header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Shook & Stone wint goud in 2023 Beste van Las Vegas

Dec 18, 2023 2:55 PM ET

Las Vegas, NV – 12/10/23 Shook & Stone, een vooraanstaand Las Vegas Letselschade Advocatenkantoor heeft succes geboekt door twee prestigieuze gouden medailles en een bronzen medaille in de wacht te slepen bij de Las Vegas Review Journal\’s 2023 Best of Las Vegas (BOLV) awards. Het kantoor is vereerd met de gouden medailles voor “Beste Social Security Disability Lawyer” en “Civil Litigation” en een bronzen medaille voor “Workers\’ Compensation Lawyer”, wat hun niet aflatende toewijding aan uitmuntendheid op juridisch gebied onderstreept.

De BOLV awards, georganiseerd door de Las Vegas Review Journal, zijn felbegeerde jaarlijkse onderscheidingen die uitzonderlijke bedrijven en professionals in de Las Vegas gemeenschap in de schijnwerpers zetten. De eer is vooral betekenisvol omdat de bedrijven worden genomineerd en gekozen door lokale inwoners van Nevada. De uitmuntende prestaties van Shook & Stone in meerdere categorieen tonen hun toewijding aan het leveren van juridische diensten van topniveau en hun grote impact op het juridische landschap van Nevada.

Shook & Stone is een letselschade advocatenkantoor dat al meer dan 25 jaar deel uitmaakt van de Las Vegas gemeenschap. Gespecialiseerd in letselschade, werknemerscompensatie en sociale zekerheid, bevestigen deze lofbetuigingen hun positie als marktleiders in Nevada. Hun toewijding aan het veiligstellen van gerechtigheid, compensaties en gunstige resultaten voor clienten met juridische uitdagingen heeft hen een uitstekende reputatie in de regio opgeleverd.

Ga voor meer informatie over Shook & Stone injury lawyer naar www.shookandstone.com.

Mediacontact:

Barb Canibano
Hoofd marketing
Telefoon: 702.570.0000
E-mail: [email protected]


iCrowdNewswire