header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Loren Ridinger\’s Blauwdruk voor Succes Tour breidt uit naar nieuwe steden na landelijke vraag

Feb 5, 2024 10:00 AM ET

NATIONWIDE, 02 Jan, 2024 – Na een spectaculair succesvolle eerste fase, is Loren Ridinger\’s Blueprint for Success Tour klaar om ambitieuze ondernemers aan te steken in nieuwe steden in het hele land. Na publiek in Tampa, FL; Charlotte, NC; New York City, NY; en Philadelphia, PA te hebben veroverd met uitverkochte evenementen, gaat het momentum verder nu Loren, een pionier in e-commerce en een icoon in ondernemend leiderschap, zich voorbereidt om haar inspirerende boodschap naar de westkust en het hart van Texas te brengen.

MicrosoftTeams-image (90) (1)

Aankomendeevenement data en locaties:

Er wordt reikhalzend uitgekeken naar de volgende fase van de tour in Los Angeles, San Diego, Santa Clara, Central Valley, CA; Phoenix, AZ; en Dallas en Houston, TX – met vertaalopties nu beschikbaar in geselecteerde steden. Zet je schrap voor een onvergetelijke ervaring als Loren haar unieke mix van wijsheid, passie en praktisch advies naar een stad bij jou in de buurt brengt:

  • Los Angeles, Californië: 12 februari, 19:30-9:30 uur.
  • San Diego, Californië: 15 feb, 19:30-9:30 uur.
  • Santa Clara, Californië: 17 februari, 11:00 – 13:00 uur.
  • Centrale vallei, Californië: 18 februari, 13.00-3.00 uur.
  • Phoenix, Arizona: 19 februari, 19.00-9.00 uur.
  • Dallas, Texas: 21 februari, 19.30-9.30 uur.
  • Houston, Texas: 22 februari, 19:30-9:30 uur.

Loren\’s blauwdruk voor buitengewoon succes en empowerment

Loren\’s reis is er een van grit, innovatie en een niet aflatende achtervolging van haar dromen. Toen ze 31 jaar geleden samen met haar man JR Ridinger Market America | SHOP.COM oprichtte, heeft ze het landschap van e-commerce en ondernemerschap opnieuw gedefinieerd. Haar verhaal is er niet alleen een van succes, maar van transformatie – een blauwdruk die duizenden heeft geïnspireerd om barrières te doorbreken en hun hoogste aspiraties te bereiken.

Elke sessie in de Blueprint for Success Tour is een diepe duik in de strategieën die Loren naar het toppunt van succes stuwden. Deelnemers vertrekken niet alleen met inspiratie, maar ook met bruikbare inzichten om hun dromen waar te maken. De overweldigende respons van de eerste steden onderstreept de transformerende impact van Loren\’s boodschap.

 

Registreer nu – plaatsen raken snel uitverkocht

Bereid je voor om geïnspireerd te worden, je grenzen te verleggen en een reis van persoonlijke en professionele groei te beginnen. Het volgende hoofdstuk van de Blueprint for Success Tour staat op het punt van beginnen, en je zult het niet willen missen.

Ga voor meer informatie en om je GRATIS plek voor de komende evenementen te bemachtigen naar Blueprint for Your Success. Maak deel uit van een reis die succes opnieuw definieert en een nieuwe generatie ondernemers de kracht geeft.

Over Markt Amerika Wereldwijd | SHOP.COM

Market America Worldwide | SHOP.COM is een wereldwijde leider in e-commerce en productbemiddeling, gespecialiseerd in One-to-One Marketing en de bedenker van het Isotonix® gezondheidsmerk. Het bedrijf is opgericht in 1992 en biedt een uniek bedrijfsmodel voor ondernemers en een verbeterde winkelervaring voor consumenten. Ga voor meer informatie naar MarketAmerica.com en SHOP.COM.

Contactgegevens:

Mariah Ashley
Specialist digitale marketing
E-mail: [email protected]