header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Bemiddelaar/arbiter Sheri Critelli sluit zich aan bij UWWM\’s panel in Zuid-Florida

Dec 18, 2023 3:43 PM ET

PLANTATION, Fla. (14 december 2023) – Sheri L. Critelli, voorheen een civiel procesadvocaat van 34 jaar, boekt nu bemiddelingen en arbitrages in persoon of via Zoom in heel Zuid-Florida en via Zoom in de hele staat.

Voordat ze eerder dit jaar toetrad tot het panel van Upchurch Watson White & Max Mediation Group, vertegenwoordigde mevrouw Critelli particulieren, bedrijven en verzekeringsmaatschappijen. Tijdens haar loopbaan procedeerde ze in civiele zaken in heel Florida en voerde ze ongeveer 100 juryrechtszaken.

“Sheri heeft de levenservaring en professionele achtergrond om zich effectief in te leven in de procespartijen en objectief elke kant van de zaak te begrijpen”, aldus John Upchurch, CEO van de bemiddelingsgroep. “Haar grondige voorbereiding en doorzettingsvermogen wekken vertrouwen in haar vermogen om de partijen tot elkaar te brengen.

Als fulltime neutrale bemiddelaar helpt mevrouw Critelli partijen hun geschillen op een “comfortabele, professionele, meelevende en meer persoonlijke manier op te lossen”.

Mevrouw Critelli is gespecialiseerd op het gebied van persoonlijk letsel en onrechtmatige dood als gevolg van auto-, motor-, fiets-, voetgangers- en vrachtwagenongelukken, bedrijfsaansprakelijkheid, uitglijden/vallen, hondenbeten/-ongevallen, nalatige beveiliging, productdefecten, juridische en medische wanpraktijken, commerciele geschillen, eerste- en derde-partij schadeclaims en kwade trouw van verzekeringen.

Mevrouw Critelli is zo toegewijd aan haar nieuwe carriere als fulltime neutrale advocaat dat ze zich beschikbaar stelt om te assisteren bij geschillen in persoon of via Zoom voor, tijdens of na kantooruren op werkdagen of in het weekend.

Voor meer informatie of voor het plannen van een bemiddeling of arbitrage met mevrouw Critelli kunt u contact opnemen met casemanager Heidi Cohen via [email protected] of (800) 863-1462.

Over Upchurch Watson White & Max

Upchurch Watson White & Max is een nationaal toonaangevend bemiddelingsbedrijf dat bekend staat om het vergemakkelijken van redelijke overeenkomsten om complexe problemen op te lossen. Vanuit kantoren in Florida en Alabama werken door het Hooggerechtshof gecertificeerde advocaat-bemiddelaars met uiteenlopende specialisaties als door de rechtbank aangewezen en door particulieren aangestelde bemiddelaars, arbiters en neutrale casemanagers, waarbij ze innovatieve methoden van alternatieve geschillenbeslechting in het hele land implementeren. Op het web: uww-adr.com.


iCrowdNewswire