header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


NLJC BENOEMT TIEN BEST GEMANIERDE MENSEN VAN 2023

Jan 11, 2024 2:26 PM ET

NATIONALE COMPETITIE VAN JUNIOR COTILLIONS ®

Postbus 240384, Charlotte, Noord-Carolina 28224

Telefoon1-800-633-7947/Fax 704-864-3232/Website: www.nljc.com/E-mail: [email protected]

(CHARLOTTE, NC) – Coco Gauff, geselecteerd voor het inspireren van jonge aspirant-tennissers om hun dromen na te jagen met passie en vastberadenheid, voert de lijst “Ten Best-Mannered People” aan, gepubliceerd door de National League of Junior Cotillions® (NLJC).

“Deze selecties zijn gemaakt op basis van ieders toewijding aan eer, waardigheid en beleefd gedrag”, zegt president Charles Winters. “We vinden dat deze tien personen zich hebben onderscheiden door een bewonderenswaardig karakter en gedrag en we prijzen hen voor hun voortdurende bijdragen aan de samenleving.”

De top “Tien Best Gemanierde Mensen” zijn:

  1. Coco Gauff- voor het tonen van nederigheid toen ze haar eerste grote titel won in de S. Open en voor het zijn van een inspiratie voor veel jonge meisjes.
  2. Margot Robbie- voor een fantastische actrice die bekend staat om haar oprechte en innemende persoonlijkheid en voor het inzamelen van geld voor goede doelen op de set van \’Barbie\’.
  3. Cristiano Ronaldo- voor zijn uitzonderlijke sportiviteit op het voetbalveld toen hij belangeloos een strafschop weigerde tijdens de wedstrijd in de Aziatische Champions League.
  4. Lauren Daigle- omdat ze een zeer gerespecteerd rolmodel is voor velen en mensen inspireert met haar muziek.
  5. Jalen Hurts- voor zijn leiderschap, sportiviteit en positieve invloed zowel op als naast het voetbalveld en voor het teruggeven aan Philadelphia.
  6. Ben en Erin Napier- voor het helpen van anderen door hun passie en hobby te gebruiken om hun woonplaats te veranderen en nieuw leven in te blazen door huizen te renoveren in Laurel, Mississippi. Ze zijn nu bekend als de presentatoren van HGTV\’s \’Home Town\’, dat aan het 7e seizoen begint en geweldig werk blijft doen in Laurel en de omliggende gebieden.
  7. Selena Gomez- omdat ze goede doelen genereus steunt en ondanks haar succes warm en beleefd blijft tegen haar fans.
  8. Taylor Swift- voor haar vrijgevigheid toen ze handgeschreven brieven van waardering en bonussen van in totaal meer dan 55 miljoen dollar gaf aan degenen die aan het Eras werkten.
  9. Austin Riley- voor zijn toewijding aan zijn fans en teamgenoten tijdens het honkballen
  10. Tom Holland- voor het inspireren van vele fans door zijn vrijgevigheid voor mensen in nood en voor het gebruik van zijn platform om het bewustzijn over armoede en andere sociale problemen te vergroten.

Elk jaar nomineren Cotillion-studenten en -directeuren in het hele land talloze individuen voor de “Ten Best-Mannered People”-award. NLJC® streeft ernaar die personen te erkennen naar wie studenten kijken als voorlopers in sociale etiquette, alomvattende omgangsvormen en in het algemeen met sterke en herhaalbare leiderschapskwaliteiten. Deze eigenschappen vormen de essentie van het NLJC-curriculum en de basiscomponenten die zijn ingebed in het Junior Cotillion-curriculum, dat tot nu toe meer dan 50.000 studenten heeft geholpen.

Vanwege de blijvende impact die dit programma heeft gehad op studenten in het hele land, is NLJC momenteel op zoek naar directeuren in het hele land om uit te breiden naar nieuwe en beschikbare gebieden in het hele land. Elk chapter is een onafhankelijke franchise die wordt bestuurd door een lokale Director. Onze volgende training voor nieuwe directeuren vindt plaats in het voorjaar van 2024 in Charlotte, NC en biedt kandidaten de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de keuken van de onderscheiden programma\’s van de National League of Junior Cotillions.

Stuur voor meer informatie een e-mail naar [email protected] of bel 1-800-633-7947.

OPMERKING: Voor het plannen van een interview met Charles Winters, voorzitter van de NLJC, bel (704) 301-7035 of stuur een e-mail naar [email protected].


iCrowdNewswire