header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Breeze Airways kondigt 8 nieuwe routes aan, waaronder vluchten vanuit San Diego, de vijfde bestemming van de luchtvaartmaatschappij in Californie

Jan 11, 2024 2:20 PM ET

— Vluchten beginnen dit voorjaar met tarieven vanaf $59* enkele reis en zijn

Kom in aanmerking voor een promotiekorting van 35% op** basisprijzen voor alle retourvluchten – Salt Lake City, UT (9 januari 2024).

Salt Lake City, UT (9 januari 2024)Breeze Airways, de enige NLCC, of \’Nice Low Cost Carrier\’, kondigde vandaag aan dat het dit voorjaar acht nieuwe non-stop routes toevoegt, waaronder de eerste service vanuit San Diego – naar Cincinnati, Jacksonville, Norfolk, Raleigh-Durham en Pittsburgh, allemaal nieuwe routes vanaf San Diego International.

Breeze voegt ook extra non-stops toe vanuit New York/Westchester, Los Angeles, Charleston, Cincinnati, Hartford en Raleigh-Durham, evenals dagelijkse \’BreezeThru\’ vluchten zonder overstap tussen San Diego en Providence en Hartford.

De tarieven voor de nieuwe non-stops beginnen al vanaf $59 enkele reis, indien gekocht voor 15 januari, voor reizen tot 3 september. Verder biedt Breeze momenteel 35 procent korting** op alle basistarieven voor retourvluchten van 15 januari tot en met 22 mei als de promotiecode \’GETFRESH\’ wordt gebruikt bij het afrekenen op de Breeze App of op flybreeze.com. De promotie is beschikbaar tot 12 januari (23:59pm ET) en omvat elke route in Breeze\’s kust-tot-kust-netwerk dat zich uitstrekt over 46 steden in 26 staten.

Van San Diego, CA:

  • Raleigh-Durham, NC** (donderdagen, zondagen en dinsdagen, vanaf 30 april, Nice vanaf $129* enkele reis);
  • Jacksonville, FL** (woensdag en zaterdag, vanaf 1 mei, Nice vanaf $129* enkele reis);
  • Norfolk, VA** (woensdag, vrijdag, zaterdag en maandag, vanaf 1 mei, Nice vanaf $129* enkele reis);
  • Cincinnati, OH** (donderdagen, zondagen en dinsdagen, vanaf 2 mei, Nice vanaf $129* enkele reis);
  • Pittsburgh, PA** (vrijdag en maandag, vanaf 3 mei, Nice vanaf $ 139* enkele reis);
  • Providence, RI** (One-stop/geen verandering van vliegtuig BreezeThru service, dagelijks, vanaf 30 april); en
  • Hartford, CT** (One-stop/geen verandering van vliegtuig BreezeThru service, dagelijks, vanaf 1 mei).

Van Raleigh-Durham, NC:

  • San Diego, CA** (donderdagen, zondagen en dinsdagen, vanaf 30 april, Nice vanaf $129* enkele reis); en
  • New York/Westchester, NY** (zomerseizoendienst, vrijdag en maandag, vanaf 3 mei, Nice vanaf $ 59* enkele reis).

Van Jacksonville, FL:

  • San Diego, CA** (woensdag en zaterdag, vanaf 1 mei, Nice vanaf $129* enkele reis).

Van Norfolk, VA:

  • San Diego, CA** (woensdag, vrijdag, zaterdag en maandag, vanaf 1 mei, Nice vanaf $129* enkele reis).

Van Cincinnati, OH:

  • Hartford, CT** (zomerseizoendienst, donderdag, zondag en dinsdag, vanaf 2 mei, Nice vanaf $ 59* enkele reis); en
  • San Diego, CA** (donderdagen, zondagen en dinsdagen, vanaf 2 mei, Nice vanaf $129* enkele reis).

Vanuit Hartford, CT:

  • Cincinnati, OH ** (zomerseizoendienst, donderdag, zondag en dinsdag, vanaf 2 mei, Nice vanaf $ 59* enkele reis).

Vanuit Charleston, SC:

  • Los Angeles, CA** (Seizoensgebonden zomerdienst, op vrijdag en maandag, vanaf 3 mei, Nice vanaf $129* enkele reis).

Van Los Angeles, CA:

  • Charleston, SC** (zomerseizoendienst, vrijdag en maandag, vanaf 3 mei, Nice vanaf $129* enkele reis).

Van New York/Westchester, NY:

  • Raleigh-Durham, NC** (Seizoensgebonden zomerdienst, op vrijdag en maandag, vanaf 3 mei, Nice vanaf $ 59* enkele reis).

Van Pittsburgh, PA:

  • San Diego, CA** (vrijdag en maandag, vanaf 3 mei, Nice vanaf $ 139* enkele reis).

