header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Energiezuinige en ruimtebesparende alles-in-een was-droogcombinatie Ventilatieloos 1,62 cf/15lbs 110V Wit

Feb 5, 2024 9:34 AM ET

Equator Advanced Appliances introduceert de innovatieve Equator 1,62 cu.ft./15 lbs. Super Combo Wasdroger, een ruimtebesparend en energiezuinig apparaat dat ontworpen is om een revolutie teweeg te brengen in de wasserij. Dit veelzijdige apparaat, verkrijgbaar in wit, zilver en zwart, is ideaal voor zowel inbouw- als vrijstaande opstellingen in huizen waar ruimte schaars is.

Het 4700-model, met afmetingen van 33,5″ x 23,6″ x 21,8″, biedt een effectieve oplossing voor kortere wasbeurten door was- en droogmogelijkheden te combineren in een compacte unit. De ruimtebesparende functie van het apparaat wordt nog verder vergroot door het ontwerp zonder uitsteeksels, waardoor het apparaat gemakkelijk in verschillende huiselijke omgevingen kan worden geinstalleerd.

De Super Combo Wasdroger is uitgerust met milieuvriendelijke functies en is ontworpen voor efficientie en duurzaamheid. De 14 programma\’s, waaronder de speciale Allergenen- en Huisdierencyclus, komen tegemoet aan verschillende behoeften en zorgen voor een energiezuinige werking. De huisdierencyclus is speciaal ontworpen om honden- en kattenhaar in een cyclus van stoffen te verwijderen en de allergenencyclus pakt veelvoorkomende allergenen zoals pollen, huisstofmijt en huidschilfers van huisdieren aan, waardoor het een ideale keuze is voor milieubewuste consumenten.

De Sanitize Cycle van het apparaat maakt gebruik van oververhit water om ziektekiemen te elimineren, wat bijdraagt aan de milieuvriendelijke eigenschappen. Bovendien voorkomt de Oversuds Control-functie overmatig schuim, wat zorgt voor een effectieve, energiezuinige reiniging.

Als ventless en ETL-gecertificeerd apparaat is de Super Combo Wasmachine-Droogcombinatie een bewijs van betrouwbaarheid en milieuverantwoordelijkheid. De bediening met tiptoetsen maakt de bediening naadloos en gebruiksvriendelijk en is een aanvulling op het moderne ontwerp.

Bovendien bieden de meerdere was- en droogcycli van de Super Combo Was-droogcombinatie gemak en flexibiliteit voor verschillende soorten stoffen en wasladingen. Deze functie zorgt ervoor dat elke lading met de juiste zorg en efficientie wordt behandeld, wat verder bijdraagt aan de energiebesparende mogelijkheden van het apparaat.

De veelzijdigheid van deze cycli, varierend van fijn tot zwaar, stelt gebruikers in staat om hun waservaring aan te passen aan hun specifieke behoeften.

Bovendien vermindert het milieuvriendelijke ontwerp van het apparaat niet alleen het energieverbruik, maar ook het waterverbruik, waardoor het een goede keuze is voor milieubewuste consumenten die de ecologische voetafdruk van hun huishouden willen verkleinen. Met deze geavanceerde functies onderscheidt de Super Combo Wasmachine-Droogcombinatie zich als een allesomvattende oplossing voor modern, efficient en milieuvriendelijk wasgoedbeheer.

Dit energiezuinige apparaat kost $1,359 en is te koop bijAmazon, Home Depot, Overstock, Lowe\’s, Wayfair en bij de grote landelijke retailers.

Over Equator Apparaten

Equator Advanced Appliances is opgericht in 1991 in Houston, Texas, VS, en is toegewijd aan het creeren van huishoudelijke apparaten die arbeid, tijd en energie in huishoudelijke taken verlichten. De visie van het bedrijf omvat het aanbieden van producten met milieuvriendelijke functies die niet alleen de dagelijkse taken vereenvoudigen, maar ook bijdragen aan een duurzame levensstijl. De missie van Equator is om innovatieve, praktische apparaten van topkwaliteit te leveren die tijd, ruimte en energie besparen en zo de levenskwaliteit van de gebruikers verbeteren.


iCrowdNewswire