header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


ModeOne kondigt de Relativity-integratietoepassing aan om het verzamelen van mobiele apparaten te stroomlijnen

Jan 18, 2024 9:00 AM ET

HaystackID, Cimplifi en Purpose Legal zijn exclusieve productleveranciers voor 12 maanden

Irvine, CA, 18 januari 2024ModeOne, de leider in het op afstand verzamelen van mobiele forensische gegevens, kondigt vandaag de lancering aan van de ModeOne Relativity Integration Application, die ongekende precisie biedt bij het op afstand verzamelen van gegevens van mobiele apparaten voor rechtszaken en onderzoeken, en de verzamelde gegevens direct exporteert naar een aangewezen Relativity-werkruimte. De nieuwe innovatie voorkomt oververzameling door zich te richten op specifieke datatypes en elimineert de noodzaak om privégegevens die niet relevant zijn beschikbaar te stellen voor analyse. Klanten kunnen gebruik maken van de ModeOne Relativity Integration Application via een exclusieve distributie- en servicesamenwerking van 12 maanden met HaystackID, Cimplifi en Purpose Legal.

De ModeOne Relativity Integration Application maakt een snelle en efficiënte verzameling en analyse van gegevens vanaf smartphones mogelijk voor litigators, M&A professionals, corporate compliance professionals en eDiscovery professionals. Het is de enige toepassing voor het verzamelen van gegevens op afstand op de markt die specifieke soorten gegevens kan identificeren en verzamelen – bijv. sms-berichten, WhatsApp – rechtstreeks vanaf het apparaat van de smartphone om ervoor te zorgen dat alleen de informatie die relevant is voor de betreffende zaak wordt verzameld en dat gevoelige persoonlijke gegevens worden beschermd en uitgesloten van de verzameling.

Het belangrijkste is dat de applicatie ook het enige product is dat in staat is om de gegevens van mobiele apparaten automatisch te migreren en te importeren, zodat ze direct door de advocaat in Relativity kunnen worden bekeken. Bewaarders hoeven geen afstand te doen van hun telefoons en kunnen deze blijven gebruiken tijdens het incassoproces.

“Onze klanten hebben ons verteld dat de industrie niet voldoet aan hun eisen voor het verzamelen van smartphonegegevens, dat het proces te invasief en tijdrovend is”, zegt Matt Rasmussen, CEO van ModeOne. “Om deze pijnpunten aan te pakken, hebben we de Relativity Integration Application ontwikkeld en onze krachten gebundeld met drie toonaangevende juridische dienstverleners om deze applicatie breder beschikbaar te maken. De nieuwe applicatie vermindert het aantal stappen in het incassoproces, de hoeveelheid verzamelde gegevens, de tijd die het kost om ze uit te voeren en de bijbehorende kosten aanzienlijk – en dat allemaal terwijl bewaarders hun telefoon kunnen behouden en gebruiken tijdens het incassoproces.”

De ModeOne Relativity Integration Application werkt samen met de ModeOne API om de export van smartphonegegevens te stroomlijnen. De verzamelde gegevens worden automatisch gemigreerd naar RelativityOne of RelativityServer en direct geïmporteerd via een Relativity Processing Set.

“ModeOne stelt ons in staat om snel en efficiënt gegevens te verzamelen voor de mobiele apparaten van onze klanten”, zegt Ari Perlstein, CTO van Cimplifi. “Het stelt ons ook in staat om eenvoudig te filteren op het moment van verzamelen, iets waar de markt om vraagt en andere softwarebedrijven niet in staat waren om te doen.”

“In een snel evoluerend digitaal tijdperk zijn de integratie en analyse van mobiele data cruciaal voor het succes van juridische onderzoeken en procedures. HaystackID loopt voorop in deze transformatie met de introductie van ons Mobile Elite Discovery en Analysis Lab aanbod,” zegt John Wilson, Chief Information Security Officer en President of Forensics van HaystackID. “Door gebruik te maken van ModeOne technologie, zetten we ook nieuwe industriestandaarden voor efficiëntie en precisie in mobiele dataverwerking.”

“Als early adopter van de ModeOne-technologie heeft Purpose Legal de vruchten geplukt van de aanzienlijke vooruitgang op het gebied van gegevensverzameling van mobiele apparaten die hun team beschikbaar heeft gesteld aan zowel serviceproviders als eindklanten”, zegt Kris Taylor, President en Chief Innovation Officer van Purpose Legal. “Eerlijk gezegd, wanneer we geconfronteerd worden met uitdagingen rondom BYOD, privacyzorgen van custodians en haar-op-vuur discovery deadlines, is het duidelijk dat hun product uniek is in zijn soort.”

Ga voor meer informatie over ModeOne naar https://modeone.io/

Over ModeOne

ModeOne biedt de eerste geautomatiseerde, echt mobiele dataverzamelingsoplossing op afstand voor bewijsvoering, naleving en/of onderzoeksdoeleinden – met wereldwijd bereik en levering op dezelfde dag! Ons gepatenteerde SaaS-framework helpt klanten nieuwe vormen van digitale data en korte chatberichten snel, nauwkeurig en met kostenzekerheid te targeten, verzamelen, verwerken en beoordelen. Het is de eerste en enige oplossing voor gegevensverzameling waarvoor geen fysieke mobiele verzamelkit of technici op locatie nodig zijn. De mogelijkheid om gegevens te targeten beschermt de privacy van de gegevensbewaarders en de oplossing vereist niet dat de gegevensbewaarders afstand doen van hun apparaten of het gebruik van hun telefoons onderbreken tijdens het verzamelproces.

ModeOne is een Trusted Partner van de Global EDRM Alliance en een gevalideerde technologiepartner in het Amazon Web Services (AWS) Partner Network. Het bedrijf ondersteunt aanbieders van juridische diensten, advocatenkantoren, bedrijven, overheidsinstellingen, wetshandhavingsinstanties en cyberbeveiligingsbedrijven. Ga voor meer informatie over ModeOne naar www.modeone.io of neem contact met ons op via [email protected].

Mediacontact:
Jessi Adler
[email protected]