header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


LEAP uitgeroepen tot beste SaaS-product voor juridische diensten

Dec 7, 2023 4:21 PM ET

Awards erkennen toonaangevende innovators op het gebied van juridische technologie

JERSEY CITY, NJ, 7 december 2023 – LEAP, de enige productiviteitsoplossing voor advocatenkantoren, heeft vandaag aangekondigd dat het Best SaaS Product For Law and Legal Services heeft gewonnen als onderdeel van de 2023 SaaS Awards. De SaaS Awards, die al voor het 8e jaar worden uitgereikt, erkennen en prijzen uitmuntende technologische innovaties uit alle hoeken van de wereld. Door deze prijs behoort LEAP tot een elitegroep van technologieleveranciers die de productiviteit in het digitale tijdperk transformeren.

“Advocatenkantoren gebruiken LEAP al meer dan 30 jaar om tijd en geld te besparen”, zegt Poppy Bale Dyer, CEO van LEAP. “Deze prijs bevestigt de waarde van de productiviteitsoplossing voor advocatenkantoren LEAP en toont aan dat LEAP voorop blijft lopen op het gebied van innovatie in een snel veranderende markt. We zijn er trots op dat we onze klanten praktische oplossingen kunnen bieden die hen helpen tastbare resultaten te behalen.”

De prijs benadrukt de kracht van productiviteitsfuncties van LEAP, zoals de automatisering van juridische documenten en juridische publicaties, die de kracht van technologie gebruiken om handmatige processen te automatiseren, kostbare invoerfouten te elimineren en drukke werkzaamheden te verminderen. Met LEAP voeren gebruikers informatie over clienten en zaken slechts eenmaal in – deze informatie wordt vervolgens automatisch ingevuld in elk van de 12.000 juridische documenten die via LEAP beschikbaar zijn. Naast het erkennen van de vele ingebouwde productiviteitsfuncties die beschikbaar zijn via het LEAP-platform, erkent de SaaS Awards overwinning ook de impact van LEAP\’s uitgebreide bibliotheek van integraties, waaronder integraties met Microsoft Office; online betalingen aangedreven door FeeWise; QuickBooks Online; en de nieuwe WealthCounsel integratie voor estate planning en successie, naast vele anderen.

“Wij geloven dat advocaten hun tijd moeten kunnen besteden aan het werk dat voor hen het meest betekenisvol is,” zegt Bale Dyer. “Dit is precies wat ons platform en zijn automatiseringsfuncties onze gebruikers laten doen. Er is op dit moment veel opwinding over nieuwe en toekomstige innovaties op het gebied van juridische technologie. Deze prijs laat zien dat we in staat zijn om vanaf dag 1 waarde te leveren aan onze klanten.”

Over de SaaS Awards:

De SaaS Awards is een zusterprogramma van de Cloud Awards, die in 2011 werden opgericht. De SaaS Awards richten zich op het erkennen van uitmuntendheid en innovatie in softwareoplossingen. De categorieen varieren van Beste SaaS op bedrijfsniveau tot Beste UX- of UI-ontwerp in een SaaS-product.

Over LEAP:

Met meer dan 60.000 gebruikers wereldwijd is LEAP de enige productiviteitsoplossing voor juridische praktijken die praktijkbeheer, documentbeheer, juridische publicaties en juridische boekhouding combineert voor alle gangbare rechtsgebieden. LEAP is al meer dan dertig jaar toonaangevend op het gebied van juridische technologie en stelt de norm voor advocatenkantoren die hun productiviteit en winstgevendheid willen maximaliseren. Bezoek leap.us voor meer informatie over LEAP.

Mediacontact:

Laurie Klausner
SVP Marketing, LEAP
[email protected]
www.leap.us


iCrowdNewswire