header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


GeorgeJon kondigt aanwijzing als Relativity Partner of Record aan op Legalweek 2024

Feb 5, 2024 9:33 AM ET

GeorgeJon zal een toekomst van gezamenlijk succes ondersteunen en industriestandaarden stimuleren.

30 januari 2023 – CHICAGO- GeorgeJon, een RelativityOne Services Partner, kondigt tijdens Legalweek 2024 met trots aan dat gedeelde Relativity-klanten GeorgeJon kunnen aanwijzen als Partner of Record voor de ondersteuning van Relativity Server en RelativityOne. Deze erkenning onderstreept de voortdurende toewijding van GeorgeJon aan de uitmuntendheid van Relativity en versterkt hun mogelijkheden om klanten te ondersteunen bij het Relativity-traject voor beide implementatieopties.

Het predikaat Partner of Record is de hoeksteen van de Relativity-oplossingen van GeorgeJon. Dit omvat de onlangs gelanceerde archiveringsoplossing GJ Dossier, GJ Aviator om klanten te helpen bij de overgang van Relativity Server naar RelativityOne, GJ Support Desk voor eerstelijns technische ondersteuning en de GJ Health Check, een diagnostische aanpak om een platform te evalueren en op feiten gebaseerde capaciteitsaanpassingen te maken.

“GeorgeJon heeft altijd op de achtergrond meegewerkt aan de ondersteuning van Relativity-klanten op het gebied van performance en schaalbaarheid. Het predikaat Partner of Record stelt GeorgeJon in staat om officieel naast klanten te staan in de voorhoede van ondersteuning, en hen te helpen navigeren door nieuwe en opkomende problemen bij het schalen van de marktleidende producten van Relativity”, zegt George Orr, Chief Operating Officer van GeorgeJon. “We zijn er trots op dat we verschillende nieuwe, op Relativity gebaseerde oplossingen kunnen aanbieden en het feit dat we een Partner of Record zijn, stelt ons team in staat om ons serviceaanbod uit te breiden met directe toegang tot de technische ondersteuning van Relativity namens onze gezamenlijke klanten.”

Deze benoeming is niet alleen een erkenning van de expertise van GeorgeJon, maar ook een bewijs van zijn potentieel om de toekomst van eDiscovery oplossingen te stimuleren. GeorgeJon is enthousiast over het begin van deze reis met Relativity, waarbij een omgeving van groei, innovatie en klantgerichte oplossingen wordt gestimuleerd.

“In de afgelopen jaren heeft GeorgeJon verschillende unieke oplossingen geboden om de e-discovery ervaring te verbeteren”, zegt Laurie Usewicz, Chief Partner Officer bij Relativity. “Met het predikaat Partner of Record weten we dat ze zullen blijven innoveren om aanvullende oplossingen op de markt te brengen en ongeevenaarde klantenondersteuning te bieden, terwijl ze de branche vooruit helpen.”

GeorgeJon zal aanwezig zijn in New York voor de Legalweek, een conferentie waar juridische professionals samenkomen om zich te verdiepen in zakelijke en regelgevende trends, technologie en talenten die de sector beinvloeden. U kunt uw ontmoeting met GeorgeJon in New York van 29 januari tot 1 februari hier regelen .

Over GeorgeJon

GeorgeJon is een gespecialiseerd technologieadvies- en dienstenbureau dat zich uitsluitend richt op de sectoren eDiscovery, Investigations en Governance. Sinds 2008 optimaliseert GeorgeJon technologieplatforms en operaties voor een wereldwijd klantenbestand, waarbij intern personeel wordt ondersteund en de prestaties/veiligheid van het platform worden verbeterd terwijl de totale eigendomskosten worden verlaagd. We leveren tastbare resultaten op basis van innovatieve oplossingen, strategische architectuur en workflowbeoordelingen, doorlopend beheer en ondersteuning op basis van bijna twintig jaar best practices. Neem contact op met GeorgeJon via [email protected] of bezoek www.georgejon.com voor meer informatie.

De innovatieve oplossingen van GeorgeJon omvatten:

  • GJ Dossier: Kant-en-klare archief- en migratieservices voor Relativity-gebruikers.
  • GJ Health Check: Rapport om hiaten en verborgen valkuilen te identificeren die de prestaties van uw platform beperken, en aanbevelingen voor herstel.
  • GJ Managed Services: Houd uw platform op best practices voor optimale prestaties.
  • GJ Aviator: Technische blauwdruk om de tijdlijn te versnellen en risico\’s te minimaliseren tijdens platform- en ecosysteemovergangen.
  • GJ Support Desk: Snelle en effectieve L1 & L2 technische ondersteuning voor RelativityOne, dag en nacht.

Over Relativity
Relativity maakt software om gebruikers te helpen gegevens te organiseren, de waarheid te ontdekken en ernaar te handelen. RelativityOne, het SaaS-product van Relativity, beheert grote hoeveelheden gegevens en identificeert snel belangrijke kwesties tijdens rechtszaken en interne onderzoeken. Relativity heeft meer dan 300.000 gebruikers in ongeveer 40 landen en bedient duizenden organisaties wereldwijd, voornamelijk in de juridische, financiele en overheidssector, waaronder het Amerikaanse Ministerie van Justitie en 198 van de Am Law 200. Neem contact op met Relativity via [email protected] of bezoek www.relativity.com voor meer informatie.


iCrowdNewswire