header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Een gepensioneerde advocaat heeft een klacht ingediend tegen advocaat Richard Paul Blumberg, nu een directeur van Guided Therapeutics, Inc (“GTI”), tickersymbool: GTHP, om Blumbergs vergunning in te trekken om de wet uit te oefenen in de staat Washington.

Dec 7, 2023 2:58 PM ET

De ingediende klacht tegen advocaat Richard Paul Blumberg is gebaseerd op:

  • Blumberg, Esq. heeft zich in verband met fondsenwerving schuldig gemaakt aan gedrag dat in strijd was met de effectenwetgeving van Massachusetts, de wet van Massachusetts die oneerlijke en misleidende handelspraktijken verbiedt en de wet van Massachusetts tegen samenzwering.

De heren Mark L. Faupel, nu President en Chief Executive Officer van GTI GTHP, en Richard P. Blumberg, Esq., een advocaat uit de buurt van Seattle, Washington, Blumberg is nu een directeur van GTI GTHP, en Blumberg, Esq., en de andere gedaagden dienden een motie voor een kort geding in om te proberen de vorderingen van GIUL tegen hen zonder proces te beeindigen. Een rechter van het Massachusetts Superior Court heeft nu beslist dat de motie voor een summier vonnis is afgewezen voor wat betreft de vordering inzake effecten, de vordering inzake oneerlijke en misleidende handelspraktijken en de vordering inzake samenzwering en heeft toegestaan dat deze drie vorderingen voor de rechter komen.

  • BEVESTIGT dat: De heer Blumberg, Esq, als advocaat een officier van de rechtbank is in de staat Washington en aan een hogere norm wordt gehouden, en advocaat Blumberg, onder de pijnen en straffen van meineed zijn getuigenverklaring heeft afgelegd (als gedaagde in een civiel proces, in Massachusetts Superior Court, GIUL, LLC vs Richard P. Blumberg), waarin advocaat Blumberg loog en talloze valse verklaringen aflegde, waarin hij specifiek verklaarde dat hij, als afgestudeerd jurist van Stanford, de Engelse definitie en betekenis van het woord “THEY” of het gebruik ervan in de context niet kende in een e-mail waarin het duidelijk werd gebruikt om aan te geven dat “they”, de potentiele investeerder (GIUL, LLC), een geldschieter was en de status van geldschieter had. In deze verklaring werd bewezen dat advocaat Blumberg in feite de oorspronkelijke auteur was van deze e-mail met het woord “ZIJ” om de potentiele investeerder te beschrijven als een geldschieter met de status van geldschieter.

Er wordt ook beweerd dat advocaat Blumberg talrijke andere valse verklaringen heeft afgelegd en een verkeerde voorstelling van zaken heeft gegeven aan de manager van GIUL, LLC, eiser, in de gewone zakelijke omgang van eiser met advocaat Blumberg, als manager van Shenghou Medical LLC nu bekend als “K2”.

  • BEVESTIGT dat: Blumberg, Esq., als manager van Shenghou Medical, LLC, de ontvanger van de fondsen van GIUL, LLC Eiser, de bankrekeningen van Shenghou controleerde en ontving van het fonds van GIUL in fondsenwerving via het Federal Wire System. Op basis van het onderstaande wordt beweerd dat advocaat Blumberg federale fraude heeft gepleegd tegen de eiser GIUL, LLC.

Mark L. Faupel, nu President en Chief Executive Officer van GTI GTHP, was op het moment dat GIUL, LLC zijn fondsen overmaakte, in het volledige bezit van en had de volledige controle over de Check Book betaalrekening van Shenghou Medical, LLC.

De heren Mark L. Faupel, nu President en Chief Executive Officer van GTI, en Richard P. Blumberg, Esq., een advocaat uit de buurt van Seattle, Washington, Blumberg is nu een directeur van GTI, worden aangeklaagd voor hun gedrag en verklaringen in verband met fondsenwerving, waarbij wordt beweerd dat ze beiden betrokken waren bij gedrag, waaronder schriftelijke en mondelinge verklaringen aan de eiser die in strijd waren met de effectenwetgeving van Massachusetts, de wet van Massachusetts die oneerlijke en misleidende handelspraktijken verbiedt, en de wet van Massachusetts tegen samenzwering. De rechtbank heeft nu een rechtszaak gepland voor maart 2024.


iCrowdNewswire