header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Silver Law Group en The Law Offices of David R. Chase onderzoeken claims in verband met Northstar Financial Services (Bermuda) Ltd.

Dec 18, 2023 3:40 PM ET

Boca Raton, Florida – 15 december 2023 – Silver Law Group en The Law Firm of David R. Chase hebben hun krachten gebundeld om mogelijke claims te onderzoeken namens beleggers aan wie beleggingen in Northstar Financial Services (Bermuda) Ltd (“Northstar”) zijn verkocht. Northstar is een op Bermuda gevestigd bedrijf dat beleggings- en lijfrenteproducten aanbiedt. De beleggingen van Northstar pretenderen verschillende voordelen te bieden, waaronder belastingvoordelen die niet beschikbaar zijn voor in de VS gevestigde beleggingen, en werden verkocht als gegarandeerd zonder risico voor het kapitaal of als een geldmarktequivalent dat beleggers hebben opgeeist.

Na de recente ineenstorting van Northstar Bermuda hebben beleggers te maken gehad met de opschorting van maandelijkse inkomstenbetalingen, een gebrek aan liquiditeit en het onvermogen om hun polissen af te kopen, wat kon resulteren in verliezen van vrijwel hun gehele belegging. De ineenstorting van Northstar werd waarschijnlijk toegeschreven aan de verkoop van het bedrijf in 2018 aan de nu veroordeelde fraudeur Greg Lindberg. Toen de details van Lindbergs financiele transacties aan het licht kwamen, werden ook de problemen met Northstar duidelijk, en Northstar werd in Bermuda in een liquidatieprocedure gestort.

Momenteel vertegenwoordigen we beleggers in claims tegen de verkopende makelaarskantoren wegens gebrek aan due diligence, schending van fiduciaire plicht en andere claims. Deze zaken worden behandeld op basis van contingency fee en worden tegen de makelaarskantoren ingediend bij FINRA in de vorm van een arbitrageclaim over effecten.

Broker-dealers in het zuidoosten van de Verenigde Staten en Zuid- en Midden-Amerika zouden de beleggingen van Northstar Bermuda aan klanten hebben verkocht als veilig en liquide. Helaas werden beleggers niet geinformeerd over de risicovolle aard van deze beleggingen of over de banden van het bedrijf met Lindberg. Beleggers die in allerijl hun geld hebben teruggetrokken van Northstar Bermuda zijn daar meestal niet in geslaagd.

Onze advocaten hebben gesproken met beleggers die beweren dat hun financieel adviseur hen verzekerde dat deze beleggingen veilig waren. Beleggers stellen nu vorderingen in tegen hun financieel adviseur of makelaarskantoor wegens schending van hun fiduciaire plicht, nalatigheid, gebrek aan redelijke due diligence en andere claims.

We staan beleggers graag telefonisch of per videoconferentie te woord over hoe we kunnen helpen bij het terugvorderen van verliezen door middel van effectenarbitrage.

Onder onze advocaten bevinden zich voormalige aanklagers van de SEC en voormalige verdedigingsadvocaten van Wall Street met aanzienlijke ervaring in het terugvorderen van geld voor beleggers door middel van claims wegens wangedrag van makelaars. Als u verliezen hebt geleden en een vertrouwelijk gesprek wilt met een effectenadvocaat met passie en ervaring in het verdedigen van benadeelde beleggers, bel dan gratis de Silver Law Group op (800) 975-4345 of stuur een e-mail naar [email protected] of bel The Law Firm of David R. Chase op (800) 760-0912 of bezoek securitiesfraudattorneys.com.

Scott L. Silver, Esq.
Silver Advocatengroep
11780 W. Sample Road
Coral Springs, FL 33065
800-975-4345 (gratis)
Effectenfraudeadvocaten.nl
www.silverlaw.com
E-mail: [email protected]


iCrowdNewswire