header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Onderzoek van Edvisors toont aan dat studenten weinig vertrouwen hebben in het terugbetalen van schulden na het afstuderen

Jan 3, 2024 11:23 AM ET

Las Vegas, NV-

Uit een recent onderzoek van Edvisors onder 1000 studenten bleek dat de meeste studenten realistische verwachtingen hadden over de noodzaak om geld te lenen om te kunnen studeren en over hun verwachte inkomsten na hun afstuderen. De meerderheid van de studenten had echter geen vertrouwen in hun vermogen om hun studieleningen na hun afstuderen terug te betalen.

Uit het onderzoek bleek ook dat 77% van de studenten verwachtte geld te moeten lenen om hun opleiding te financieren, met een gemiddeld bedrag van $25-30K aan studieleningen. De meeste studenten verwachtten ook tussen $50 en $75K per jaar te verdienen voor hun eerste baan na hun studie. De helft van de studenten verwachtte ook andere schulden te hebben bij het afstuderen, zoals creditcards en autoleningen. 78% van de studenten had er echter geen vertrouwen in of hoopte dat ze hun studieleningen zouden kunnen terugbetalen.

“De kosten van een universitair diploma kunnen ontmoedigend zijn, maar er zijn veel voordelen verbonden aan de keuze om een diploma te halen. Een universitair diploma kan deuren openen naar beter betaalde banen en carrieremogelijkheden,” legt Elaine Rubin, directeur bedrijfscommunicatie bij Edvisors, uit. “Het behalen van een universitair diploma kan ook een gevoel van voldoening en trots geven. Het is echter belangrijk dat studenten voorbereid zijn op de financiele kosten zodra ze aan hun carriere na de universiteit beginnen. Meteen na hun studie kan het een uitdaging zijn om een inkomen te verdienen voor de basiskosten van het levensonderhoud, en het kan moeilijk zijn om hun salaris te budgetteren voor maandelijkse afbetalingen van studieleningen.”

Het is het beste om stappen te ondernemen om financiele risico\’s te beperken terwijl je op school zit. Studenten die de kosten van de universiteit willen compenseren, kunnen overwegen om een beurs aan te vragen, op zoek te gaan naar een stageplaats of een parttime baan te nemen.

Ga voor meer informatie over de enqueteresultaten naar: https://edvisors.com/blog/repaying-debts-after-college/

Edvisors heeft onlangs een initiatief gelanceerd om de aflossing van studieleningen te verlichten. Elk kwartaal wordt uit alle deelnemers een winnaar gekozen die 2.500 dollar wint om de schuld van zijn of haar studielening af te betalen. Ga voor meer informatie en om mee te doen naar: https://www.edvisors.com/repayment-relief/

Over Edvisors: Al 20 jaar staan we bekend als een van de grootste en meest vertrouwde bronnen om studenten te helpen hun weg naar succes te vinden. Iedereen moet zijn eigen pad vinden en wij weten dat uit eerste hand. We geven informatie vanuit zowel onze professionele als persoonlijke ervaringen, om mensen te helpen bij hun studie en daarna. Elk jaar wenden miljoenen studenten en hun gezinnen zich tot het vlaggenschip van het bedrijf, Edvisors.com, voor tijdige, nauwkeurige informatie, advies en hulpmiddelen die hen helpen vol vertrouwen de beste beslissingen te nemen over het betalen voor de universiteit. Daarnaast is Edvisors eigenaar van ScholarshipPoints.com, waar studenten punten verdienen om mee te doen aan beurstrekkingen (de site heeft tot nu toe meer dan $1 miljoen toegekend). Edvisors is opgericht in 1998 en gevestigd in Las Vegas, Nevada. Meer informatie is te vinden op www.edvisors.com.


iCrowdNewswire