header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Loren Ridinger leert hoe je je geest kunt beheersen en een hopeloos succes kunt worden tijdens de Blauwdruk voor Succes Tour

Jan 16, 2024 9:52 AM ET

TAMPA, FL / CHARLOTTE, NC / NEW YORK, NY / PHILADELPHIA, PA – Market America | SHOP.COM kondigtmet trots de eerste vier data en locaties aan van een exclusieve, unieke tournee met de bekende CEO, ondernemer en e-commerce visionair Loren Ridinger. De Blueprint for Success Tour is uw kans om uw toekomst te transformeren, voor slechts een avond in een stad bij u in de buurt!

Data en locaties:

  • Tampa, FL: 16 januari, 19:30 – 21:30 uur,
  • Charlotte, NC: 17 januari, 19:30 – 21:30 uur.
  • New York, NY: 20 januari, 10:00 – 14:00 uur.
  • Philadelphia, PA: 21 januari, 13.00 – 17.00 uur.

Er zullen binnenkort meer steden en data worden aangekondigd.

Image

Transformeer uw toekomst

Loren Ridinger, CEO en medeoprichter van Market America | SHOP.COM en een veelgeprezen e-comm visionair, zal de geheimen achter haar fenomenale succes delen. Deze tour is meer dan een evenement; het is een kans om je toekomst opnieuw vorm te geven, beperkingen te elimineren en je volledige potentieel te realiseren. Loren\’s inspirerende reis en praktische inzichten zullen je helpen om je ideeen en dromen om te zetten in precieze, haalbare doelen.

Een reis van empowerment en ondernemerschap

Loren\’s reis begon 31 jaar geleden, samen met haar man, JR Ridinger, toen ze Market America oprichtten. Hun innovatieve benadering van online winkelen en ondernemerschap heeft sindsdien een revolutie teweeggebracht in het e-commerce landschap. Loren\’s passie voor het versterken van anderen straalt door als ze haar wijsheid en ervaringen deelt, om je te helpen groter te dromen en de uitdagingen van het leven aan te gaan.

Reserveer nu je GRATIS plaats om zeker te zijn van je plaats op deze unieke tour. De plaatsen zijn beperkt en de vraag is groot, dus mis je kans niet om deel uit te maken van Loren Ridinger\’s Blauwdruk voor Succes Tour.

https://youtube.com/shorts/dyRSkY2Li7k?si=L2cU5_kF-R_Lmkul

Ga voor meer informatie over de Blueprint for Success Tour en om je plaats te reserveren naar https://www.blueprintforyoursuccess.com.

Over Markt Amerika Wereldwijd | SHOP.COM

Market America Worldwide | SHOP.COM is een bekroond wereldwijd e-commerce- en productmakelaardijbedrijf dat gespecialiseerd is in One-to-One Marketing en is de bedenker van het wereldberoemde Isotonix® gezondheidsmerk en Core 3 Health. Haar missie is het bieden van een robuust bedrijfssysteem voor ondernemers en tegelijkertijd consumenten een betere manier van winkelen te bieden. Market America Worldwide, met hoofdkantoor in Greensboro, North Carolina, en kantoren over de hele wereld, werd in 1992 opgericht door oprichter JR Ridinger. Via de belangrijkste, bekroonde winkelwebsite van het bedrijf, SHOP.COM, hebben consumenten toegang tot miljoenen producten, waaronder Market America Worldwide-exclusieve merken en duizenden topmerken in de detailhandel. SHOP.COM staat op plaats 19 in Newsweek Magazine\’s 2021 Best Online Shops, op nummer 54 in Digital Commerce 360\’s 2023 Top 100 Online Marketplaces, op nummer 80 in Digital Commerce 360\’s 2022 Top 500 & 1.000 Online Retailers en op nummer 10 in Digital Commerce 360\’s 2022 Top 500 Online Retailers Primary Merchandise Category. Het bedrijf is ook twee keer winnaar van de Torch Award for Marketplace Ethics van het Better Business Bureau en werd in 2022 een BBB National Partner. Market America Worldwide | SHOP.COM werd ook gerangschikt op nummer 13 in The Business North Carolina Top 125 Private Companies voor 2022. Door het ondernemende bedrijfsmodel van Market America Worldwide te combineren met de krachtige vergelijkende shoppingmotor van SHOP.COM, het Cashback-programma, de VIFT Digital Wallet, de Express Pay-checkout, de integratie van social shopping en talloze andere functies, is het bedrijf de ultieme online shoppingbestemming geworden.

Ga voor meer informatie over Market America Worldwide naar MarketAmerica.com.

Voor meer informatie over SHOP.COM, bezoek SHOP.COM.


iCrowdNewswire