header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wereldwijd symposium over eetstoornissen trekt deskundigen en praktijkmensen naar de VS.

Dec 7, 2023 3:02 PM ET

iaedp™ Symposium 2024 verkent nieuwe behandelingsmogelijkheden en opkomende wetenschap

PEKIN, IL (11/21/24) – In een wereld waar innovatie en samenwerking van het grootste belang zijn op het gebied van de behandeling van eetstoornissen, trekt het komende iaedp™ Symposium 2024 het beste van het beste aan. Het thema, “De kunst en wetenschap van verbinding: Make Every Connection Count” geeft de essentie weer van het evenement, dat plaatsvindt van 21 tot 24 maart 2024 in Orlando, Fla.

Het iaedp Symposium 2024 belooft een unieke combinatie van op bewijs gebaseerde protocollen en de introductie van baanbrekende ideeen op het gebied van behandeling. Deze kenmerkende mix zorgt ervoor dat deelnemers zich niet alleen verdiepen in de nieuwste onderzoeks- en behandelingsbenaderingen, maar ook open blijven staan voor innovatieve en mogelijk baanbrekende methoden. Door het samenvoegen van gevestigde praktijken met frisse perspectieven onderscheidt het iaedp Symposium zich van andere conferenties op dit gebied door professionals een platform te bieden om alternatieve strategieen te verkennen voor het helpen van mensen met eetstoornissen.

Wat maakt dit tot een echt niet te missen evenement?

  • Samenwerking met meer dan 1000 behandelaars van eetstoornissen van over de hele wereld
  • Het vaststellen van een wereldwijde standaard door een platform te bieden voor leren en verbinden op internationale schaal
  • Het bieden van hulp en training en het onderzoeken van best practices in verschillende landen en regio\’s

In een tijdperk waarin connectiviteit grenzen overschrijdt, benadrukt het Symposium het belang van een wereldwijd bereik. Met een vertegenwoordiging uit 11 landen zorgt het evenement voor een diverse en verrijkende ervaring voor alle deelnemers. Sessies in het Spaans benadrukken het streven naar inclusiviteit, waardoor professionals uit Spaanstalige regio\’s actief kunnen deelnemen en bijdragen aan de discussies.

“Het belang van het stellen van een wereldwijde standaard blijkt duidelijk uit ons doel om onderwijs, training en best practices op wereldschaal aan te bieden,” zegt Bonnie Harken, Managing Director. “Het gaat echt om het vormgeven van de toekomst van de behandeling van eetstoornissen. We werken er hard aan om dit een meeslepende ervaring te laten zijn waar deelnemers in contact komen met experts op dit gebied, ideeen uitwisselen en contacten leggen die een leven lang meegaan.”

Tot de keynote sprekers behoren de \’who\’s who\’ in het veld:

Kathryn Fraser, Ph.D., Licensed Psychologist, Behavioral Medicine Coordinator, Halifax Health Family Medicine Residency, Daytona Beach, Florida en haar onderwijs- en onderzoeksspecialisaties omvatten culturele kwesties in de gezondheidszorg, welzijn van zorgverleners, adviesvaardigheden van huisartsen en eetstoornissen. Dr. Fraser is medeoprichter van Community Outreach to Prevent Eating Disorders (COPE), een non-profit organisatie die zich inzet voor bewustwording in de gemeenschap. Dr. Fraser ontwikkelde lesprogramma\’s en presentaties op het gebied van gezondheidsgelijkheid en antiracisme voor lokale, regionale en nationale zorginstellingen. Dr. Fraser leidt het mentorprogramma van de Society for Teachers of Family Medicine (STFM) voor ondervertegenwoordigden in de geneeskunde. Hij heeft de leiding over de Behavioral Science/Family Systems Educator Fellowship (BFEF) van de STFM. Dr. Fraser heeft ook de STFM\’s Inaugural Diversity Award ontvangen in 2022 en de Susan McDaniel Distinguished Career Award voor gedragswetenschappelijk onderwijs in de huisartsgeneeskunde in 2022.

