header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Haber Law breidt Condo, Bouw en HOA praktijk uit met toevoeging van Gursky Ragan

Dec 18, 2023 3:07 PM ET

De verhuizing zal de twee kantoren samenvoegen en een dieper, breder scala aan juridische expertise bieden

MIAMI, FL., 12 december 2023 – Haber Law uit Miami, een toonaangevend advocatenkantoor in Zuid-Florida op het gebied van complexe zakelijke geschillen, condominiums, verenigingen van huiseigenaren, bouw en onroerend goed, kondigde aan dat de advocaten van Gursky Ragan, P.A. zich bij Haber Law zullen aansluiten. Deze toetreding onderstreept dat Haber Law\’s snelle groei parallel loopt met Florida\’s toestroom van nieuwe bedrijven en inwoners die de groei van residentieel en commercieel vastgoed in het gebied stimuleren.

Gursky Ragan is een advocatenkantoor dat condominiums en HOA\’s vertegenwoordigt in geschillen, algemene vertegenwoordiging en bouw. De verhuizing combineert de robuuste juridische teams van beide kantoren, met als doel het domineren van de ruimte binnen de snelgroeiende vastgoedmarkt.

“Met de toevoeging van de advocaten van Gursky Ragan breiden we niet alleen onze bouw-, proces- en condominium- en HOA-praktijk uit, maar verrijken we ons kantoor ook met toptalent op juridisch gebied”, zegt David Haber, directeur en oprichter van Haber Law. “Deze unie stelt ons in staat om onze clienten met een nog sterker juridisch team van dienst te zijn.”

Zeven advocaten van Gursky Ragan, waaronder partners Darrin Gursky en Marnie Dale Ragan, en ondersteunend personeel, zullen zich bij Haber Law voegen, waardoor het kantoor nu 37 advocaten in dienst heeft. Haber Law heeft een toenemende vraag ervaren als reactie op de nieuwe condominium- en HOA-wetgeving in Florida en de zakelijke groei in Zuid-Florida. Voorafgaand aan de COVID-19 pandemie bestond het team van Haber Law uit 15 advocaten.

Darrin Gursky, mede-oprichter van Gursky Ragan, toonde zich enthousiast over de overstap naar Haber Law: “Het partnerschap tussen Gursky Ragan en Haber Law is een strategische en beslissende stap. Met ons uitgebreide en versterkte team, zijn we goed gepositioneerd om te voldoen aan de groeiende juridische behoeften binnen de bouw, procesvoering, en HOA en condominium ruimte, het leveren van uitzonderlijke juridische diensten aan onze klanten.”

Marnie Dale Ragan, mede-oprichtend partner en gecertificeerd advocaat in Condominium en Geplande Ontwikkeling, voegt hieraan toe: “Deze verhuizing geeft ons de mogelijkheid om onze juridische diensten uit te breiden naar andere praktijkgebieden, aangezien Haber Law een enorme hoeveelheid onroerend goed en complexe commerciele procesvoering doet. We zijn erg enthousiast over de mogelijkheden bij Haber Law.”

Over Haber Law

Haber Law is een advocatenkantoor gevestigd in Miami, Florida, dat zich specialiseert in complexe zakelijke geschillen, bouwrecht, onroerend goed, financien, transactierecht en het recht van Condominium Association en HOA. Het kantoor is toegewijd aan de kernwaarden integriteit, service, toewijding, innovatie, diversiteit en succes. Haber Law is online te vinden op www.haber.law en kan worden bereikt op 305-379-2400.


iCrowdNewswire