header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Brad Hassell, advocaat in Centraal Florida, wordt fulltime bemiddelaar/arbiter bij UWWM

Jan 9, 2024 9:20 AM ET

ORMOND BEACH, Fla. (4 januari 2024) – De bekende advocaat F. Bradley “Brad” Hassell heeft onlangs van geschillenbeslechting zijn fulltime beroep gemaakt en boekt momenteel mediations en arbitrages via Upchurch Watson White & Max.

“Brad Hassell is al meer dan 40 jaar een belangrijke speler op het gebied van civiele geschillenbeslechting in onze regio. Het is geweldig dat hij nu zijn formidabele kennis en ervaring zal aanwenden ten behoeve van de bemiddelingsklanten van het kantoor bij het onderhands oplossen van hun rechtszaken,” zei de CEO van de bemiddelingsgroep, John Upchurch. “We zijn dankbaar dat hij zich bij ons panel van vooraanstaande neutralen heeft gevoegd en heten hem van harte welkom.

Voordat hij deze overstap maakte, vertegenwoordigde de heer Hassell partijen in bemiddeling en trad hij honderden keren op als bemiddelaar in de loop van zijn 40-jarige juridische praktijk. Hij trad vaak op als arbiter en soms als speciale meester in civiele geschillen.

Hij is een van de 47 advocaten die door The Florida Bar zijn gecertificeerd als specialist in luchtvaartrecht en hij heeft lesgegeven in luchtvaartrecht, verzekeringsrecht en civiel procesrecht voor cursussen gesponsord door The Florida Bar, Embry-Riddle Aeronautical University en andere organisaties. Hij is een van de slechts 918 advocaten die door The Florida Bar zijn gecertificeerd als specialist in civiel procesrecht.

De heer Hassell heeft een privepraktijk op het gebied van persoonlijk letsel, onrechtmatige dood en productaansprakelijkheid; verzekeringsdekking en geschillen; en beroepszaken, naast luchtvaartrecht. Hij heeft gediend als raadsman in catastrofale letsel- en schadezaken in het zuidoosten van de V.S. en de rechtbanken van de Bahama\’s en de Amerikaanse Maagdeneilanden.

Hij heeft ook jarenlang een actieve beroepspraktijk gevoerd. Toen hij nog een jonge advocaat was, werd de heer Hassell aangeworven door de hoofdrechter van het pas opgerichte Florida 5th District Court of Appeal om te helpen bij het opstarten van de werkzaamheden van het hof. De heer Hassell assisteerde bij de ontwikkeling en implementatie van de behandelings- en verwerkingssystemen van die rechtbank en werkte later als senior gerechtelijk onderzoeksassistent voor twee rechters van de rechtbank.

Voor meer informatie of voor het plannen van een bemiddeling of arbitrage met de heer Hassell kunt u contact opnemen met casemanager Suzy Van Doorn via [email protected] of (800) 264-2622.

Over Upchurch Watson White & Max

Upchurch Watson White & Max is een nationaal toonaangevend bemiddelingsbedrijf dat bekend staat om het vergemakkelijken van redelijke overeenkomsten om complexe problemen op te lossen. Vanuit kantoren in Florida en Alabama werken door het Hooggerechtshof gecertificeerde advocaat-bemiddelaars met uiteenlopende specialisaties als door de rechtbank aangewezen en door particulieren aangestelde bemiddelaars, arbiters en neutrale casemanagers, waarbij ze in het hele land innovatieve methoden voor alternatieve geschillenbeslechting implementeren. Op het web: uww-adr.com.


iCrowdNewswire