header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Transpire neemt deel aan ALM Legal Week 2024 in New York

Jan 9, 2024 9:55 AM ET

Transpire neemt deel aan het grootste jaarlijkse evenement in juridische technologieen in de VS

CHICAGO, Ill. – 02 januari 2024 – Transpire, de toonaangevende leverancier van software voor procesondersteuning, kondigde vandaag aan dat het de Legal Tech-gemeenschap in New York zal vervoegen voor ALM\’s Legal Week-conferentie – het grootste en best bezochte jaarlijkse evenement in juridische technologie in de VS sinds tientallen jaren.

Dit is de vierde keer dat de startup de beurs bijwoont. De leiding van Transpire wil graag bestaande en potentiele klanten ontmoeten om te laten zien hoe het Transpire-platform een revolutie teweegbrengt in de post-discovery workflow. Aanbieders van ondersteunende diensten voor procesvoering en AmLaw 200 advocatenkantoren kunnen profiteren van de verbeterde functionaliteit van Transpire en de verschuiving van 2024 naar een groter deel van het EDRM.

“We zijn klaar voor New York en wat zeker weer een spannende Legal Week zal worden”, zegt Jen Freeman, VP en Chief Revenue Officer. “Transpire is klaar voor explosieve groei in 2024. Van verbeteringen aan ons partnerprogramma tot de lancering van Transpire Certifications, evenals uitgebreide functionaliteit voor nieuwe use cases in het hele Transpire-platform – we kunnen gewoon niet wachten om te delen waar we aan hebben gewerkt met bekende gezichten, vertrouwde partners en potentiele klanten.”

Transpire is de enige softwareoplossing die gezamenlijk feitenbeheer en -analyse, realtime transcriptie, depositiebeheer en aanpasbare presentatie combineert in een online platform.

Ontmoet ons op Legal Week 2024! Boek hier.

Transpire is de enige post-discovery procesondersteunende software die u ooit nodig zult hebben. Als u Transpire nog niet in actie hebt gezien, kunt u hier een demo boeken.

Heb je vragen over partner worden? We kunnen ze beantwoorden. Stuur een e-mail naar [email protected].

Aanvullende bronnen:

Contact:

Jennifer Freeman, Transpire
Telefoon: 312.401.8715
E-mail: [email protected]


iCrowdNewswire