header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


SEDA Experts breidt haar expertisepraktijk in grondstoffen en derivaten, digitale activa en marktregulering uit

Dec 18, 2023 3:50 PM ET

New York, NY, 15 december 2023 – SEDA Experts LLC, een toonaangevend expertisebureau dat financiele expertisediensten van wereldklasse levert, kondigde vandaag aan dat Maggie Sklar is toegetreden tot het bedrijf als Managing Director.

“We zijn verheugd om onze praktijk in grondstoffen en derivaten, digitale activa en marktregulering uit te breiden met Maggie Sklar”, zegt Damiano Colnago, Managing Partner van SEDA Experts.

Maggie Sklar is een zeer gerenommeerde juridische en beleidsprofessional met een uitgebreide achtergrond in recht, financiele markten en regelgevingsbeleid. Ze adviseert financiele instellingen, gereguleerde entiteiten en start-ups op het gebied van futures, swaps, effecten en digitale activa. Maggie heeft uitgebreide expertise opgedaan in haar senior beleids- en regelgevende functies bij de Amerikaanse Commodity Futures Trading Commission (CFTC) en de Federal Reserve.

Als Senior Counsel en adviseur van voorzitter J. Christopher Giancarlo bij de CFTC gaf Maggie belangrijke juridische en beleidsadviezen, met name over de Dodd-Frank Act (DFA), Commodity Exchange Act (CEA) en CFTC-regelgeving. Bij de CFTC was Maggie ook Deputy van de Financial Stability Oversight Council, Senior Counsel van een Commissioner, Senior Counsel van LabCFTC en Special Counsel bij de Division of Market Oversight, waar ze een sleutelrol speelde op het snijvlak van nieuwe of opkomende financiele markten en technologie en naleving van regelgeving, en DFA- en CEA-naleving voor nieuwe of geregistreerde entiteiten en producten. Ze was ook Associate Director bij het Office of International Affairs, waar ze regelmatig contacten onderhield met andere Amerikaanse financiele of buitenlandse regelgevers en werkte aan of leiding gaf aan verschillende marktstructuurwerkstromen.

Tijdens haar periode als Senior Policy Advisor en Director of International Engagement for Financial Markets bij de Federal Reserve Bank of Chicago gaf Maggie advies over Amerikaans en internationaal beleid voor financiele markten, juridische kwesties en risicobeheer. Andere vermeldenswaardige prestaties zijn onder meer het lidmaatschap van de Associate Chair van de Financial Stability Council van de Chicago Fed en het lidmaatschap van het Global Markets Advisory Committee (GMAC) van de CFTC.

Maggie was ook partner bij een groot advocatenkantoor in hun bank- en financiele dienstenpraktijk, en medewerker bij grote internationale advocatenkantoren op het gebied van effecten- en complexe civiele rechtszaken, evenals interne of overheidsonderzoeken. Meer recentelijk was ze voorzitter van het Public Policy and Regulation Committee van de Global Digital Asset and Cryptocurrency Association.

In deze functies is ze betrokken geweest bij verschillende beleids- en regelgevingskwesties met betrekking tot de financiele markten en met verschillende Amerikaanse regelgevers, beleidsmakers en medewerkers van het Congres. Maggie is ook een veelgevraagd spreker op prestigieuze instellingen en conferenties. Ze heeft inzichten bijgedragen aan conferenties zoals SIFMA, FIA en de American Bar Association, evenals aan talloze andere panels over digitale activa en cryptocurrency. Ze heeft ook white papers, beleidsdocumenten, blogs en social media-posts gepubliceerd over financiele markten en digitale activa.

Met haar genuanceerde begrip van de dynamiek van regelgeving, verkregen door uitgebreide ervaring bij de CFTC en het werken met andere Amerikaanse financiele markten en prudentiele regelgevers, blijft Maggie voorop lopen bij het vormgeven van het regelgevend kader op het dynamische gebied van recht en financien.

Over SEDA Experts LLC

SEDA is een toonaangevend expertisebureau gespecialiseerd in financiele diensten. Wij ondersteunen internationale advocatenkantoren door het aanbieden van het hoogste niveau van expertise in de financiele sector en het bieden van toegang tot de meest invloedrijke leiders in de financiele dienstverlening. Wij bieden superieur onafhankelijk advies, data-analyse, waardering en elite expertises en getuigenis diensten aan advocatenkantoren, toezichthouders en toonaangevende financiele instellingen.


iCrowdNewswire