header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


LEAP Legal Software benoemt Misti Holmes US Chief Operating Officer

Jan 22, 2024 11:45 AM ET
JERSEY CITY, NJ, 19 januari 2024 – LEAP Legal Software, leverancier van de enige productiviteitsoplossing voor juridische praktijken, kondigde vandaag de aanwerving van Misti Holmes als nieuwe COO in de Verenigde Staten aan. Holmes komt naar LEAP van PC Law | Time Matters, dat in 2019 een joint venture met LEAP aankondigde. Holmes heeft eerder functies bekleed bij Thomson Reuters en CoStar Group en zal haar 19 jaar ervaring op het gebied van juridische technologie en aanverwante zaken gebruiken om het bedrijf te helpen groeien en nieuwe LEAP-klanten te helpen bij de overgang van oudere software naar LEAP, de bekroonde, cloudgebaseerde oplossing.
We zijn erg blij dat Misti ons bedrijf komtversterken “, zegt Poppy Bale Dyer, CEO van LEAP. “We hebben er alle vertrouwen in dat haar ervaring en uitgebreide kennis van de juridische sector haar in staat zullen stellen om meteen aan de slag te gaanen ons te helpen om te blijven innoveren en uitbreiden. Misti is een expert in juridische technologie. Ze deelt ook onze visie op de toekomst van onze industrie en ons product.”
In haar meest recente functie als General Manager Canada bij PCLaw | Time Matters, werkte Holmes cross-functioneel om de joint venture strategie tussen LEAP en haar voormalige bedrijf teondersteunen , waardoor veel klanten van PCLaw | Time Matters zijn overgestapt op de LEAP legal practice productivity oplossing. Ze zal die ervaring gebruiken om ervoor te zorgen dat nieuwe LEAP-klanten het maximale uit LEAP en de cloud-gebaseerde software halen.
“Ik ben verheugd dat ik bij een bedrijf kom werken met een gevestigde reputatie op het gebied van uitmuntendheid en innovatie”, aldus Holmes, die deze maand in de COO-functie is begonnen. “Ik heb LEAP leren kennen in mijn vorige functie en ik begrijp waarom het product zo succesvol is. Het is spannend om deel uit te maken van ditbedrijf nu we onze software blijven verbeteren en onze impact in de Verenigde Staten blijven vergroten.”
Over LEAP:
Met 60k gebruikers wereldwijd is LEAP de enige productiviteitsoplossing voor juridische praktijken die praktijkbeheer, documentassemblage en -beheer, juridische publicatie en juridische boekhouding combineert voor alle gangbare rechtsgebieden. LEAP is al meer dan dertig jaar toonaangevend op het gebied van juridische technologie en stelt de norm voor advocatenkantoren die hun productiviteit en winstgevendheid willen maximaliseren. Bezoek leap.us voor meer informatie over LEAP.
Mediacontact:
Laurie Klausner
SVP Marketing, LEAP
[email protected]
leap.ons

iCrowdNewswire