header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Andrew Feinberg sluit zich aan bij de Corporate Governance Getuigenissenpraktijk van SEDA Expert

Jan 9, 2024 9:13 AM ET

New York, NY, 22 december 2023 – SEDA Experts LLC, een toonaangevend expertisebureau dat financiele expertisediensten van wereldklasse levert, kondigde vandaag aan dat Andrew W. Feinberg is toegetreden tot het bedrijf als Managing Director.

“We zijn verheugd Andrew toe te voegen aan onze groeiende Corporate Governance praktijk,” zegt Damiano Colnago, Managing Partner van SEDA Experts.

Andrew\’s hele carriere heeft zich gericht op corporate governance, operaties, strategie en de leiderschapsrollen van directeuren en functionarissen. Andrew richtte in 2019 het durfkapitaalbedrijf Argon Ventures op om nieuwe bedrijven te helpen katalyseren op basis van de inzet van diepgaande technologische vooruitgang in kunstmatige intelligentie en aanverwante gebieden om bestaande industrieen te transformeren. Tot op heden heeft Argon 25 startende bedrijven geleid of is het een belangrijke investeerder geweest in deze bedrijven, waarvan er twee al zijn geexiteerd via zeer waardevolle exits aan respectievelijk American Express en Cisco. Andrew speelt een zeer actieve rol als bestuurslid en adviseur bij veel van de bedrijven in de portfolio van Argon Ventures.

Voordat hij Argon oprichtte, was Andrew een van de oprichters en bekleedde hij verschillende leidinggevende functies bij Brightcove Inc. (Nasdaq: “BCOV”). Andrew was onder andere Chief Executive Officer, waar hij elk kwartaal de omzet- en winstdoelstellingen van analisten op de publieke markt haalde of overtrof en de aandelenkoers van het bedrijf bijna verdubbelde tijdens zijn ambtstermijn. Voorafgaand aan zijn rol als CEO was Andrew gedurende verschillende perioden President en COO, SVP International (waarin hij met succes leiding gaf aan de uitbreiding van het bedrijf naar tal van waardevolle markten over de hele wereld) en Chief Legal Officer, met verantwoordelijkheid voor corporate governance, compliance en alle activiteiten van de Raad van Bestuur.

Andrew was eerder Chief Legal Officer, General Counsel en VP Corporate and Business Development bij Lycos Inc. Voorafgaand aan Lycos had Andrew tien jaar lang een privepraktijk bij de advocatenkantoren Shearman & Sterling in NY en Choate Hall in Boston. Andrew\’s werk als priveadvocaat richtte zich op het adviseren en vertegenwoordigen van directeuren en functionarissen over governance-aangelegenheden en bedrijfstransacties, overheidsonderzoeken (civiel en strafrechtelijk) en actieve of dreigende rechtszaken. Andrew begon zijn carriere als juridisch medewerker van een federale rechter.

Naast zijn professionele achtergrond geeft Andrew gastcolleges aan Cornell Law School over onderwerpen met betrekking tot corporate governance en Tufts University over ondernemerschap, en is hij lid van het bestuur van een nationaal erkend museum, waar hij lid is van de financiele commissie en het strategisch comite.

Over SEDA Experts LLC

SEDA is een toonaangevend expertisebureau gespecialiseerd in financiele diensten. Wij ondersteunen internationale advocatenkantoren door het aanbieden van het hoogste niveau van expertise in de financiele sector en het bieden van toegang tot de meest invloedrijke leiders in de financiele dienstverlening. Wij bieden superieur onafhankelijk advies, data-analyse, waardering en elite expertises en getuigenis diensten aan advocatenkantoren, toezichthouders en toonaangevende financiele instellingen.


iCrowdNewswire