header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Water Tower Research (WTR) geeft startschot voor Amerikaanse conferentie voor klimaatinvesteerders

Dec 18, 2023 2:57 PM ET

7 december 2023, ST. PETERSBURG, FL – Water Tower Research LLC(www.watertowerresearch.com) een toonaangevend, digitaal gericht bedrijf voor investeerdersrelaties en communicatie met belanghebbenden, kondigt vandaag met trots de aftrap aan van zijn U.S. Climate Investor Conference in New York City op de locatie van de OTC Markets Group op 300 Vesey Street, 12e verdieping.

De conferentie zal een hele dag in het teken staan van live presentaties door een selecte groep bedrijven in de ClimateTech & Sustainable Investing industrie. Het format bestaat uit presentaties van 25 minuten met Q&A gedurende de dag en panelsessies. Er zal ook gelegenheid zijn voor break-out 1×1 bijeenkomsten met de presenterende bedrijven voor investeerders. De presentaties zijn hier ook virtueel online toegankelijk.

Onder de presenterende bedrijven bevinden zich: TECO 2030 ASA, Loop Industries, Ocean Power Technologies, UGE International, RE Royalties, Revolve Renewable Power, SES AI, Greenland Technologies, Soluna Holdings, Gevo, The Metals Company, Base Carbon en Alternus Energy.

Het evenement wordt mede gesponsord door Lucosky Brookman LLP, Freedom US Markets en RE Royalties Ltd. Bekijk de agenda hier.

Over Water Tower Research

Water Tower Research moderniseert Investor Relations door middel van onderzoeksgedreven communicatie en Investor Engagement. Goed investeringsonderzoek begint met goede informatie. Bij WTR helpen we bedrijven en beleggers om met elkaar in contact te komen door deskundige informatiestromen en strategieen te creeren die de basis vormen van een succesvol modern platform voor beleggersrelaties. Onze analisten en kapitaalmarktprofessionals brengen tientallen jaren ongeevenaarde ervaring en inzicht op Wall Street naar een nieuwe digitale wereld van communicatie met en betrokkenheid van beleggers. Onze research en inhoud voor beleggers wordt verspreid via traditionele research aggregators zoals Bloomberg, FactSet, etc., eigen directe distributielijsten, sociale media, zoekmachines en onze website. Hierdoor heeft elke institutionele en particuliere belegger gelijke toegang tot ons hoogwaardige bedrijfsonderzoek. Het is onze missie om bedrijven te helpen hun IR-programma in eigen hand te nemen en beleggers proactief te bereiken, terwijl we beleggers een consistente stroom van kwaliteitsinformatie bieden om hen te helpen de bedrijven en sectoren van onze klanten te begrijpen, evenals de beleggingskansen die zij bieden.


iCrowdNewswire