header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Steve Bosson wordt lid van Market America Worldwide | SHOP.COM als drijvende kracht achter toekomstige groei-initiatieven

Dec 27, 2023 4:57 PM ET

Greensboro, NC, 13 dec. 2023 – Market America Worldwide | SHOP.COM is verheugd om de toevoeging van Steve Bosson als Chief Growth Officer aan te kondigen, een dynamische rol toegewijd aan het verbreden van de horizon van het bedrijf: zowel in termen van wereldwijd bereik en economische impact. Mede-oprichter en CEO, Loren Ridinger, en Marc Ashley, President, delen hun enthousiasme bij het verwelkomen van Bosson, die jarenlange ervaring en een innovatieve instelling meebrengt naar het bedrijf.

Steve Bosson neemt de rol van Chief Growth Officer op zich na een indrukwekkende loopbaan van 29 jaar bij Avon, een wereldleider in directe verkoop en een merk dat synoniem staat voor vertrouwen en uitmuntendheid. Gedurende zijn opmerkelijke carriere heeft Steve zijn leiderschapscapaciteiten in verschillende hoedanigheden getoond, meest recentelijk als President of Sales en Chief Operations Officer/President of Sales in de VS & Noord-Amerika, na eerdere functies in Europa, het Midden-Oosten & Afrika. Zijn expertise strekt zich internationaal uit over de directe verkoopindustrie en hij is goed thuis in digitale transformatie, omdat hij pionier is geweest in tal van initiatieven voor consumenten en verkoopleiders.

Met een scherp begrip van strategie, ontwikkeling en de integrale ondersteuningsstructuren voor verkoopleiders, zal Steve een drijvende kracht zijn in de voortdurende groei van Market America Worldwide | SHOP.COM. Zijn benoeming weerspiegelt de toewijding van het bedrijf om haar bereik uit te breiden, te innoveren in het e-commerce landschap en nieuwe producten en initiatieven te lanceren.

“We gaan het groots aanpakken met de komst van Steve om ons te helpen dit geweldige bedrijf verder te laten groeien,” zei Marc. “Steve richt zich op de groei van het hele bedrijf, of het nu gaat om het betreden van nieuwe markten, het leiden van de commerciele activering van bestaande markten of het ondersteunen van gloednieuwe productlanceringen en initiatieven.”

Vier samen met ons de nieuwe rol van Steve Bosson en de spannende toekomst die in het verschiet ligt voor Market America Worldwide | SHOP.COM.

Voor meer informatie over Steve Bosson\’s publieke accounts en prestaties, zie zijn online profielen en professionele geschiedenis.

Dit persbericht is een formele aankondiging en is bedoeld voor gebruik door de media. Voor meer informatie over Market America Worldwide | SHOP.COM of voor het plannen van een interview met Steve Bosson kunt u contact opnemen met Mariah Ashley.

Over Market America Worldwide | SHOP.COM

Market America Worldwide | SHOP.COM is een bekroond wereldwijd e-commerce- en productmakelaardijbedrijf dat gespecialiseerd is in One-to-One Marketing en is de bedenker van de Shopping Annuity®. Haar missie is het bieden van een robuust bedrijfssysteem voor ondernemers, terwijl consumenten een betere manier wordt geboden om te winkelen. Market America Worldwide, met hoofdkantoor in Greensboro, North Carolina, en kantoren over de hele wereld, werd in 1992 opgericht door oprichter JR Ridinger. Via de belangrijkste, bekroonde winkelwebsite van het bedrijf, SHOP.COM, hebben consumenten toegang tot miljoenen producten, waaronder Market America Worldwide-exclusieve merken en duizenden topmerken in de detailhandel. SHOP.COM staat op plaats 19 in Newsweek Magazine\’s 2021 Best Online Shops, op nummer 54 in Digital Commerce 360\’s 2023 Top 100 Online Marketplaces, op nummer 80 in Digital Commerce 360\’s 2022 Top 500 & 1.000 Online Retailers en op nummer 10 in Digital Commerce 360\’s 2022 Top 500 Online Retailers Primary Merchandise Category. Het bedrijf is ook twee keer winnaar van de Torch Award for Marketplace Ethics van het Better Business Bureau en werd in 2022 een BBB National Partner. Market America Worldwide | SHOP.COM werd ook gerangschikt op nummer 13 in The Business North Carolina Top 125 Private Companies voor 2022. Door het ondernemende bedrijfsmodel van Market America Worldwide te combineren met de krachtige vergelijkende shoppingmotor van SHOP.COM, het Cashback-programma, het SHOP Local-programma, ShopBuddy®, Express Pay-checkout, integratie van social shopping en talloze andere functies, is het bedrijf de ultieme online shoppingbestemming geworden.

Ga voor meer informatie over Market America Worldwide naar MarketAmerica.com.

Ga voor meer informatie over SHOP.COM naar SHOP.COM.


iCrowdNewswire