header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


AUTUMN DAHLIA VERDIENT GREEN AMERICA\’S BUSINESS CERTIFICERING

Dec 18, 2023 3:45 PM ET

Autumn Dahlia Creative Services is verheugd te kunnen aankondigen dat het Green America\’s Green Business Certification heeft verdiend en het Green America Green Certified Business Seal heeft ontvangen!

Green America\’s Green Business Certification wordt toegekend aan kleine tot middelgrote bedrijven die zich inzetten om hun platform te gebruiken voor positieve sociale en ecologische verandering en die de nieuwe bewuste economie vanaf de grond willen laten groeien.

Autumn Dahlia Creative Services is nu gecertificeerd lid van het Green Business Network® (GBN), een vooraanstaande groep bedrijven die de basis heeft gelegd voor de groene economie en deze op grote schaal heeft gebracht.

Het Green Business Network werd opgericht in 1982 en is het eerste netwerk van sociaal en ecologisch verantwoorde bedrijven in het land.

Om in aanmerking te komen voor Green America\’s Green Business Certification, moeten bedrijven een beoordeling voltooien om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan Green America\’s standaarden op het gebied van milieu, gemeenschap, arbeid en bestuur. Green America certificeert bedrijven in tientallen verschillende bedrijfstakken met behulp van branchespecifieke beoordelingen.

Autumn Dahlia staat bekend om gewaagde, gedurfde en milieubewuste merkstrategieen en ontwerpdiensten, met een speciale interesse in bewuste mode-, schoonheids- en lifestyle-ruimtes. Sinds het bedrijf in 2021 begon, hebben ze meer dan 3.000 bomen geplant, meer dan 165.000 plastic rietjes gered van stortplaatsen en bijgedragen aan meer dan twaalf projecten op het gebied van biodiversiteit, dieren in het wild en schone energie.

“We zijn ontzettend blij dat we deze felbegeerde certificering hebben verdiend,” zegt Sarah Goodell, oprichter van Autumn Dahlia Creative Services “Het is een van de meest gerespecteerde symbolen voor kleine bedrijven in de duurzame markt en een krachtige manier voor Autumn Dahlia om zich te onderscheiden als leider in ons vakgebied.”

Green America kent Green Business Certification toe aan bedrijven die:

  • Milieuverantwoordelijk zijn in de manier waarop ze producten inkopen en vervaardigen en hun activiteiten en faciliteiten runnen;
  • Sociaal rechtvaardig zijn en zich inzetten voor sterke praktijken die het welzijn van werknemers, klanten, leveranciers en de grotere gemeenschap ten goede komen; en
  • Verantwoordelijk voor hun werk door voortdurend te verbeteren en te werken met radicale transparantie in elk facet van hun bedrijf.

Over het Green America\’s Green Business Network®:

Green America\’s Green Business Network® (GBN) is het eerste netwerk van sociaal en ecologisch verantwoorde bedrijven in het land. Sinds 1982 heeft GBN geleid en geinnoveerd op het gebied van groene bedrijven en sociale ondernemingen. Het is de thuisbasis van opkomende sociale en eco-ondernemingen en de meest gevestigde groene bedrijven. GBN biedt de hulpmiddelen, de informatie en de consumentenbasis om kleine groene bedrijven en sociale ondernemingen te helpen gedijen op de concurrerende groene markt van vandaag. Meer informatie op www.greenbusinessnetwork.org. Het Green Business Network is een programma van Green America®, de toonaangevende non-profitorganisatie in het land, die werkt aan een groene en rechtvaardige economie.

Over Autumn Dahlia Creatieve Diensten

Autumn Dahlia is in 2021 opgericht door Sarah Goodell en is gespecialiseerd in gedurfde merkstrategieen en grafisch ontwerp dat gericht is op de mens, ongegeneerd brutaal is en Eco-Fierce! Voor meer informatie:

bezoek: http://www.autumndahliadesign.com

Samenvatting: Green America\’s Certified Business Seal is toegekend aan Autumn Dahlia Creative Services, een groen gecertificeerde merkstrategie en ontwerpstudio gevestigd in het hart van Michigan.

Trefwoorden: Green America, Green Business Network, Green Business Certification, Groene Certificering, Kleine Bedrijven, Duurzaamheid, Sarah Goodell, Autumn Dahlia Creative Services, autumndahliadesign.com, greenamerica.org, www.greenbusinessnetwork.org.


iCrowdNewswire