header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


JourneyTEAM kondigt Business Technology Summit 2024 aan: Gebruik de schrikkeldag om uw zakelijk potentieel te ontketenen

Feb 5, 2024 9:43 AM ET

BTS-Event-Asset-LI-Event-Banner-5

JourneyTEAM, een toonaangevende Microsoft-partner, is verheugd om de langverwachte Business Technology Summit (BTS) 2024 te onthullen, die plaatsvindt op 29 februari 2024 in het ultramoderne EventStack Center in Salt Lake City.

Terugkerend in een persoonlijk formaat, biedt Business Technology Summit bedrijfsleiders, IT-managers en eindgebruikers van Microsoft-producten een unieke kans om zich onder te dompelen in de nieuwste technologische innovaties. Of u nu voorop wilt blijven lopen in het AI-gedreven zakelijke landschap, nieuwe kansen wilt ontsluiten of uw kennis van Microsoft-producten wilt vergroten, de Business Technology Summit is op maat gemaakt om aan uw behoeften te voldoen.

Beleef een dag vol educatie en nieuwe perspectieven op BTS 2024, met:

  • Inzichten van onschatbare waarde: Krijg diepgaande inzichten door middel van keynotes en sessies over de toekomst van het bedrijfsleven, Microsoft-technologieen, het steeds veranderende AI-landschap en de transformerende impact die JourneyTEAM heeft gehad op klanten zoals u.
  • Geavanceerde technologie: Leer hoe u technologie kunt gebruiken om te gedijen in uw markt. Ontdek strategieen om de concurrentie voor te blijven en het succes van uw organisatie te stimuleren.
  • Netwerkmogelijkheden: Kom in contact met industrie-experts, collega-professionals en gelijkgestemde vernieuwers om waardevolle inzichten en inspiratie op te doen.
  • Impact op klanten: Ontdek impactvolle klantverhalen die het tastbare verschil benadrukken dat JourneyTEAM heeft gemaakt in verschillende industrieen, en laat de echte effecten en successen zien die onze klanten hebben ervaren.

Brian Tenney, CEO van JourneyTEAM, sprak zijn enthousiasme uit voor de aankomende Business Technology Summit 2024, en zei: “We komen samen in het hart van het centrum van Salt Lake City op 29 februari om te profiteren van de extra dag dit jaar en LEAP into the future of business technology. Deze top wordt een geweldige dag van leren, inspiratie en verbinding met geweldige netwerken, eten en swag.”

Registranten moeten zich voorbereiden op een volle dag vol sessies, toegankelijk voor alle deelnemers, over een breed scala aan opkomende onderwerpen. Hoogtepunten van de sessies zijn onder andere:

  • De grens van efficientie: AI inzetten voor verkoop- en serviceautomatisering
  • Supply Chain Excellence in sneltreinvaart: Strategieen voor succes
  • Datagestuurde besluitvorming: De kracht van ERP en analyse ontsluiten
  • Kosteneffectieve ERP-strategieen voor het MKB: Maximale ROI in 2024

Met tracks ontworpen om de moeilijkste technologische vragen van vandaag aan te pakken, belooft het BTS-evenement u te helpen het meeste uit uw schrikkeldag te halen voor succes op de lange termijn in uw organisatie.

Inschrijven

Mis de kans niet om de extra werkdag van 2024 optimaal te benutten. Verzeker je vandaag nog van een plaats op de Business Technology Summit, aangeboden door JourneyTEAM.

Maak gebruik van de LEAP: Een extra dag, talloze zakelijke oplossingen

Ontdek hoe u uw groeipotentieel kunt ontketenen met technologische oplossingen die speciaal zijn ontworpen voor organisaties zoals de uwe. Op BTS 2024 krijgt u diepgaande inzichten in de toekomst van het bedrijfsleven, Microsoft-technologieen en het snel evoluerende AI-landschap. Dit must-attend evenement is ontworpen voor bedrijfseigenaren en operators die een voorsprong willen nemen en gebruik willen maken van een toonaangevende benadering van technologie. Omarm technologie, versterk groei en maak een sprong voorwaarts met JourneyTEAM!

Over JourneyTEAM
JourneyTEAM is een vertrouwde Microsoft-provider die bedrijven helpt te gedijen in het digitale tijdperk. Met een toewijding aan innovatie en uitmuntendheid, heeft JourneyTEAM consequent geavanceerde technologische oplossingen geleverd om organisaties te versterken.


iCrowdNewswire