header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Bob Cooper, voormalig partner bij vooraanstaand advocatenkantoor, treedt toe tot Upchurch Watson White & Max

Jan 16, 2024 9:56 AM ET

BIRMINGHAM, Ala. (16 januari 2024) – Robert “Bob” Cooper heeft zich onlangs teruggetrokken als stichtend partner bij een van de toonaangevende bedrijven in Birmingham om fulltime neutraal advocaat te worden.

De heer Cooper heeft in de loop van zijn 46-jarige carriere meer dan 100 zaken tot een juryoordeel gebracht, waarbij hij een grote verscheidenheid aan claims heeft verdedigd. Hij heeft zaken behandeld in de meeste van de 67 county\’s van Alabama en in alle drie de federale districtsrechtbanken van de staat.

“We zijn inderdaad bevoorrecht dat we deze eminente veteraan als procesadvocaat in onze gelederen mogen verwelkomen,” zegt John Upchurch, CEO van UWWM. “Bob Cooper heeft de bewondering en het respect van zijn collega\’s verdiend en zal worden gezien als een geloofwaardige en empathische neutrale partij die redelijke uitkomsten kan bereiken ten gunste van onze clienten.

De heer Cooper vertelde dat, toen bemiddeling als middel voor geschillenbeslechting in Alabama meer dan 30 jaar geleden “opkwam”, hij een grote neezegger was, die (ten onrechte) dacht dat bemiddeling nooit zou werken en dat advocaten nooit zouden geloven dat ze het beste resultaat voor hun client konden krijgen, behalve in een rechtszaal voor een rechtszaak.

Cooper\’s openbaring kwam tijdens het verdedigen van een commerciele zaak voor een aannemer van nutsvoorzieningen. De voorzittende rechter beval bemiddeling en wees Rodney Max, een van de directeuren van Upchurch Watson White & Max, aan als bemiddelaar. Mr. Cooper noch de advocaat van de eiser dachten dat bemiddeling tot een oplossing zou leiden, aangezien de CEO\’s van de tegenovergestelde bedrijven hadden geprobeerd om het op te lossen voordat het tot een rechtszaak kwam.

“Simpel gezegd had ik het mis,” zei Cooper. “Door een lange maar volhardende bemiddelingsdag die tot in de avond duurde, was Rod Max in staat om de zaak tot een oplossing te brengen.” Na die ervaring werd de heer Cooper een groot voorstander van bemiddeling en dacht hij dat hij ooit in die hoedanigheid zou willen werken.

Die dag is gekomen. Zijn praktijk blijft divers en hij zal bemiddelen in alle soorten letselschade, professionele nalatigheid, fraude, kwade trouw en andere zaken.

De heer Cooper heeft een AV Peer Review Rating van Martindale-Hubbell ontvangen en hij is opgenomen in Best Lawyers in America en Mid-South Super Lawyers. Hij is ook erkend als Litigation Star door Benchmark Litigation. Hij is door zijn collega\’s erkend voor zijn pleitbezorging door benoemd te worden tot Fellow van de International Academy of Trial Lawyers en de American Board of Trial Advocates.

Voor meer informatie of voor het plannen van een bemiddeling met de heer Cooper kunt u contact opnemen met case manager Cat Tumlin via ctumlin@uww-adr of (888) 435-9033.

Over Upchurch Watson White & Max

Upchurch Watson White & Max is een nationaal toonaangevend bemiddelingsbedrijf dat bekend staat om het faciliteren van redelijke overeenkomsten om complexe problemen op te lossen. Vanuit kantoren in Florida en Alabama werken door het Hooggerechtshof gecertificeerde advocaat-bemiddelaars met uiteenlopende specialisaties als door de rechtbank aangewezen en door particulieren aangestelde bemiddelaars, arbiters en neutrale casemanagers, waarbij ze innovatieve methoden van alternatieve geschillenbeslechting in het hele land implementeren. Op het web: uww-adr.com.


iCrowdNewswire