header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


iCrowdNewswire ReleaseLive geeerd als High Performer voor tweede opeenvolgende kwartaal in Winter 2024 G2 Press Release Industry Report

Jan 24, 2024 1:21 PM ET

Miami, Florida – 24 januari 2024. iCrowdNewswire kondigt met trots aan dat ReleaseLive, haar vlaggenschip op het gebied van persberichten, opnieuw de prestigieuze titel van \’High Performer\’ heeft behaald in het Winter 2024 G2 Report. Dit markeert het tweede opeenvolgende kwartaal in de voorhoede van de persberichtendistributie-industrie.

G2, een toonaangevend platform voor de beoordeling van software en diensten, heeft ReleaseLive aangewezen als de beste High Performer, met een uitzonderlijke 100% score in categorieen als \’Going in the Right Direction\’, \’Ease of Setup\’ en \’Ease of Doing Business With\’. Deze erkenning bevestigt ReleaseLive\’s positie als een intuitieve en vooruitstrevende oplossing die tegemoet komt aan de uiteenlopende behoeften van haar gebruikers en zich richt op het leveren van resultaten om de doelstellingen van de klant te behalen.

Sinds haar oprichting heeft iCrowdNewswire zich ingezet om de distributie van persberichten te herdefinieren en ReleaseLive staat als een testament voor deze toewijding. Het platform voorziet klanten van een gebruiksvriendelijke interface, die naadloze distributie van persberichten en nauwkeurige targeting mogelijk maakt om een direct en maximaal bereik te garanderen door middel van moderne technologieen die gebruik maken van de kracht van publieksvoorkeuren en vraag.

“We zijn enthousiast over het enthousiasme van onze klanten voor onze gestroomlijnde set-up en ons gebruiksgemak”, zegt Sonia LaFountain COO van iCrowdNewswire. “We zijn toegewijd aan het voortdurend verbeteren van zowel de efficientie als de effectiviteit van de distributie voor klanten. Deze winter hebben we een eenvoudig gebruikersgericht ontwerp geleverd met functies voor snel opslaan, zodat klanten zich kunnen richten op het maken van content en niet op het opzetten van releases. Onze volgende release zal de industrie opnieuw overtreffen met verbeterde zichtbaarheid en effectiviteit van betrokkenheid door middel van een groot aantal moderne functies voor het genereren van vraag van het publiek. Het wordt een spannend jaar voor klanten en partners van iCrowd, maak je klaar om verrukt te zijn nu iCrowd de goede kant op blijft gaan”, aldus LaFountain.

Hoogtepunten van ReleaseLive\’s hoge prestaties:

    • 100% score in \’Going in the Right Direction\’: Toont ReleaseLive\’s toewijding aan innovatie en het voldoen aan gebruikersbehoeften.
    • 100% score in \’Setupgemak\’: Bevestigt de intuitieve en gebruiksvriendelijke interface van het platform.
    • 100% score in \’Gemak om zaken mee te doen\’: Onderstreept iCrowdNewswire\’s toewijding aan het faciliteren en koesteren van sterke partnerschappen met haar gebruikers en stakeholders.

iCrowdNewswire blijft prioriteit geven aan innovatie en klanttevredenheid, en deze opeenvolgende erkenning door G2 toont de niet aflatende toewijding van het platform aan uitmuntendheid.

Bezoek iCrowdNewswire om de volledige line-up van persberichtdistributie en aangepaste campagneopties te bekijken.


Over iCrowdNewswire

In 2018 begon iCrowdNewswire samen te werken met Google om \’s werelds toonaangevende advertentie-, vertaal-, spraak- en analysetechnologieen aan te passen voor de distributie van persberichten. Dit resulteerde in een proces dat uitgevers van persberichten een ultra-gebruikersvriendelijke interface biedt om te kiezen uit miljoenen websites wereldwijd. Uitgevers kunnen de targeting verfijnen door verder te kiezen voor specifieke secties binnen websites, landen, staten en postcodes. Demografische targeting omvat leeftijdsgroepen, interesses en industrie, en recent onderzoek met media geeft aan dat het prominent promoten van berichten op mediawebsites verreweg de meest efficiente manier is om media te bereiken. De technologie van iCrowdNewswire is ook de drijvende kracht achter de persberichtenservice Nexis Newswire van LexisNexis en distributiepartners over de hele wereld, waaronder Medianet (Australie), PA Media (VK), NewsVoir (India) en Media OutReach (Azie).


iCrowdNewswire