header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


DE KAMER VAN BEROEP BEVESTIGT DE AFWIJZING VAN HET KORT GEDING OVER DE “OPEN EN VOOR DE HAND LIGGENDE” VOORWAARDE

Dec 18, 2023 2:58 PM ET

New York, NY – 8 december 2023 – Cohan Law Firm(cohanlegal.com), een toonaangevend letselschade advocatenkantoor in New York, heeft een belangrijke beslissing in de wacht gesleept bij de Appellate Division Second Department van New York. Het kantoor, vertegenwoordigd door Michael Cohan en Beth S. Gereg, verdedigde met succes de rechten van hun client in een procedure om schadevergoeding te krijgen voor persoonlijk letsel, wat uiteindelijk resulteerde in een beschikking die de beslissing ten gunste van hun client bevestigde.

De zaak draaide om een complex incident in mei 2019, waarbij een eiser letsel opliep tijdens het rijden op een elektrische eenwieler op een trottoir, die verstrikt raakte met een slang op het trottoir voor East Hills Subaru autodealer. De eiser viel op het trottoir en liep ernstige verwondingen op.

De eiser stelde dat er sprake was van nalatigheid aan de kant van verweerders East Hills Subaru, Inc., East Hills Chrysler-Plymouth, Inc. en Fleetking, Inc., en beweerde dat zij een gevaarlijke toestand op het terrein hadden gecreeerd door de slang op het trottoir te laten liggen terwijl hun werknemers auto\’s wasten bij de dealer.

In de uitspraak van 7 december 2023 bevestigde de Appellate Division Second Department de beslissing van de Supreme Court, Nassau County, waarin de motie van de gedaagden voor een summier vonnis om de klacht te verwerpen werd afgewezen.

De beslissing in hoger beroep benadrukte verschillende belangrijke juridische punten, waaronder het falen van de gedaagden om aan te tonen dat de toestand niet inherent gevaarlijk was, ondanks het feit dat deze open en duidelijk was. Deze uitspraak bevestigt opnieuw het principe dat het vaststellen van een gevaarlijke toestand een feitelijke kwestie is, die wordt overgelaten aan het oordeel van een jury.

Michael Cohan zei: “We zijn erg blij met de beslissing van de Appellate Division die de uitspraak van de lagere rechtbank bevestigt. Dit resultaat onderstreept onze toewijding aan het verdedigen van onze clienten, zelfs in de meest complexe zaken.”

Cohan Law Firm blijft op de bres staan voor de rechten van clienten in letselschadezaken en streeft voortdurend naar gunstige uitkomsten en een rechtvaardige schadevergoeding voor benadeelden.

Ga voor meer informatie over Cohan Law, PLLC en hun juridische diensten naar cohanlegal.com, stuur een e-mail naar [email protected] of bel 212-601-2693.

Over Cohan Law, PLLC: Cohan Law, PLLC is een gerenommeerd letselschade advocatenkantoor gevestigd in New York, bekend om zijn toewijding aan uitmuntendheid in juridische vertegenwoordiging en zijn track record van succesvolle resultaten in complexe zaken.

Contactgegevens:
Michael Cohan
Esq. 212-601-2693
[email protected]
www.cohanlegal.com
Instagram: letselschade advocaat
twitter: @autoongevallenny
facebook: CohanLawFirm


iCrowdNewswire