header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Must Attend: Werknemerscompensatie webinar

Jan 9, 2024 9:42 AM ET

Webinar Werknemerscompensatie: Ken uw rechten!

Las Vegas, NV 1/10/24 – Shook & Stone, een plaatselijk letselschade advocatenkantoor en 10-voudig winnaar van Best of Las Vegas, is verheugd een zeer informatieve webinar aan te kondigen over werknemerscompensatie, gepland op woensdag 10 januari 2024 om 10:00 AM PST.

In de dynamische werkomgeving van vandaag is het essentieel voor bedrijven en HR-professionals om de fijne kneepjes van Workers\’ Compensation te begrijpen. Deze gratis webinar is bedoeld om waardevolle inzichten te verschaffen in letselschadeclaims, naleving van wettelijke voorschriften en het bevorderen van veiligheid op de werkplek.

Belangrijkste onderwerpen die aan bod komen:

Inleiding tot werknemerscompensatie: Een overzicht van wat Workers\’ Compensation is, het doel ervan en het volgen van de juiste procedure.

Navigeren door het claimproces: Stapsgewijze begeleiding bij het efficient opstarten, beheren en afhandelen van claims voor werknemerscompensatie.

Wanneer een advocaat voor arbeidsongevallen inschakelen? Redenen waarom het inschakelen van een advocaat voordelig is.

Q&A Sessie: Deelnemers krijgen de gelegenheid om vragen te stellen en opheldering te krijgen over specifieke kwesties waarmee ze in hun organisatie worden geconfronteerd.

Details evenement:

Datum: Woensdag 10 januari 2024

Tijd: 10:00 – 1100AM PST

Platform: Virtueel webinar (link wordt verstrekt bij registratie)

Voor wie Werknemers en werknemers, bedrijfseigenaren, HR-professionals en iedereen die meer wil weten over werknemerscompensatie.

Registratie: https: //w.ringcentral.com/register/e56d22c7/8c47c176/index.html

Deelname aan dit informatieve webinar is gratis, maar registratie is verplicht. Klik hier om het online registratieformulier in te vullenom uw plaats veilig te stellen .

Over ons

Shook & Stone is een in Las Vegas gevestigd advocatenkantoor dat onze clienten heeft geholpen bij het verzamelen van meer dan 750 miljoen aan claims op het gebied van werknemerscompensatie, persoonlijk letsel, arbeidsongeschiktheid en auto-ongelukken. Met meer dan 25 jaar ervaring in de letselschadewetgeving zult u nooit alleen moeten vechten om het geld en het respect te krijgen dat u verdient.

Neem voor meer informatie over het webinar over werknemerscompensatie of de diensten van Shook & Stone contact op met:

Shook & Stone
SHOOKANDSTONE.COM
702.570.0000

Voor vragen over de media of verzoeken om interviews kunt u contact opnemen met:

Barb Canibano
Chief Marketing Officer
[email protected]
702.570.0000


iCrowdNewswire