Margo Maine, oprichter en adviseur van de National Eating Disorders Association en Founding Fellow van de Academy for Eating Disorders, is auteur van Hair tells a Story; Pursuing Perfection: Eetstoornissen, lichaamsmythes en vrouwen op middelbare leeftijd en daarna; Behandeling van eetstoornissen: Bridging the Research-Practice Gap; Effective Clinical Practice in the Treatment of Eating Disorders; The Body Myth; Father Hunger; and Body Wars, en senior editor van Eating Disorders: The Journal of Treatment and Prevention. Ze ontving de 2014 Don and Melissa Nielsen Lifetime Achievement Award en de 2015 NEDA Lifetime Achievement Award, 2016 Honoree of the Connecticut Women\’s Hall of Fame en de 2022 iaedp Lifetime Achievement Award. Ze geeft internationale lezingen over eetstoornissen en de gezondheid van vrouwen en praktijken in Connecticut.

Karen Samuels, PhD, psycholoog, Ormond Beach, Florida. Oprichter van COPE: Community Outreach to Prevent Eating Disorders, & was de vaste psycholoog en lichaamsbeeldspecialist, die maatacceptatie en diversiteit promootte op het welzijnsplatform OneOeight.com. Met behulp van de Relationele Culturele Theorie traint ze artsen, biedt ze hulp aan scholen en gemeenschappen en eetstoornisgroepen met vrouwen van middelbare leeftijd. Ze heeft veel gepubliceerd over eetstoornissen en aanverwante gezondheidsproblemen op middelbare leeftijd en daarna. Dr. Samuels ontving in 2014 de NEDA Westin Family Award for Activism and Advocacy.

Susan Kleinman, MA, BC-DMT, NCC, CEDS-S, is supervisor creatieve kunsten en dans/bewegingstherapeut voor het Renfrew Center in Florida. Mevrouw Kleinman is trustee van de Marian Chace Foundation, voormalig voorzitter van de American Dance Therapy Association en voormalig voorzitter van de National Coalition for Creative Arts Therapies. Ze heeft veel gepubliceerd, veel gepresenteerd, en is de ontvanger van de American Dance Therapy Association\’s 2013 Lifetime Achievement Award en The International Association of Eating Disorders Professional\’s 2014 Spirit of iaedp Award. Haar werk is te zien in de documentaire Expressing Disorder: Journey to Recovery.

Ralph Carson, PhD, RD, CEDS, is een klinisch voedingsdeskundige en inspanningsfysioloog met bijna 40 jaar ervaring in de behandeling van verslavingen, stemmings- en angststoornissen, gezondheid van de hersenen, slaap, gelukstherapie en eetstoornissen. Dr. Carson is een actief bestuurslid en penningmeester van de International Association of Eating Disorder Professionals (iaedp). Hij is de auteur van Harnessing the Healing Power of Fruits en The Brain Fix: Wat is er aan de hand met je grijze massa.

Salah El Mestikawy PhD is professor en onderzoeker aan de afdeling Psychiatrie, afdeling Neurowetenschappen, McGill University, Montreal, Quebec, en richt zich op glutamaterge systemen in normale en pathologische hersenen. Dr. El Mestikawy zal in zijn keynote sessie worden bijgestaan door zijn collega bij McGill, Leora Pinhas, PhD. Dr. El Mestikawy en Dr. Pinhas zullen naast hun keynote ook een close-up sessie houden.

“De kern van dit symposium is het streven naar voortdurende verbetering op het gebied van de behandeling van eetstoornissen,” aldus Harken. “Professionals die deelnemen aan het evenement krijgen de kans om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen, zodat ze hun behandelmethoden kunnen verbeteren en hun patienten de best mogelijke zorg kunnen bieden. Door samenwerking tussen professionals uit verschillende landen te stimuleren, wil het symposium een netwerk creeren dat geografische grenzen overstijgt.”

Registratie en meer informatie: https://iaedp.site-ym.com/events/register.aspx?id=1761349&itemid=c7ec6138-ea44-4249-a85a-70c162b2a975

Over de iaedp™ Stichting: Sinds 1985 biedt de International Association of Eating Disorders Professionals onderwijs- en trainingsnormen aan een internationale en multidisciplinaire groep van verschillende zorgverleners en helpende beroepen. De Presidents Council van de iaedp™ Foundation, die ondersteuning biedt aan organisaties, omvat Center for Change; Center for Discovery; Eating Recovery Center; Laureate Eating Disorders Program; The Meadows Ranch; Rogers Behavioral Health; The Renfrew Center; Timberline Knolls Residential Treatment Center; Alsana Eating Disorder Treatment & Recovery Centers; Walden Behavioral Care; Monte Nido & Affiliates; en Odyssey Eating Disorder Network; Within Health; Banyan Centers; WD Recovery and Wellness Center; Mind Over Body; Koru Spring Center.

Contact: [email protected]


iCrowdNewswire