header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


iCrowdNewswire kondigt Distributie van Next-Generation-producten in AI Persberichten aan tijdens Hong Kong Persberichtenindustrie en Partner Summit

Dec 4, 2023 9:00 AM ET

Miami, Florida – 4 december 2023. iCrowdNewswire, marktleider op het gebied van persberichten, kondigde tijdens de23 november Hong Kong Summit hun volgende-generatieplannen aan voor state-of-the-art AI-aangedreven persberichtdistributie. De gastheer van de top deelde de volgende geplande implementaties rondom zichtbaarheid en betrokkenheid om de mogelijkheden voor persberichten te veranderen van gegarandeerde distributie naar gegarandeerde betrokkenheid, waarbij de nadruk werd gelegd op hun exclusieve functies voor het genereren van vraag.

Hector Botero, CEO en oprichter van iCrowdNewswire, verklaarde enthousiast: “De markt voor distributie van persberichten is rijp voor baanbrekende innovaties en markeert de nieuwste grens in het gebruik van de ongeëvenaarde kracht van AI. Met onze plannen voor de volgende generatie, onthuld op de Hong Kong Summit, zijn we vastbesloten om de industrie te transformeren door van gegarandeerde distributie naar gegarandeerde betrokkenheid te gaan.”

Botero benadrukte het belang van het omarmen van nieuwe AI-technologieën en erkende het veranderende landschap van de sector. Hij voegde eraan toe: “Wij geloven in het uitdagen van de status quo en het maximaliseren van zichtbaarheid en betrokkenheid voor onze industrie. De toekomst van de distributie van persberichten is intelligent, datagestuurd en zeer doelgericht.”

Sonia LaFountain, COO van iCrowdNewswire: “Onze geavanceerde implementaties vormen een unieke combinatie van bedrijfscommunicatie en digitale marketing. Het resultaat van onze methodologie is ongeëvenaard; precisietooling voor vraagontwikkeling met gegarandeerde ROI, verbeterde rapportage, nauwkeurige en bruikbare zichtbaarheid en betrokkenheid voor PR- en marketingprofessionals met gegarandeerde resultaten die voldoen aan hun specifieke doelen. We hebben het over echte gegevens rechtstreeks van engagementplatforms die leren en de plaatsing aanpassen op basis van het gedrag van het publiek.”

iCrowdNewswire deelde de schijnwerpers van het eerste evenement met medegastheer Media Outreach (Azië) en een indrukwekkende line-up van leiders op het gebied van distributie van persberichten, waaronder Medianet (Azië-Pacific), PA Media (Verenigd Koninkrijk) en Nexis Newswire (wereldwijd). Partners gaven belangrijke inzichten in distributiefuncties die aanslaan bij klanten in hun regio\’s en in uitdagingen om te voorzien in de behoefte aan een moderne ervaring. Amrita Sidhu, Managing Director van Medianet, was een voorstander van de inspanningen van iCrowdNewswire om nieuwe AI-technologieën toe te passen en zei: “De zes gevaarlijkste woorden in het bedrijfsleven: We hebben het altijd op deze manier gedaan”, en herinnerde het publiek eraan dat we een kans hebben om de zichtbaarheid en betrokkenheid van onze industrie te maximaliseren.

iCrowdNewswire\’s lancering in Q1 2024 van de nieuwe productlijn zal tools bevatten van Google, LinkedIn, Instagram, Facebook, TikTok, YouTube en andere hoogwaardige sociale platformen die gebruikmaken van AI-vraagontwikkelingsmogelijkheden om nauwkeurig doelgroepen te bereiken op basis van publieksgedrag en voorspellende betrokkenheid. Deze mogelijkheden lokaliseren doelgroepen met een grote geneigdheid om uw uitgave te bekijken en ermee in contact te komen op basis van doelgroepspecificaties, waaronder demografie, geografie, industrieën en interesses.

Het volledige verslag van de Hong Kong Press Release Industry and Partner Summit is te bekijken via de link: iCrowdNewswire – Hong Kong Press Release Industry Summit – AI Powered Press Release Distribution November 2023

Over iCrowdNewswire

In 2018 begon iCrowdNewswire samen te werken met Google om \’s werelds toonaangevende advertentie-, vertaal-, spraak- en analysetechnologieën voor persberichtdistributie aan te passen. Dit resulteerde in een proces dat uitgevers van persberichten een ultra-gebruikersvriendelijke interface biedt om te kiezen uit miljoenen websites wereldwijd. Uitgevers kunnen de targeting verfijnen door verder te kiezen voor specifieke secties binnen websites, landen, staten en postcodes. Demografische targeting omvat leeftijdsgroepen, interesses en industrie, en recent onderzoek met media geeft aan dat het prominent promoten van berichten op mediawebsites verreweg de meest efficiënte manier is om media te bereiken. iCrowdNewswire\’s technologie is ook de motor achter de LexisNexis persberichtenservice Nexis Newswire en ALM\’s Legal Newswire powered by Law.com.