behulp van ongeevenaarde ervaring en de nieuwste technologie en technieken om meetbare marketing en business development strategieen te stimuleren. Good2bSocial biedt een volledig pakket van digitale marketingdiensten voor advocatenkantoren en bedrijven in de juridische sector, waaronder social media management, high-impact contentstrategie en -productie, e-mailmarketing, PPC, SEO en marketingautomatisering.

Over ALM

ALM is het meest vertrouwde media-, informatie- en inlichtingenbedrijf ter ondersteuning van de praktijk en het bedrijf van professionals in de juridische, verzekerings-, commerciele vastgoed- en financiele dienstverlening. ALM levert toonaangevende gegevens, informatie, inzichten, evenementen en doelgroepen die essentieel zijn voor groeiende bedrijven wereldwijd aan meer dan 7 miljoen professionals. Ga naar alm.com voor meer informatie en bezoek www.alm.com/events/ voor informatie over onze aankomende evenementen. Volg ons op Twitter via @ALMGlobal.


iCrowdNewswire