header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Howard Kramer treedt toe tot SEDA Experts als senior adviseur van het bestuur

Feb 5, 2024 9:52 AM ET

New York, NY, 1 februari 2024 – SEDA Experts LLC, een toonaangevend expertisebureau dat financiele expertisediensten van wereldklasse levert, kondigde vandaag aan dat Howard Kramer zich bij het bedrijf heeft aangesloten als Senior Advisor.

“We zijn verheugd dat Howard ons kan helpen met onze volgende groeifase”, zegt Peter Selman, Managing Partner van SEDA Experts.
Howard Kramer is een gerenommeerde gepensioneerde advocaat op het gebied van financiele regelgeving met meer dan 40 jaar uitgebreide ervaring in zowel de overheids- als de particuliere sector. Zijn expertise strekt zich uit over een breed scala aan gebieden, waaronder effecten- en derivatenproducten en -markten, aandelen-, optie- en obligatiehandel, naleving van makelaars-handelaren, de financiele regelgevingsstructuur van de VS en de Amerikaanse wet- en regelgeving op het gebied van effecten. Zijn carriere wordt gekenmerkt door belangrijke functies bij prestigieuze advocatenkantoren en adviserende posities in verschillende raden en commissies, samen met een opmerkelijke periode bij de SEC.
Howard\’s carriere begon bij de SEC, waar hij verschillende functies bekleedde, met als hoogtepunt de functie van Senior Associate Director van de Division of Market Regulation. In deze functie was hij verantwoordelijk voor het toezicht op alle Amerikaanse effectenmarkten en toonde hij zijn grondige inzicht in en bekwaamheid in het beheer van complexe regelgevingskaders. Na zijn overstap naar de privepraktijk was hij Partner bij Schiff Hardin, Willkie Farr & Gallagher en Murphy & McGonigle, gespecialiseerd in effectenregulering. Zijn expertise was niet alleen gewild op juridisch gebied, maar werd ook erkend in de fintech-sector, zoals blijkt uit zijn adviserende rol in het bestuur van een Israelische fintech-startup.
Gedurende zijn carriere is Howard geprezen voor zijn bijdragen aan het vakgebied. Hij heeft consequent een nationale toppositie bekleed op het gebied van Broker-Dealer Compliance en zijn werk bij de SEC heeft hem meerdere onderscheidingen opgeleverd, waaronder de Presidential Award For Meritorious Service en de Supervisory Excellence Award. Deze erkenning getuigt van zijn diepgaande kennis van en invloedrijke bijdragen aan de financiele regelgeving.
Howard\’s uitgebreide ervaring en prestaties in zowel de overheids- als de particuliere sector hebben van hem een gerespecteerde en invloedrijke figuur gemaakt op het gebied van financiele regelgeving. Zijn juridisch inzicht, gecombineerd met zijn toewijding en inzet op dit gebied, hebben hem een reputatie opgeleverd als betrouwbare adviseur en expert, die veel gevraagd wordt om zijn inzichten en begeleiding bij het adviseren van besturen en commissies binnen de financiele sector.

Hij studeerde Cum Laude af met een J.D. aan de University of Michigan Law School en behaalde ook een B.A. en M.A. in Politieke Wetenschappen aan dezelfde instelling, met hoge onderscheidingen. Zijn academische bekwaamheid werd verder benadrukt door zijn lidmaatschap van Phi Beta Kappa en de toekenning van de William Jennings Bryant Prize voor zijn uitmuntende werk als student politieke wetenschappen.

Over SEDA Experts LLC

SEDA is een toonaangevend expertisebureau gespecialiseerd in financiele diensten. Wij ondersteunen internationale advocatenkantoren door het aanbieden van het hoogste niveau van expertise in de financiele sector en het bieden van toegang tot de meest invloedrijke leiders in de financiele sector. Wij bieden superieur onafhankelijk advies, gegevensanalyses, waardebepaling en elite expertiserapporten en getuigenisdiensten aan advocatenkantoren, toezichthouders en toonaangevende financiele instellingen.

iCrowdNewswire