header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Louise Pitt Brindle sluit zich aan bij SEDA Experts\’ Praktijk voor Fundamentele Kredietgetuigenissen

Jan 16, 2024 9:49 AM ET

New York, NY, 10 januari 2024 – SEDA Experts LLC, een toonaangevend expertisebureau dat financiele expertisediensten van wereldklasse levert, kondigde vandaag aan dat Louise Pitt Brindle is toegetreden tot het bedrijf als Managing Director.

“We staan te popelen om Louise aan boord te hebben en zich aan te sluiten bij het hoge kaliber van deskundigheid en integriteit dat we bij SEDA Experts hanteren”, zegt Damiano Colnago, Managing Partner van SEDA Experts.

Louise Pitt Brindle is een doorgewinterde kredietexpert met een focus op de wereldwijde sector van financiele instellingen. Ze werkte onlangs als Principal en Head of Research bij RPIA in Toronto. In haar 27-jarige carriere, met belangrijke functies bij Goldman Sachs, heeft ze zich toegelegd op wereldwijde vastrentende waarden, bedrijfsobligaties, strategie voor financiele instellingen, financiele boekhouding, ESG- en duurzaamheidsinvesteringen, kapitaalallocatie via strategieen voor alternatieve activa en long-only strategieen, en het analyseren van bedrijven die zich bezighouden met onderhandse leningen (direct lending).

Als Principal en Head of Research bij RPIA in Toronto was Louise lid van het Executive Committee en het Investment Committee en gaf ze leiding aan het Research Team ter ondersteuning van portefeuilles ter waarde van ~C$7 miljard. Ze hield toezicht op alle wereldwijde Investment Grade en High Yield bedrijfsspecifieke analyses, wat leidde tot de aanbeveling van portefeuillebeleggingen in nieuwe emissies en secundaire kredietmarkten, waaronder obligaties, leningen, ETF\’s en aandelen. Louise is sectorspecialist voor wereldwijde financiele instellingen, waaronder Amerikaanse en Europese banken, verzekeringsmaatschappijen, niet-bancaire financiele instellingen en vliegtuigverhuurders. De behandelde producten omvatten senior en achtergestelde schulden en leningen, preferente aandelen, AT1-kapitaal en CDS, evenals aandelen waar relevant. Bovendien leidde Louise\’s team de ESG-beleggingsanalyse van sectoren en bedrijven en hielp het bij het opstellen van het leiderschapskader voor de ESG-strategie voor het hele bedrijf.

Tijdens haar 17-jarige loopbaan bij Goldman Sachs was Louise Managing Director bij zowel Trading als Investment Research. Als Managing Director in Global Investment Research gaf ze leiding aan het Financial Institutions credit research team, waarbij ze analisten leidde voor ~100 bedrijven in wereldwijde banken en verzekeringsmaatschappijen, REIT\’s, BDC\’s, niet-bancaire financiele instellingen. Daarnaast hielp ze als Managing Director in Investment Grade Credit Trading in New York bij het beheren van beleggingsrisico\’s in de wereldwijde financiele handelsboeken van de sell-side Credit-activiteiten in Noord-Amerika. In een eerdere functie als Executive Director of Credit Research in Londen was Louise verantwoordelijk voor het toezicht op het Europese analistenteam voor banken en verzekeringen.

In haar vroege carriere werkte Louise op de Credit Research afdeling bij Credit Suisse en JP Morgan en de Credit Trading afdeling bij JP Morgan in Londen. Ze studeerde cum laude af in Hispanic en Latijns-Amerikaanse Studies aan de Universiteit van Bristol.

Over SEDA Experts LLC

SEDA is een toonaangevend expertisebureau gespecialiseerd in financiele diensten. Wij ondersteunen internationale advocatenkantoren door het aanbieden van het hoogste niveau van expertise in de financiele sector en het bieden van toegang tot de meest invloedrijke leiders in de financiele dienstverlening. Wij bieden superieur onafhankelijk advies, data-analyse, waardebepaling en elite expertises en getuigenis diensten aan advocatenkantoren, toezichthouders en toonaangevende financiele instellingen.


iCrowdNewswire