header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Sterlington verwelkomt effectenpartner Jamil French om de praktijk in vermogensbeheer en regelgeving te versterken

Jan 9, 2024 9:59 AM ET

New York, 2 januari 2024 – Sterlington PLLC is verheugd Jamil French te verwelkomen als Securities Partner binnen de Investment Management and Regulatory praktijk van het kantoor. Jamil brengt diepgaande expertise in particuliere beleggingsfondsen, waardoor Sterlington\’s toewijding aan het leveren van juridische diensten van wereldklasse aan haar klanten wordt versterkt.

Met een primaire focus op sponsors van hedge-, krediet-, private equity-, durfkapitaal-, vastgoed- en digitale beleggingsfondsen die op zoek zijn naar de lancering of groei van een fondsadviesbedrijf, maken Jamil\’s staat van dienst en inzicht in de sector hem een aanwinst voor Sterlington\’s bloeiende team.

Voordat Jamil bij Sterlington kwam, was hij partner bij FisherBroyles. Daarvoor was hij Associate General Counsel en Chief Compliance Officer bij Sandell Asset Management Corp, een middelgrote hedgefondsbeheerder met meerdere strategieen, en directeur en Senior Counsel bij Pershing LLC, een bedrijf van BNY Mellon. Hij begon zijn juridische carriere bij Simpson Thacher & Bartlett en vervolgens bij Seward & Kissel.

Hij is afgestudeerd aan de Harvard Law School met een J.D. en een A.B. cum laude van Princeton University. Jamil is onder andere uitgeroepen tot een 2018 Hedge Fund Rising Star door Institutional Investor Magazine en erkend als een 2015 Rising Star door de Minority Corporate Counsel Association. Hij is voormalig voorzitter van de Family Offices Subcommittee van de Hedge Fund Association en heeft een Series 7 en 63 effectenvergunning.

Chris Harrison, oprichtend partner van Sterlington, zei over de benoeming van Jamil: “De komst van Jamil komt op een moment dat de vraag naar onze diensten blijft groeien. Jamil is een waardevolle en belangrijke toevoeging aan ons team, en we zijn verheugd dat hij de beslissing heeft genomen om zich bij ons aan te sluiten”.

Over Sterlington PLLC

Sterlington PLLC is een internationaal advocatenkantoor met toonaangevende capaciteiten op het gebied van geavanceerde proces- en transactiewerkzaamheden en het uitbesteden van juridische activiteiten. Met diepgaande ervaring en gespecialiseerde vaardigheden in meerdere praktijken en industrieen, helpt ons team clienten over de hele wereld om hun zakelijke doelen te bereiken. Bezoek ons op www.sterlingtonlaw.com.


iCrowdNewswire