header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Bemiddelaar/arbiter Rick Kolodinsky uit Centraal Florida sluit zich aan bij UWWM-panel

Jan 9, 2024 9:15 AM ET

ORMOND BEACH, Fla. (2 januari 2024) – Rick Kolodinsky, een litigator van meer dan 40 jaar, brengt zijn praktijkervaring in als een Circuit Civil en Appellate gecertificeerd mediator en gekwalificeerd arbiter bij Upchurch Watson White & Max.

Zoals hij het zelf omschrijft, gebruikt Mr. Kolodinsky het voordeel van deze diepgaande ervaring om partijen te helpen “het punt te ontdekken waar hun belangen elkaar kruisen, zodat ze de risico\’s die inherent zijn aan een rechtszaak kunnen vermijden en een redelijke oplossing voor hun geschil kunnen bereiken”.

“Rick heeft een glansrijke carriere als gerespecteerd procesadvocaat achter de rug”, zegt John Upchurch, CEO van UWWM. “Hij werkte al voor mij toen ik jaren geleden in het gerechtshof zat en ik heb zijn succes gezien toen hij een van de meest bewonderde advocaten van de gemeenschap werd. Zijn kalme en geruststellende manier zal vertrouwen wekken in de begeleiding en het advies dat hij clienten biedt bij het oplossen van hun zaken, en we kijken uit naar een warme en wederzijds voordelige relatie.”

Kolodinsky procedeert al meer dan 40 jaar in allerlei soorten onrechtmatige daden in de hele staat en is de hoofdadvocaat in een groot aantal letsel- en overlijdenszaken op het gebied van auto-, vrachtwagen-, bedrijfs-, arbeids- en productaansprakelijkheid en zaken met betrekking tot beroepsfouten. Hij heeft consequent een AV Preeminent Peer Review beoordeling van Martindale-Hubbell behaald.

Kolodinsky is sinds 1989 gecertificeerd als civiel procesadvocaat en is opgenomen in de American Board of Trial Advocates (ABOTA).

Hij was voorzitter van de 7e Circuit Judicial Nominating Commission en de Florida Bar Grievance Committee voor het 7e Circuit en was lid van het uitvoerend comite van de Volusia Civil Trial Lawyers Association. Hij was een charterlid “Master” van de Dunn-Blount Inn of Court. Hij was lid van de raad van bestuur van de Florida Justice Association, een professionele, landelijke vereniging van ongeveer 3.000 advocaten die zich inzetten voor de bescherming van het civiele rechtssysteem. Hij is tweemaal onderscheiden met de Eagle Talon award van de FJA.

Voor meer informatie of voor het plannen van een bemiddeling of arbitrage met de heer Kolodinsky kunt u contact opnemen met case manager Christine Amato via [email protected] of (800) 264-2622.

Over Upchurch Watson White & Max

Upchurch Watson White & Max is een nationaal toonaangevend bemiddelingsbedrijf dat bekend staat om het vergemakkelijken van redelijke overeenkomsten om complexe problemen op te lossen. Vanuit kantoren in Florida en Alabama werken door het Hooggerechtshof gecertificeerde advocaat-bemiddelaars met uiteenlopende specialisaties als door de rechtbank aangewezen en door particulieren aangestelde bemiddelaars, arbiters en neutrale casemanagers, waarbij ze in het hele land innovatieve methoden voor alternatieve geschillenbeslechting implementeren. Op het web: uww-adr.com.


iCrowdNewswire