header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Transpire kondigt certificeringsprogramma\’s aan voor 2024

Jan 9, 2024 9:52 AM ET

Transpire zal in het nieuwe jaar individuele en groepscertificeringen aanbieden om partners beter te ondersteunen en waarde toe te voegen voor individuele gebruikers

  • Transpire zal certificeringen aanbieden voor specialiteiten zoals feitenbeheer en -analyse, het afhandelen van transcripties, het beheer van getuigenverklaringen en de presentatie van hoorzittingen tijdens hoorzittingen.
  • De certificeringsprogramma\’s zullen worden geleverd in individuele klassessies met een afsluitend examen, of als een uitgebreide bootcamp die plaatsvindt in Q2 2024.

CHICAGO, Ill. – 02 januari 2024 – Transpire, de toonaangevende leverancier van software voor procesondersteuning, kondigde vandaag aan dat het in 2024 softwarevaardigheidscertificeringen gaat aanbieden om het groeiende aantal gebruikers te ondersteunen en de bekendheid met het platform in de juridische technologiesector te bevorderen.

Met het nieuwe programma kunnen gebruikers zich bekwamen in specifieke aspecten van het Transpire-platform die te maken hebben met feitenbeheer en -analyse, het afhandelen en beheren van transcripties, het opbouwen van cliches en het beheren van bewijsmateriaal, evenals live hoorzittingen en procespresentatie.

Het programma is beschikbaar voor nieuwe en bestaande klanten en biedt uitgebreide serviceverplichtingen, meer verkoopondersteuning en co-branded marketingmogelijkheden voor Transpire-partners. Transpire biedt nu ook zes certificeringen die zich richten op beheerders- en gebruikersvaardigheden om partners te helpen hun klantenbetrokkenheid te vergroten door middel van een ongeevenaarde breedte en diepte van deskundige services.

Jen Freeman, SVP en Chief Revenue Officer bij Transpire, leidt dit initiatief. “We zijn verheugd om Transpire-gebruikers te helpen expertise te ontwikkelen binnen verschillende vaardigheden die gerelateerd zijn aan ons platform”, zegt Freeman. “Door certificeringen aan te bieden, leveren we extra waarde aan de relaties die ons het meest dierbaar zijn en creeren we mogelijkheden voor onze gebruikers en kanaalpartners om nieuwe klanten aan te trekken, bestaande klanten meer te betrekken en uiteindelijk netto nieuwe inkomsten te genereren.”

Met betrekking tot partners biedt Transpire drie partneraanduidingen voor serviceproviders. Transpire Certified Solutions Partners bieden een co-branded Transpire instance ondersteund door een reeks post-discovery diensten aan hun klanten. Zij handhaven de hoogste niveaus van Transpire-certificering en bieden tijd en beproefde expertise. Transpire Services Specialists zijn nieuwkomers in het partnerecosysteem, werken aan certificeringen en besteden steeds meer tijd aan het werken met de applicatie. Alle niveaus van servicepartners genieten van speciale dienstverlening, verkoopondersteuning en co-branded marketinginspanningen, naast andere voordelen. Transpire heeft zelfs een Brand Ambassador-benaming voor partners die aangrenzende diensten aanbieden, maar niet direct in het Transpire-platform werken.

Transpire is de enige softwareoplossing die gezamenlijk feitenbeheer en -analyse, realtime transcriptie, depotbeheer en aanpasbare presentatie combineert in een enkel online platform.

Transpire is de enige post-discovery procesondersteunende software die u ooit nodig zult hebben. Als u Transpire nog niet in actie hebt gezien, kunt u hier een demo boeken.

Heeft u vragen over partner worden? We kunnen ze beantwoorden. Stuur een e-mail naar [email protected].

Aanvullende bronnen:

Contact:

Jennifer Freeman, Transpire
Telefoon: 312.401.8715
E-mail: [email protected]


iCrowdNewswire