header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Nostalgie ontmoet modern gemak: De Conserv RRFI 18 Klassieke Retro Koelkast met Af fabriek geinstalleerde ijsmaker

Dec 1, 2023 1:54 PM ET

Equator Advanced Appliances is verheugd om de Conserv RRFI 18 Classic Retro Refrigerator met zijn in de fabriek geinstalleerde ijsmaker in de schijnwerpers te zetten. Deze koel-vriescombinatie is niet alleen een hit op de markt, maar wordt ook geprezen voor het naadloos samensmelten van vintage esthetiek met hedendaagse functionaliteit.

Met zijn iconische retro handgrepen en elegante buitenkant, verkrijgbaar in zwart of creme, is de Conserv RRFI 18 meer dan zomaar een apparaat; het is een pronkstuk. Het vrijstaande ontwerp biedt een indrukwekkende 18 kubieke meter aan interne capaciteit en meet 71,73 x 29,52 x 28,70 inch (HxBxD), waardoor het veelzijdig past in verschillende keukenruimtes. De verstelbare voetjes zorgen voor een perfecte pasvorm, terwijl de twee crispers de versheid van je producten behouden en ze gescheiden houden van andere voedingsmiddelen.

In de koelkast vind je drie verstelbare glazen leggers, meerdere bakken en deurvakken voor een efficiente organisatie. Het interieur wordt verlicht door een binnenlamp, zodat je je items moeiteloos kunt terugvinden, ongeacht het tijdstip van de dag. De vriezer is uitgerust met een legplank en wordt geleverd met een vooraf geinstalleerde automatische ijsmaker, die zorgt voor een continue aanvoer van ijs wanneer je het nodig hebt.

De energiezuinige compressor van de RRFI 18 B/C zorgt voor een betrouwbare en efficiente koeling en wordt geprezen om zijn prestaties. Gebruikers waarderen ook de vorstvrije functie, die handmatig ontdooien overbodig maakt. De elektronische temperatuurregeling vereenvoudigt het instellen van de temperatuur voor zowel het koel- als het vriesgedeelte.

Belangrijkste kenmerken in een oogopslag:

  • ENERGIE-EFFICIENTE COMPRESSOR: De koelkast en vriezer werken efficient en garanderen betrouwbare prestaties.
  • VOORGEINSTALLEERDE AUTOMATISCHE IJSMAKER: Geniet van een continue aanvoer van ijs, dag en nacht.
  • ELEKTRONISCHE TEMPERATUURREGELING: Eenvoudig de gewenste temperatuur instellen en handhaven.
  • TWEE KRISSERLAADS: Houd je producten vers en gescheiden van andere items.
  • VORSTVRIJ: U hoeft niet meer te ontdooien; de ingebouwde vorstvrije functie zorgt daarvoor.
  • VERSTELBARE SCHAPPEN: Pas de organisatie van je koelkast en vriezer aan met verstelbare glazen leggers.
  • TWEE KLEUROPTIES AAN DE BUITENKANT: Kies uit zwart of creme om bij de esthetiek van je keuken te passen.
  • VERSTELBARE VOETEN: Zorg voor de perfecte pasvorm door de voetjes van het apparaat te verstellen.
  • EEN JAAR GARANTIE: Gedekt door een jaar onderdelen- en arbeidsgarantie van Conserv.


De
Retro Refrigerator van Equator kandirect worden gekocht bij Amazon, Home Depot, Overstock, Lowe\’s, Wayfair en bij de grote landelijke retailers voor $1,716.89.

Over Equator

Equator Advanced Appliances werd opgericht in 1991. De productlijn omvat wasmachines, vaatwassers, koelkasten, wijnkoelers en andere essentiele huishoudelijke apparaten. De baanbrekende eco-vriendelijke producten van het bedrijf zijn meer dan 1000 keer genoemd in de media, waaronder Fortune, Popular Mechanics, Better Homes and Gardens, de Wall Street Journal en Oprah.

Equator begint nu aan zijn 31e bedrijfsjaar en blijft zich inzetten voor het creeren van innovatieve producten die echte problemen in het leven van zijn klanten oplossen. Ga voor meer informatie naar www.equatorappliances.com.


iCrowdNewswire