header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Atrium Research publiceert rapport over Lake Victoria Gold (LVG:TSXV), “The Next Tanzanian Gold Producer Big Upside”.

Feb 5, 2024 9:55 AM ET

1 februari 2024, Toronto, ON – Atrium Research Corporation(www.atriumresearch.ca) heeft een initiatiefrapport gepubliceerd over Lake Victoria Gold (LVG:TSXV) met de titel “The Next Tanzanian Gold Producer Big Upside”. Het rapport kan hier worden geraadpleegd.

Lake Victoria Gold (LVG:TSXV) is een Canadees exploratie- en ontwikkelingsbedrijf dat zich richt op de groei en consolidatie van het goudveld Lake Victoria in Tanzania. Lake Victoria\’s huidige prioriteit is het in productie brengen van het onlangs verworven en voor 95% toegestane Imwelo Project, terwijl het doorgaat met het verkennen van het zeer prospectieve Tembo Gold Project (naast Barrick\’s ~12Moz Bulyanhulu Mine). Het Imwelo-project zal in H1/25 beginnen als een kleine kasstroomoperatie, wat het verwateringsrisico voor aandeelhouders vermindert, en zal worden opgeschaald naarmate de middelen toenemen. Bovendien kan het bedrijf erts integreren van het naburige Dora Gold Project, dat ook een historische bron bevat.

Het bedrijf is van plan om zeer acquisitief te blijven en zich te richten op het consolideren van een groot deel van het omliggende prospectieve land om aandeelhouders een blauwe hemel te bieden wanneer Imwelo met de productie begint. Met de steun van Barrick Gold (ABX:TSX) via zijn investering in aandelen en LVG\’s recente strategische partnerschap met Taifa Group, is het ontwikkelingsrisico sterk verminderd en wordt benadrukt dat industrieleiders vertrouwen hebben in de onderneming.

LVG wordt geleid door een sterk managementteam, een sterke raad van bestuur en een groep partners die samen meer dan 60% van de aandelen bezitten, waardoor ze zeer gemotiveerd zijn om aandeelhoudersrendement te genereren.

Samenvatting van de investeringsthese

Weg naar winstgevendheid. Het Imwelo-project zal naar verwachting al in H1/25 in productie gaan. Dit zal een niet-verwaterende kasstroom opleveren om verschillende groei-initiatieven te financieren.

Strategische partnerschappen om cash te verschaffen. LVG\’s partnerschap met Barrick zou kunnen leiden tot cashbetalingen tot US$45M afhankelijk van het succes van de exploratie (niet ingeprijsd op het huidige niveau). LVG\’s partnerschap met Taifa Group en Rostam Aziz zal ook veel voordelen bieden en het risico van een operationele start verminderen.

Opwaarts exploratiepotentieel voor alle projecten. Er is een aanzienlijk potentieel voor de groei van de hulpbronnen bij zowel het Imwelo- als het Dora-project, evenals een aanzienlijke stijging bij het Tembo Gold Project, waarbij Barrick de omliggende gronden verkent zonder kosten voor LVG en de Bulyanhulu hulpbron open is langs de strekking van de projectgronden.

Gemotiveerd management (aanzienlijk aandeel van insiders). Aangezien het management ~14% van de uitstaande aandelen bezit (naast zijn partner Taifa Group die tot 26% kan bezitten), is LVG zeer gemotiveerd om de aandeelhouderswaarde te verhogen. Het team heeft duidelijk gemaakt dat de huidige staat van het bedrijf slechts het topje van de ijsberg is, terwijl ze zich richten op een nieuwe golf van groei en consolidatie in Tanzania.

Over Atrium Research

Atrium Research levert issuer paid onderzoek van institutionele kwaliteit naar publieke aandelen in Noord-Amerika. In onze beleggingsfilosofie kijken we 3-5 jaar naar aandelen die momenteel over het hoofd worden gezien door de markt. Ons onderzoeksproces legt de nadruk op het begrijpen van de belangrijkste prestatiecijfers voor elk specifiek bedrijf, betrouwbare managementteams, economische aspecten en een diepgaande waarderingsanalyse. Ga voor meer informatie over ons team naar https://www.atriumresearch.ca/team.

Contactgegevens:

Naam: Ben Pirie
E-mail: [email protected]
Functie: Analist aandelenonderzoek


iCrowdNewswire