header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Een totale verandering in gezondheid: Introductie van Core 3 Health door Market America | SHOP.COM

Jan 9, 2024 10:18 AM ET

Greensboro, NC, 3 jan. 2024 – Als het nieuwe jaar zich ontvouwt, doen kansen voor persoonlijke groei en het ondersteunen van je gezondheid dat ook. Market America | SHOP.COM, altijd in de voorhoede van Health & Nutrition innovatie, is er trots op Core 3 Health teintroduceren-eenbaanbrekend systeem ontworpen om aspiraties om te zetten in realiteit. Omarm 2024 met een toewijding aan welzijn als nooit tevoren, dankzij onze zorgvuldig samengestelde drie-stappen-regime gemaakt om te herstellen, opnieuw op te bouwen en je lichaam te resetten.

MicrosoftTeams-image (6)

Hoe werkt Core 3 Health?
Core 3 Health belichaamt het toppunt van wetenschappelijke vooruitgang en uitmuntende voeding. Elk bestanddeel, zorgvuldig geselecteerd door het Health & Nutrition-team van Market America vanwege zijn unieke voordelen, werkt synergetisch om maximale resultaten te leveren.

  • Isotonix OPC-3: Erkend als \’s werelds krachtigste antioxidant, overtreft Isotonix OPC-3 de capaciteiten van vitamine C en biedt vier keer de staying power voor supercharged zuurstof, een stralende huid en een golf van vitaliteit!
  • Prime Anti-Aging Nutraceuticals NAD : NAD wordt in Time Magazine omschreven als “het dichtst dat we zijn gekomen bij de fontein van de jeugd”. NAD is uw ticket voor het bevorderen van cellulaire verjonging, hernieuwde energie en mentale helderheid.
  • Isotonix Magnesium: Isotonix Magnesium is stressbestrijdend, slaapversterkend, hartversterkend en energieverhogend en zorgt voor de herstellende krachten en rust die nodig zijn om topprestaties te leveren.

Samen optimaliseren deze producten elkaars eigenschappen, vooral wanneer ze worden ingenomen in het Core 3 Health driestappensysteem. Isotonix OPC-3 levert zuurstof in het bloed en brengt oxidatieve stress in balans. De volgende stap – Prime NAD – versterkt de herstellende eigenschappen van OPC-3 door een speciaal soort energiete leveren die helpt de klok terug te zetten op veroudering! Deze energie wordt vervolgens geactiveerd door Isotonix Magnesium: de krachtbron achter het volledige potentieel van NAD. Gedurende de nacht reset Isotonix Magnesium je lichaam en werkt het samen met hormonen die verantwoordelijk zijn voor stress, gewicht en bloedsuikerbalans voor een goede nachtrust.

Core 3 Health biedt een uitgebreid supplementensysteem voor een gezonder, levendiger u in slechts drie eenvoudige stappen. Core 3 Health isNU verkrijgbaar op SHOP.COM en maakt gezond leven minder ontmoedigend met ons eenvoudig te volgen programma met wetenschappelijk onderbouwde ingredienten. Probeer het en maak je klaar om je leven te veranderen in 3, 2, 1…

BezoekSHOP.COM voor Core 3 Health en meer revolutionaire Health & Nutrition producten.

Raadpleeg altijd een professional uit de gezondheidszorg voordat u met een nieuw supplement of welzijnsproduct begint. Deze verklaringen zijn niet beoordeeld door de Food and Drug Administration. Dit product is niet bedoeld voor diagnose, behandeling, genezing of voorkoming van ziekten.

*Sifferlin, Alexandra. “Wat de NAD-pil zou kunnen betekenen voor het anti-verouderingsproces.” Time, David Sinclair, co-directeur van het Paul F. Glenn Center for the Biology of Aging aan de Harvard Medical School, 15 feb. 2018,time.com/5159879/is-an-anti-aging-pill-on-the-horizon/.

Over Market America | SHOP.COM:

Market America | SHOP.COM werd opgericht in 1992 en is een wereldwijd erkend e-commerce- en productmakelaardijbedrijf dat beroemd is om zijn wetenschappelijk geavanceerde formules die zijn ontworpen om de menselijke gezondheid en prestaties te optimaliseren. Market America\’s toewijding aan kwaliteit, zuiverheid en wetenschappelijke vooruitgang is het kenmerk van hun producten, waardoor mensen een gezonder en bevredigender leven kunnen leiden. Het paradepaardje van Market America, SHOP.COM, biedt toegang tot miljoenen producten en staat hoog genoteerd in verschillende e-commerce lijsten, waaronder Newsweek\’s Best Online Shops en Digital Commerce 360\’s Top Online Marketplaces. Het bedrijf heeft twee keer de \’Torch Award for Marketplace Ethics\’ van het Better Business Bureau ontvangen en is een BBB National Partner. Het bedrijf staat ook in de Business North Carolina Top 125 van privebedrijven, waarmee het zijn grote invloed in de online detailhandel laat zien.


iCrowdNewswire