header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Water Tower Research organiseert virtuele conferentie over meubilair/meubels op woensdag 17 januari

Jan 22, 2024 11:37 AM ET

16 januari 2024, ST. PETERSBURG, FL – Water Tower Research(www.watertowerresearch.com) kondigt met trots aan dat het op woensdag 17 januari 2024 de eerste virtuele conferentie over meubilair/meubels organiseert.

De conferentie zal een hele dag presentaties bevatten van fabrikanten, groothandelaren en leveranciers van residentieel en commercieel meubilair. Het evenement begint met een welkom en openingswoorden van Shawn Severson, president en medeoprichter van Water Tower Research en Budd Bugatch, WTR\’s hoofd van Consumer Hardlines. De dag zal bestaan uit 30-minuten durende bedrijfspresentaties en Q&A, of vuurgesprekjes onder leiding van WTR\’s Consumer Hardlines analisten. Er is ook een mogelijkheid voor investeerders om 1×1 gesprekken te plannen met de bedrijven die na het evenement presenteren.

Er zijn ook twee sprekers uit de industrie aanwezig: Robert Maricich, voorzitter en CEO van ANDMORE, voorheen International Market Centers, een omnichannel groothandelsmarktmaker, en Beck Besecker, oprichter, CEO en voorzitter van Marxent Labs, een 3D-productervaringsplatform en wereldleider in 3D e-commerce.

Onder de presenterende bedrijven bevinden zich Culp, Inc. (NYSE: CULP), Ethan Allen Interiors, Inc. (NYSE: ETD), Flexsteel Industries, Inc. (NASDAQ: FLXS), HNI Corporation (NYSE: HNI), Haverty Furniture Companies, Inc. (NYSE: HVT), Hooker Furnishings Corporation (NASDAQ: HOFT), MillerKnoll, Inc. (NASDAQ: MLKN), en Steelcase, Inc. (NYSE: SCS).

WTR\’s Head of Consumer Hardlines Budd Bugatch zei over de Furniture/Furnishings Conference: “We zijn verheugd om investeerders en andere geinteresseerden een kans te bieden om te luisteren naar enkele van de beste bedrijven en managementteams in elk segment van deze industrie. We kijken ernaar uit om investeerders te helpen in contact te komen met de senior leiders van deze bedrijven en beter geinformeerd te raken over hun bedrijfsstrategieen, concurrentiekracht en uitdagingen. Daarnaast zullen we ook twee presentaties geven van leiders uit de sector die volgens ons investeerders extra inzicht zullen geven in technologische kwesties en economische ontwikkelingen die van invloed zijn op de sector.”

WTR President en mede-oprichter Shawn Severson voegt hieraan toe: “Als onderdeel van onze missie om investeerders in contact te brengen met toonaangevende bedrijven, zijn we verheugd om onze inaugurele Furnishing/Furnishings Conference te lanceren met een uitstekende line-up van presenterende bedrijven en investeerders. Onder leiding van toonaangevende analisten zoals Budd Bugatch is ons open format een uniek platform voor onderzoek en betrokkenheid van investeerders en we kijken ernaar uit dat investeerders zich bij ons aansluiten voor dit evenement en andere die nog zullen volgen.”

Het evenement wordt gesponsord door 3D Cloud by Marxent, het toonaangevende zakelijke 3D-platform voor meubel- en doe-het-zelfzaken en fabrikanten. MillerKnoll, HNI, Ashley, La-Z-Boy, Macy\’s en vele anderen werken samen met 3D Cloud om schaalbare, hoogwaardige 3D visualisatieoplossingen en innovatieve klantervaringen te leveren, waaronder WebAR, 3D productconfiguratie en 3D ruimteplanners.

Over Water Tower Research

Water Tower Research moderniseert Investor Relations door middel van onderzoeksgedreven communicatie en Investor Engagement. Goed investeringsonderzoek begint met goede informatie. Bij WTR helpen we bedrijven en investeerders met elkaar in contact te komen door deskundige informatiestromen en strategieen te creeren die de basis vormen van een succesvol modern platform voor investeerdersrelaties. Onze analisten en kapitaalmarktprofessionals brengen tientallen jaren ongeevenaarde ervaring en inzicht op Wall Street naar een nieuwe digitale wereld van communicatie met en betrokkenheid van beleggers. Onze onderzoeks- en beleggerscontent wordt verspreid via traditionele onderzoeksaggregators zoals Bloomberg, FactSet, etc., eigen directe distributielijsten, sociale media, zoekmachines en onze website. Hierdoor heeft elke institutionele en particuliere belegger gelijke toegang tot ons hoogwaardige bedrijfsonderzoek. Het is onze missie om bedrijven te helpen hun IR-programma in eigen hand te nemen en beleggers proactief te bereiken, terwijl we beleggers een consistente stroom van kwaliteitsinformatie bieden om hen te helpen de bedrijven en sectoren van onze klanten te begrijpen, evenals de beleggingskansen die zij bieden.


iCrowdNewswire