header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Florida bemiddelaar/arbiter John Lurvey sluit zich aan bij Upchurch Watson White & Max

Jan 29, 2024 10:36 AM ET

WEST PALM BEACH, Fla. (24 januari 2024) – John A. Lurvey, die een reputatie heeft opgebouwd in het behandelen van complexe en catastrofale claims gedurende 37 jaar procederen op alle gebieden van onrechtmatige daad en contractaansprakelijkheid, is sinds kort fulltime mediator bij Upchurch Watson White & Max.

“We heten John Lurvey van harte welkom in onze gelederen. John\’s brede procesachtergrond in een spectrum van geavanceerde commerciele praktijkgebieden positioneert hem perfect voor zijn nieuwe rol als neutrale bemiddelaar,” aldus John Upchurch, CEO van UWWM. “Hij is bedreven in het blootleggen van de onderliggende belangen van de partijen en het vinden van een benadering die de behoeften van elke partij respecteert.

De heer Lurvey groeide op in Zuid-Florida en behaalde zijn diploma\’s aan de Universiteit van Florida. Na zijn rechtenstudie begon hij zijn carriere in Miami, waar hij samenwerkte met enkele van de meest hoog aangeschreven advocaten die zaken behandelden in Florida. In de beginjaren van zijn carriere vertegenwoordigde hij eisers en daarna begon hij zaken voor de verdediging te behandelen.

In 1991 werd Mr. Lurvey benaderd door een toonaangevend regionaal advocatenkantoor en trad hij in dienst bij het Broward kantoor. Vier jaar later verhuisde hij verder naar het noorden om het kantoor in West Palm Beach uit te breiden, waar hij in 1998 partner werd als gevolg van zijn succes. John werd uiteindelijk in 2003 bevorderd tot een van de slechts acht partners van het bedrijf en was bijna 20 jaar lang managing partner van het kantoor in West Palm Beach.

Tijdens zijn 37-jarige carriere vertegenwoordigde hij productfabrikanten, aannemers van wegen en bruggen, algemene aannemers, energiecentrales, vrachtwagenbedrijven, ontwerpprofessionals en verschillende bekende personen. Voordat hij fulltime bemiddelaar werd, behandelde Mr. Lurvey complexe contractzaken, claims voor seksueel misbruik en intimidatie, uitzonderingszaken voor werknemerscompensatie, claims voor elektrocutie, claims voor instorting van gebouwen, kranen en zware machines, varen, nalatige beveiliging en opzettelijke onrechtmatige daad, en in de loop van zijn carriere werd hij geselecteerd om zitting te nemen in verschillende proefpanels voor catastrofale claims voor nationale bedrijven.

Gedurende zijn carriere had Mr. Lurvey de reputatie dat hij zijn zaken met passie, toewijding en hard werk behandelde. Hij brengt dezelfde eigenschappen naar zijn bemiddelingspraktijk en zal degenen die deelnemen aan het bemiddelingsproces bijstaan met “doelgerichte, gefocuste en significante inspanningen”.

Voor meer informatie of het plannen van een bemiddeling (of arbitrage) met Mr. Lurvey kunt u contact opnemen met zijn case manager, Lauren Coates, via [email protected].

Over Upchurch Watson White & Max

Upchurch Watson White & Max is een nationaal toonaangevend bemiddelingsspecialistenbedrijf dat bekend staat om het faciliteren van redelijke overeenkomsten om complexe kwesties op te lossen. Vanuit kantoren in Florida en Alabama werken door het Hooggerechtshof gecertificeerde advocaat-bemiddelaars met uiteenlopende specialisaties als door de rechtbank aangewezen en door particulieren aangestelde bemiddelaars, arbiters en neutrale casemanagers, waarbij ze innovatieve methoden van alternatieve geschillenbeslechting in het hele land implementeren. Op het web: uww-adr.com.


iCrowdNewswire