“San Diego is een van de populairste zomerbestemmingen in de VS met heerlijk eten, prachtige stranden en populaire gezinsattracties”, zegt Tom Doxey, president van Breeze Airways. “We zijn verheugd dat we San Diego kunnen toevoegen, onze vijfde bestemming in Californie en 46e luchthaven die we nationaal bedienen.”

Breeze is door de lezers van Travel Leisure voor het tweede achtereenvolgende jaar erkend als een van de Top 5 beste Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen en biedt gasten zowel gebundelde als a la carte opties die bekend staan als Nice, Nicer en, op vluchten die worden uitgevoerd met de Airbus A220-300, Nicest. De Nicest-bundel omvat twee ingecheckte koffers, prioriteit bij het instappen en Breeze Ascent, de premium inflight experience van de luchtvaartmaatschappij met 2×2 stoelen in relaxstijl en gratis snacks en drankjes, inclusief alcohol.

Breeze rekent geen wijzigings- of annuleringskosten tot 15 minuten voor vertrek en biedt andere voordelen zoals gratis zitplaatsen voor gezinnen en a la carte prijzen. Met naadloos boeken, geen wijzigings- of annuleringskosten, tot 24 maanden aan herbruikbaar vluchttegoed en op maat gemaakte vluchtkenmerken die worden geleverd via een gestroomlijnde en eenvoudige app, maakt Breeze het gemakkelijk om te kopen en gemakkelijk om te vliegen. Kom meer te weten over het vluchtaanbod van Breeze via onze site of de app.

*De promotie is alleen beschikbaar bij het boeken van een nieuwe reservering voor reizen tussen 30 april en 3 september 2024. Promotie moet worden gekocht voor 15 januari 2024 (23:59 pm ET). De getoonde prijs is inclusief belastingen en overheidsheffingen. Tariefprijzen, tariefklassen, regels, routes en dienstregelingen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd of vrijgesteld. Alle wijzigingen of aanpassingen aan in aanmerking komende promotiereserveringen zijn onderhevig aan een nieuwe tariefprijs. Een verschil in tarief tegen de huidige tariefprijs kan van toepassing zijn. Andere beperkingen en black-out data kunnen van toepassing zijn.

*35% basistariefkorting is alleen van toepassing op nieuwe reserveringen voor retourvluchten met promotiecode GETFRESH. Het aanbod is beperkt en er geldt geen aankoopverplichting vooraf. Promotie moet worden gekocht op flybreeze.com of op de Breeze app van 8 januari 2024 tot 12 januari 2024 (11:59 pm ET), voor reizen van 15 januari 2024 tot 22 mei 2024. Reizen moeten gevlogen worden op in aanmerking komende reisdata om de korting volledig te kunnen toepassen. Korting is alleen van toepassing op vluchten op in aanmerking komende reisdata. Alle tariefregels zijn van toepassing. Bepaalde vluchten en/of reisdagen kunnen mogelijk niet beschikbaar zijn. Tariefprijzen, tariefklassen, regels, routes en schema\’s kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd of vrijgesteld. Kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen. Eventuele wijzigingen of aanpassingen aan in aanmerking komende promotiereserveringen zijn onderhevig aan prijsherziening. Een verschil in tarief tegen de huidige tariefprijs kan van toepassing zijn. Andere beperkingen en black-out data kunnen van toepassing zijn.

BREEZE B-ROLL VOOR UITZENDMEDIA:

https:// spaces.hightail.com/receive/wdVrjlK9EX

Andere Breeze persberichten en informatie:

https://www.flybreeze.com/news

OverBreeze Airways
Breeze Airways is in mei 2021 van start gegaan en is de afgelopen twee jaar doorTravel Leisure magazine\’s World\’s Best Awards uitgeroepen tot een van de beste binnenlandse luchtvaartmaatschappijen van de VS (#2 in 2022 en #4 in 2023).Breeze biedt een mix van meer dan 150 non-stop routes het hele jaar door en seizoensgebonden routes tussen 46 steden in 27 staten.Breeze is opgericht door luchtvaartondernemer David Neeleman en exploiteert een vloot van Embraer 190/195 en Airbus A220-300 vliegtuigen, met een focus op het aanbieden van efficiente en betaalbare vluchten tussen secundaire luchthavens, waarbij hubs worden omzeild voor kortere reistijden. Met naadloos boeken, geen wijzigings- of annuleringskosten, tot 24 maanden aan herbruikbaar vluchttegoed en op maat gemaakte vluchtkenmerken – waaronder gratis zitplaatsen voor gezinnen – geleverd via een gestroomlijnde en eenvoudige app, maakt Breeze het gemakkelijk om te kopen en gemakkelijk om te vliegen. Kom meer te weten over het vluchtaanbod van Breeze via onze website of de app.

Mediacontact:

Gareth Edmondson-Jones
Breeze Luchtvaartmaatschappijen
917 399-9355
Gareth.E[email protected]


iCrowdNewswire