header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Pagefreezer kondigt strategische overname aan van de X1 Social Discovery Solution om het aanbod van online bewijsmateriaalverzameling uit te breiden

Dec 27, 2023 4:54 PM ET

Pagefreezer kondigt strategische overname aan van de X1 Social Discovery Solution om het aanbod van online bewijsverzameling uit te breiden

Vancouver, BC, 19 december 2023 – Pagefreezer, een leider in archiverings- en compliance-oplossingen en leverancier van WebPreserver, een online oplossing voor het verzamelen van bewijsmateriaal voor websites en sociale media voor advocatenkantoren en onderzoeksteams, kondigt de strategische overname aan van het X1 Social Discovery product van X1 Discovery Inc. Deze overname heeft als doel het landschap van online oplossingen voor bewijsverzameling opnieuw te definieren.

Sinds 2011 stelt X1 Social Discovery e-discovery en digitale forensische professionals in staat om digitaal bewijsmateriaal van websites en sociale media te doorzoeken en te verzamelen. Het product produceert doorzoekbare output in native formaat met behoud van belangrijke metadata. Door het verwerven van de X1 Social Discovery software en het combineren van de krachten van twee ervaren productteams, zal Pagefreezer nog beter in staat zijn om de groeiende behoefte aan het verzamelen van online bewijsmateriaal te ondersteunen.

Met de snelle groei van online messaging en social media platforms is de vraag naar robuuste online bewijsverzameling crucialer dan ooit om zaken als fraude, racisme, intimidatie en andere online schade aan te pakken“, zegt Michael Riedijk, CEO van Pagefreezer. “Deze overname consolideert de sterke punten van X1 Social Discovery en WebPreserver, en positioneert Pagefreezer als leider in online software voor het verzamelen van bewijsmateriaal en on-demand diensten.”

“X1 is en blijft altijd gepassioneerd toegewijd aan het succes van haar klanten”, zegt Larry Gill, CEO van X1.We zijn ervan overtuigd dat het combineren van X1\’s geavanceerde Social Discovery oplossing met Pagefreezer\’s WebPreserver online bewijsverzameling de industrie een one-stop-shop, best-in-class oplossing zal bieden voor al hun sociale media en webverzameling behoeften. Het afstoten van de X1 Social Discovery softwareoplossing past strategisch in onze bedrijfsgerichte groeistrategie en stelt ons in staat om die inspanning te versnellen.”

Voortdurende ondersteuning voor X1 Social Discovery

Pagefreezer is vastbesloten om naadloze ondersteuning te blijven bieden aan klanten van X1 Social Discovery. De activiteiten voor het overgenomen product gaan gewoon door, inclusief doorlopende technische ondersteuning, serviceonderhoud en projectlevering.

Over Pagefreezer:

Pagefreezer is een toonaangevende leverancier van online bewijsverzameling, archivering en compliance oplossingen voor een breed scala aan industrieen, waaronder juridische, financiele, telecom, retail, nutsbedrijven, overheid en onderwijs.

De Pagefreezer oplossingssuite stelt organisaties van elke grootte in staat om website, sociale media, zakelijke samenwerking en mobiele tekst content permanent te bewaren in bewijskwaliteit, en vervolgens toegang te krijgen tot deze records en ze te bekijken alsof ze nog steeds live zijn. Deze records worden meestal gebruikt voor digitaal forensisch onderzoek, om te voldoen aan regelgeving voor archivering en om de procesbereidheid te verbeteren.

Ga voor meer informatie naar: www.pagefreezer.com

Voor vragen over verkoop, ondersteuning of media kunt u contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens.

Contact

Peter Callaghan
Chief Revenue Officer
[email protected]
1-888-916-3999 ext 103


iCrowdNewswire