header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De beste strategieen voor vermogens- en boedelbescherming voor inwoners van New York

Dec 18, 2023 2:40 PM ET

Advocaten voor vermogensbescherming | Dilendorf Law Firm

New York, NY – Dilendorf Law Firm, gevestigd in New York, loopt voorop in het leveren van uitgebreide diensten op het gebied van vermogensbescherming en estate planning. In een rechtsgebied waar de afwezigheid van statuten voor vermogensbescherming unieke uitdagingen met zich meebrengt, benadrukt het kantoor de noodzaak voor New Yorkers om alternatieve wegen te bewandelen om hun vermogen veilig te stellen.

Inwoners van New York lopen tegen verschillende hindernissen aan als het gaat om het beschermen van hun vermogen, voornamelijk vanwege het ontbreken van een speciale wet voor vermogensbescherming.

Door deze lacune in de regelgeving kunnen bezittingen meer blootgesteld worden aan juridische geschillen en vorderingen van schuldeisers. Terwijl de Verenigde Staten gunstige voorwaarden biedt voor niet-Amerikaanse ingezetenen, genieten Amerikaanse burgers, waaronder die in New York, mogelijk niet dezelfde voordelen.

Om een degelijke bescherming van activa en een effectieve estate planning te garanderen, worden inwoners van New York aangemoedigd om alternatieve wegen te verkennen, waaronder offshore opties. Hoewel 19 Amerikaanse staten Domestic Asset Protection Trusts (DAPT) hebben opgericht om hun inwoners vermogensbescherming te bieden, moeten inwoners van staten zoals New York zonder DAPT-bepalingen zich bewust zijn van de kwetsbaarheden als ze ervoor kiezen een trust op te richten in een DAPT-staat.

In dergelijke gevallen kan het voor schuldeisers relatief eenvoudig zijn om de juridische structuur van deze trusts aan te vechten.

Op basis van hun uitgebreide professionele ervaring merkten de advocaten van Dilendorf Law Firm op dat professionals met een hoog risico vaak kiezen voor DAPT vermogens- en estate planning trusts.

Het is echter cruciaal om het fundamentele principe van “full faith and credit” te erkennen, dat zijn oorsprong vindt in Artikel IV, Sectie I van de Grondwet. Dit principe vereist dat staatsrechtbanken de wetten en uitspraken van rechtbanken uit andere staten respecteren, met als doel conflicten tussen staten te voorkomen en de betrouwbaarheid van uitspraken in het hele land te garanderen.

New York heeft met name geen DAPT-wetten. In situaties waarin bijvoorbeeld een arts of vastgoedontwikkelaar verstrikt raakt in een onrechtmatige daad in New York terwijl hij een DAPT trust heeft in een rechtsgebied als Wyoming of Nevada, kunnen schuldeisers aanzienlijke gronden vinden om vorderingen in te stellen tegen de activa die binnen de DAPT trust worden aangehouden.

De tenuitvoerlegging van een buiten de staat vonnis omvat meestal een “conflict van wet” analyse in de uitvoerende staat, die vaak een DAPT-staat is. Met name sectie 10 van de nieuwe Uniforme Wet Vernietigbare Transacties, die al door 20 staten is aangenomen, specificeert dat het recht van de thuisstaat van de schuldenaar van toepassing is, niet het DAPT-rechtsgebied.

In het geval van een DAPT-staat, als de enige connectie met die staat het bestaan is van een trust waar een individu zowel begunstigde als schenker is, kan de rechter verder kijken dan de fysieke locatie van de trust. Bij het bepalen van de uitvoerbaarheid van het vonnis zal de rechter waarschijnlijk het recht toepassen van de staat waar de onrechtmatige daad heeft plaatsgevonden.

Als gevolg hiervan is het mogelijk dat DAPT trusts niet consequent dienen als een effectief instrument voor vermogensbescherming en estate planning voor professionals met een hoog risico die in New York wonen.

Een andere belangrijke ontwikkeling is de Corporate Transparency Act (CTA), die op 1 januari 2024 van kracht wordt. Deze wet zal de rapportagevereisten voor bedrijven in de Verenigde Staten ingrijpend veranderen.

Miljoenen bedrijven en trusts zullen informatie moeten verstrekken over hun uiteindelijke eigenaren, personen die de uiteindelijke eigenaar zijn van of zeggenschap hebben over de entiteit. Deze toegenomen transparantie kan gevolgen hebben voor de privacy, met name voor entiteiten zoals LLC\’s, trusts en bedrijven.

Kortom, hoewel DAPT-structuren voor vermogensbescherming waardevolle voordelen bieden aan inwoners van DAPT-staten en niet-Amerikaanse inwoners, bieden ze mogelijk niet hetzelfde niveau van bescherming voor New Yorkers. Voor individuen die op zoek zijn naar uitgebreide oplossingen voor vermogensbescherming, kan het onderzoeken van offshore opties zeer effectief zijn.

Voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een consult, bezoek de website van Dilendorf Law Firm of neem contact met ons op via e-mail op [email protected] of per telefoon op 212.457.9797.

Dilendorf Advocatenkantoor, PLLC
Broad Street 85
New York, NY 10004
[Advocaat Reclame]


iCrowdNewswire