header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wereldleiders komen bijeen in Hangzhou voor de 2023 World Association President Conference en het 14e West Lake Public Relations Forum

Dec 27, 2023 4:43 PM ET

Hangzhou, Zhejiang, China – 16 december 2023 – Steven Zhao, Canada & World Report -Op de middag van 9 december 2023 werd de vierde World Association President Conference en het 14e West Lake Public Relations Forum groots geopend in Hangzhou, provincie Zhejiang. Het thema van deze conferentie is “Bevordering van de opbouw van een open wereldeconomie: de missie van maatschappelijke organisaties”, met als doel de uitgebreide en geinstitutionaliseerde samenwerking tussen wereldwijde bedrijfsverenigingen te verdiepen. Het dient als een cruciaal platform voor het faciliteren van communicatie en samenwerking tussen sociale organisaties wereldwijd, het bevorderen van internationale handel en economische samenwerking, en het spelen van een actieve rol in de totstandkoming van een nieuw ontwikkelingspatroon.

Yao Gaoyuan, de burgemeester van Hangzhou Municipal People\’s Government, woonde de openingsceremonie bij en sprak in zijn toespraak drie verwachtingen uit: het creeren van een open en cooperatief pad voor interconnectie, het slaan van bruggen voor gedeelde voordelen door middel van industriele connecties en het bevorderen van een platform voor culturele uitwisseling. Hij verwelkomde oprecht internationale organisaties en activiteiten in Hangzhou, bedrijven en ondernemers om zich in Hangzhou te ontwikkelen en wereldwijde partners om de handen ineen te slaan met Hangzhou in culturele uitwisselingen en nieuwe energie te injecteren in culturele ontwikkeling.

De openingsceremonie werd verricht door Yang Xubiao, lid van het 13e Nationaal Comite van de Chinese Politieke Raadgevende Volksconferentie en voorzitter van het 14e en 15e Gemeentelijk Comite van Ningbo van de Chinese Politieke Raadgevende Volksconferentie. Meer dan 1.000 voorzitters (vicevoorzitters) van NGO\’s uit binnen- en buitenland, samen met speciale uitgenodigde vertegenwoordigers, namen deel aan het bijwonen van het evenement en het voeren van discussies.

Li Xikui, vicevoorzitter van de Chinese Volksvereniging voor Vriendschap met het Buitenland, verklaarde in zijn toespraak dat de conferentie van groot belang is voor het bevorderen van China\’s voortdurende uitbreiding van openstelling op hoog niveau, het versnellen van ontwikkeling van hoge kwaliteit en het stimuleren van een wereldwijde gemeenschap met een gedeelde toekomst. Hij sprak de bereidheid uit van de Chinese Volksvereniging voor Vriendschap met het Buitenland om actief gebruik te maken van civiele diplomatieke voordelen, een wereldwijd platform voor beschavingsdialoog op te bouwen en bij te dragen aan de uitwisseling en samenwerking tussen maatschappelijke organisaties wereldwijd, evenals aan internationale handel en regionale economische samenwerking.

Li Xikui

Zhou Hui, vicevoorzitter van de China Association of Social Workers, Zhou Guohui, vicevoorzitter van de 12e Zhejiang Provincial Political Consultative Conference, Sha Hailin, voorzitter van de Shanghai Public Relations Association, en ambassadeur Bernard Golondo van de Centraal-Afrikaanse Republiek in China hielden toespraken. De conferentie richtte zich op de cruciale rol van maatschappelijke organisaties bij het opbouwen van een wereldwijd open economisch systeem, waarbij onderwerpen als internationale economische en handelssamenwerking, duurzame ontwikkeling en macro-economische trends werden onderzocht.

H. E. Bernard Golondo

De keynote speech sessie werd voorgezeten door Feng Renqiang, vicevoorzitter van het Hangzhou Municipal Committee van de Chinese People\’s Political Consultative Conference en voorzitter van de Hangzhou Federation of Industry and Commerce. Carlos Magarinos, voormalig directeur-generaal van de Organisatie van de Verenigde Naties voor Industriele Ontwikkeling (UNIDO), hield een thematoespraak en benadrukte de noodzaak van gezamenlijke actie door de VN, internationale organisaties, ontwikkelde en ontwikkelingslanden om mondiale crises aan te pakken en de ontwikkeling van de wereldeconomie te bevorderen. Hij benadrukte het belang van samenwerking en communicatie tussen \’s werelds bedrijfsorganisaties.

Carlos Magarinos

In het onderdeel rondetafelforum hielden vertegenwoordigers als Sean Stein, voorzitter van de Amerikaanse Kamer van Koophandel in Shanghai en voormalig consul-generaal van het consulaat-generaal van de Verenigde Staten in Shanghai, en Atul Dalakoti, uitvoerend directeur van het China Office van de Federation of Indian Chambers of Commerce and Industry (FICCI), thematoespraken op hun eigen gebied. Liu Jiang, voorzitter van het organisatiecomite van de World Association President Conference en uitvoerend voorzitter van de Hangzhou Association of Public Relations, modereerde de levendige Q&A uitwisseling tussen experts, voorzitters van bedrijfsverenigingen en vertegenwoordigers van bedrijfsorganisaties over onderwerpen als de industriele keten, internationale handel en sociale organisaties.

Sean Stein

Liu Jiang

Vertegenwoordigers van associatievoorzitters van over de hele wereld lazen gezamenlijk het “Hangzhou Initiatief voor het bevorderen van de opbouw van een open wereldeconomie”.

De conferentie, medegeorganiseerd door de Chinese People\’s Association for Friendship with Foreign Countries, het Center for International Economic and Technological Cooperation van het Ministerie van Industrie en Informatietechnologie, de China Association of Social Workers en de Hangzhou Municipal People\’s Government, werd georganiseerd door de Hangzhou Association of Public Relations. Ondersteunende organisaties waren onder andere de China International Public Relations Association en de Amerikaanse Kamer van Koophandel in Shanghai.

Op de 10e hield de conferentie ook drie parallelle subforums: “14e West Lake Public Relations Forum – Industriele Keten-Investeringsbank-CEO van Multinationale Ondernemingen-Wereld President Rondetafelbijeenkomst,” en “Internationale Economische en Handelsregels Hervorming Seminar”.

Het West Lake Public Relations Forum wordt sinds 2010 jaarlijks gehouden en deze 14e editie was gericht op het thema “Verbetering van de zichtbaarheid en reputatie van de stad in het tijdperk na de Aziatische Spelen en Public Relations”, waarbij de kansen en uitdagingen voor public relations bij het versterken van het imago van de stad in het tijdperk na de Aziatische Spelen werden besproken.

Op 16 december zei Liu Jiang, voorzitter van het organisatiecomite van de World President\’s Conference, in een interview met verslaggevers dat de conferentie zeer succesvol was. Hangzhou is een zeer open en gastvrije stad en we verwelkomen NGO\’s van over de hele wereld om deel te blijven nemen aan de jaarlijkse conferentie van 2024 in Hangzhou.


iCrowdNewswire