header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Water Tower Research (WTR) voegt Ted Tedla toe als Managing Director of Investor Engagement

Dec 7, 2023 2:56 PM ET

5 december 2023, ST. PETERSBURG, FL – Water Tower Research LLC(www.watertowerresearch.com), een toonaangevend, digitaal georienteerd bedrijf voor investor relations en communicatie met belanghebbenden, is verheugd te kunnen aankondigen dat Ted Tedla zich bij het bedrijf heeft aangesloten als Managing Director of Investor Engagement.

Water Tower Research moderniseert investeerdersrelaties op basis van een uniek ecosysteem van strategische investeerdersrelaties, onderzoeksgedreven content en communicatie, en een breed platform van investeerdersbetrokkenheid.

Joy Malone, Chief Operations Officer, zei over de toevoeging van Ted Tedla: “De brede ervaring van Ted in de financiele dienstverlening en het werken met een breed spectrum van beleggers zal een onmiddellijke en positieve impact hebben op het vermogen van Water Tower om zijn engagementinspanningen uit te breiden en meer betekenisvolle interactie te bieden voor zowel klanten als beleggers. Ted voegt zich bij een snel groeiend en dynamisch team van engagement professionals bij WTR. We zijn erg blij om Ted in ons team te hebben.”

Charlie Phippen, Chief Executive Officer, zei ook over de aanwerving van Ted Tedla: “Ted heeft een uitzonderlijke reputatie bij beleggers en een track record van succes in sales. Hij zal samenwerken met ons zeer ervaren team van 15 aandelenonderzoeksanalisten in alle 12 dekkingssectoren. We verwachten dat Ted een belangrijke rol zal spelen bij het vergroten van de bekendheid en mindshare van de inhoud van WTR bij beleggers.”

Ted heeft 25 jaar ervaring in de financiele dienstverlening en werkte het meest recent in de Capital Markets Group van KCSA waar hij verantwoordelijk was voor kapitaalintroducties, waarbij hij de klanten van het bedrijf introduceerde bij in de VS gevestigde institutionele beleggers. Voordat hij bij KCSA kwam, was Ted mede-hoofd van StormHarbour\’s Private Capital Advisory Group, waar hij onder andere verantwoordelijk was voor het aantrekken van kapitaal voor particuliere fondsen, bedrijven en projecten. Ted werkte ook aan de buy-side bij fondsen als Laurus Capital Management. Ted begon zijn carriere aan de sell-side bij de institutionele aandelenverkoop voor bedrijven als BGC en Concentric Research.

Ted heeft een B.B.A. van James Madison University.

Over Water Tower Research

Water Tower Research moderniseert Investor Relations door middel van onderzoeksgedreven communicatie en Investor Engagement. Goed investeringsonderzoek begint met goede informatie. Bij WTR helpen we bedrijven en investeerders met elkaar in contact te komen door deskundige informatiestromen en strategieen te creeren die de basis vormen van een succesvol modern platform voor investeerdersrelaties. Onze analisten en kapitaalmarktprofessionals brengen tientallen jaren ongeevenaarde ervaring en inzicht op Wall Street naar een nieuwe digitale wereld van communicatie met en betrokkenheid van beleggers. Onze research en inhoud voor beleggers wordt verspreid via traditionele research aggregators zoals Bloomberg, FactSet, etc., eigen directe distributielijsten, sociale media, zoekmachines en onze website. Hierdoor heeft elke institutionele en particuliere belegger gelijke toegang tot ons hoogwaardige bedrijfsonderzoek. Het is onze missie om bedrijven te helpen hun IR-programma in eigen hand te nemen en beleggers proactief te bereiken, terwijl we beleggers een consistente stroom van kwaliteitsinformatie bieden om hen te helpen de bedrijven en sectoren van onze klanten te begrijpen, evenals de beleggingskansen die zij bieden.


iCrowdNewswire