header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Water Tower Research start virtuele conferentie over meubilair/meubels

Jan 22, 2024 11:38 AM ET

17 januari 2024, ST. PETERSBURG, FL – Water Tower Research(www.watertowerresearch.com) kondigt vandaag met trots de aftrap aan van de Virtuele Conferentie Meubels/Inrichting. Klik hier om u in te schrijven.

De conferentie biedt een hele dag presentaties van fabrikanten, groothandelaren en leveranciers van residentieel en commercieel meubilair. Het evenement begint vanochtend met een welkom en openingswoorden van Shawn Severson, president en medeoprichter van Water Tower Research en Budd Bugatch, WTR\’s hoofd van Consumer Hardlines. De conferentie zal bestaan uit bedrijfspresentaties van 30 minuten en Q&A, oftewel vuurgesprekjes onder leiding van WTR\’s Consumer Hardlines-analisten.

Er zullen ook sprekers uit de sector aanwezig zijn: Robert Maricich, voorzitter en CEO van ANDMORE, voorheen International Market Centers, een omnichannel groothandelsmarktmaker, en Beck Besecker, oprichter, CEO en voorzitter van Marxent Labs, een 3D-productervaringsplatform en wereldleider in 3D e-commerce.

Onder de presenterende bedrijven bevinden zich Culp, Inc. (NYSE: CULP), Ethan Allen Interiors, Inc. (NYSE: ETD), Flexsteel Industries, Inc. (NASDAQ: FLXS), HNI Corporation (NYSE: HNI), Haverty Furniture Companies, Inc. (NYSE: HVT), Hooker Furnishings Corporation (NASDAQ: HOFT), MillerKnoll, Inc. (NASDAQ: MLKN), en Steelcase, Inc. (NYSE: SCS). Na afloop van het evenement is er gelegenheid voor investeerders om 1×1 meetings te plannen met de presenterende bedrijven.

Het evenement wordt gesponsord door 3D Cloud by Marxent, het toonaangevende zakelijke 3D-platform voor meubel- en doe-het-zelfzaken en fabrikanten. MillerKnoll, HNI, Ashley, La-Z-Boy, Macy\’s en vele anderen werken samen met 3D Cloud om schaalbare, hoogwaardige 3D visualisatieoplossingen en innovatieve klantervaringen te leveren, waaronder WebAR, 3D productconfiguratie en 3D ruimteplanners.

Over Water Tower Research

Water Tower Research moderniseert Investor Relations door middel van onderzoeksgedreven communicatie en Investor Engagement. Goed investeringsonderzoek begint met goede informatie. Bij WTR helpen we bedrijven en investeerders met elkaar in contact te komen door deskundige informatiestromen en strategieen te creeren die de basis vormen van een succesvol modern platform voor investeerdersrelaties. Onze analisten en kapitaalmarktprofessionals brengen tientallen jaren ongeevenaarde ervaring en inzicht op Wall Street naar een nieuwe digitale wereld van communicatie met en betrokkenheid van beleggers. Onze research en inhoud voor beleggers wordt verspreid via traditionele research aggregators zoals Bloomberg, FactSet, etc., eigen directe distributielijsten, sociale media, zoekmachines en onze website. Hierdoor heeft elke institutionele en particuliere belegger gelijke toegang tot ons hoogwaardige bedrijfsonderzoek. Het is onze missie om bedrijven te helpen hun IR-programma in eigen hand te nemen en beleggers proactief te bereiken, terwijl we beleggers een consistente stroom van kwaliteitsinformatie bieden om hen te helpen de bedrijven en sectoren van onze klanten te begrijpen, evenals de beleggingskansen die zij bieden.


iCrowdNewswire