header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Bemiddelaar/arbiter Michael Weiss uit Zuid-Florida sluit zich aan bij UWWM-panel

Dec 7, 2023 2:54 PM ET

PLANTATION, Fla. (4 december 2023) – Michael Weiss is toegetreden tot het panel van professionele neutralen van Upchurch Watson White & Max. De heer Weiss begon zijn lange juridische carriere in de verdediging van verzekeringen en stapte daarna over naar het vertegenwoordigen van eisers in letselschadezaken.

“Zijn brede proceservaring in het vertegenwoordigen van zowel eisers als gedaagden in de loop van zijn carriere geeft vertrouwen in de vaardigheden die Michael Weiss meebrengt als neutrale partij”, zegt John Upchurch, CEO van UWWM. “We prijzen ons gelukkig dat hij deel uitmaakt van ons panel en zijn verheugd onze clienten te kunnen laten profiteren van zijn toewijding en wijsheid bij het oplossen van hun zaken.”

De heer Weiss is sinds 2015 een door het Florida Supreme Court gecertificeerde Circuit Civil Mediator en heeft eerder dit jaar de sprong gewaagd om fulltime mediator/arbiter te worden. Hij beeindigde zijn privepraktijk na tien jaar als stichtend partner bij Blaut Weiss Law Group.

Hij helpt partijen bij het oplossen van conflicten op het gebied van persoonlijk letsel, onrechtmatige dood, auto-ongelukken, misbruik van begrafenisondernemingen/begraafplaatsen, medische fouten, uitglijden/vallen, verzekeringsgeschillen, eigendommen van eerste partijen en bedrijfsaansprakelijkheid/nalatige beveiliging.

Mr. Weiss zegt dat zijn juridische ervaring, het procederen en berechten van zaken namens zowel eisers als gedaagden, hem onderscheidt van veel andere mediators in de regio. “Daardoor begrijp ik echt beide kanten van de zaak,” zegt hij. “Mijn uitgebalanceerde ervaring geeft me een uitstekende achtergrond als mediator, omdat ik de problemen, risico\’s en zorgen van beide partijen beter begrijp dan de meeste mediators. Kortom, ik weet hoe ik moet praten met eisers, gedaagden en verzekeringsagenten.”

Mr. Weiss is afgestudeerd aan de University of Miami School of Law, heeft een AV-rating van Martindale-Hubbell en is erkend door de National Trial Lawyers Top 100 en Florida Legal Elite. Buiten zijn werk is hij actief in zijn lokale kamer van koophandel (erkend als kleine bedrijfsleider van het jaar in 2017) en is hij vicevoorzitter van de Smiling Faces Forever Foundation, een organisatie in Broward County die speelgoed en schoolspullen levert aan zieke en hulpbehoevende kinderen.

Voor meer informatie of voor het plannen van een bemiddeling of arbitrage met de heer Weiss kunt u contact opnemen met case manager Heidi Cohen via [email protected] of (800) 863-1462.

Over Upchurch Watson White & Max

Upchurch Watson White & Max is een nationaal toonaangevend bemiddelingsbedrijf dat bekend staat om het vergemakkelijken van redelijke overeenkomsten om complexe problemen op te lossen. Vanuit kantoren in Florida en Alabama werken door het Hooggerechtshof gecertificeerde advocaat-bemiddelaars met uiteenlopende specialisaties als door de rechtbank aangewezen en door particulieren aangestelde bemiddelaars, arbiters en neutrale casemanagers, waarbij ze in het hele land innovatieve methoden voor alternatieve geschillenbeslechting implementeren. Op het web: uww-adr.com.


iCrowdNewswire